Kumaha Laju Laju Pangaruh kana Parobihan Konversi E-commerce Mobile

Dagang Mobile

Kami ngahijikeun program hadiah sareng ngembangkeun sababaraha aliran otomatisasi pamasaran anu dipersonalisasi sareng canggih pikeun klien e-commerce anu sacara dramatis ningkat pendapatanna.

Nalika urang teraskeun nonton pangguna ngalir tina email ngalangkungan konversi, kami ngaidentipikasi sababaraha masalah sareng hosting sareng platform anu sacara signifikan mangaruhan kagancangan situs - nguciwakeun konsumén poténsialna sareng nyetir laju ninggali ka luhur - khususna dina mobile alat.

Kunaon Kacepetan Halaman Perkara

Kunaon Kacepetan Halaman Perkara pikeun E-Dagang

Éta saé pikeun ngerjakeun akuisisi pamasaran, ingetan, upsell, sareng ningkatkeun rata-rata nilai otomatisasi urutan pikeun e-commerce ... tapi kacuali kagancangan situs anjeun sareng pangalaman balanja anu luar biasa, anjeun henteu ngamaksimalkeun anjeun balik deui kana investasi pamasaran. Ogé, situs e-commerce anjeun kedah diuji sababaraha cara anu béda pikeun mastikeun kagancangan sacara konsisten saé:

  • Naha situs e-commerce anjeun konsistén gancang dina sadaya panyungsi?
  • Naha situs e-commerce anjeun konsistén gancang dina sadaya alat sélulér?
  • Naha situs e-commerce anjeun konsistén gancang dina sadaya alat desktop?
  • Naha situs e-commerce anjeun konsistén gancang di sadaya daérah géografis anu anjeun lakukeun?
  • Naha situs e-commerce anjeun konsistén gancang nalika anjeun ngagaduhan seueur pengunjung dina situs anjeun?

Ngasingkeun kinerja kagancangan situs anjeun sareng ngukur tingkat konvérsi sapanjang bagéan ieu penting pisan sareng tiasa nunjukkeun sababaraha masalah anu jelas anu bakal mangaruhan tingkat konvérsi.

Tarif Bouncing ku Kacepetan Halaman

Henteu aya patarosan ngeunaan pangaruh keseluruhan kagancangan kaca nalika ngeunaan tingkat ninggali:

Tarif Bouncing ku Kacepetan Halaman (Detik)

Kacepetan Situs E-Dagang Mobile

Pamakéna henteu ngagaduhan kahariwang dina balanja dina alat sélulér sapertos anu pernah dilakukeun. E-commerce sélulér rada pikasieuneun ... upami pangunjung anjeun nonton layar anu sanés atanapi dina paguneman sareng balanja dina alat sélulérna, kagancangan, sareng jalur konvérsi anjeun kedah hasil kalayan gampang, atanapi upami éta ogé bakal bouncing pisan atanapi ninggali karanjang anu aranjeunna ' parantos ngamimitian. Tingali kana béda paripolah anu dramatis antara alat:

  • A datang mobile nyaéta langkung ti dua kali kamungkinan mumbul tina situs tibatan a datang desktop.

Desktop vs Statistik Penjelajahan Ponsel sareng Paripolah

Sareng kumaha cara nerjemahkeun kana paripolah balanja e-commerce mobile? Éta ageung:

  • Perbaikan 100-milidetik ningkatkeun ritel ongkos konversi ku 8.4%
  • Perbaikan 100-milidetik ningkatkeun ritel nilai urutan rata (AOV) ku 8.4%
  • Perbaikan 100-milidetik ningkatkeun méwah méwah pintonan halaman ku 8.4%

Perbaikan Laju Situs Mobile dina Konversi E-niaga sareng Rata-rata Nilai Pesenan

Nyatana, ieu aya 4 studi kasus dina pangaruh kagancangan halaman e-commerce mobile:

  • Amazon bakal kaleungitan $ 1.6 milyar per taun upami éta speed situs kalem ku 1 detik.
  • Kandang kuda ningkat 10% kanaékan konvérsi nalika éta ngirangan waktos halaman halaman médiana ku 1 detik.
  • Walmart ningali paningkatan 2% dina tingkat konvérsi pikeun unggal paningkatan 1 detik dina waktos beban halaman.
  • AliExpress ngirangan waktos beban halaman ku 36% sareng ningali kanaékan 10.5% pesenan sareng 27% kanaékan konvérsi pikeun palanggan énggal.
  • Aldo mendakan yén pangguna sélulér anu ngalaman waktos langkung gancang ngahasilkeun 75% langkung seueur pendapatan tibatan rata-rata sareng 327% langkung seueur pendapatan tibatan anu ngalaman waktos rendering.

kasus studi ecommerce kagancangan halaman

Sakumaha Pentingna Kecepatan Wéb pikeun E-Dagang?

  • 88% pengunjung milih pangecér online anu nganteurkeun pangalaman halaman wéb kinerja.
  • $ 18 milyar leungit unggal taun kusabab karanjang balanja anu ditilar.
  • Palanggan émut waktos loading online salaku 35% langkung panjang tibatan anu aslina.

Kami parantos nyerat sacara éksténsif dina faktor anu mangaruhan kali beban halaman sareng Abdi nyorong anjeun pikeun ngerjakeun kagancangan halaman saencan anjeun mimiti mawa jalma kana situs anjeun.

Statistik sareng grafik ieu disayogikeun dina

Pitunjuk Ahli Halaman Wéb anu nembé diluncurkeun Statistik Waktos Ngamuat Halaman Wéb - Kunaon Masalah Penting dina 2020. Ngagunakeun statistik anu detil, aset desain ramping, sareng studi kasus panarjamah, pituduh éta nyorot kabutuhan penting pikeun halaman wéb anu gancang-gancang pikeun ngajaga konsumén online sugema sareng satia kana toko e-commerce anu éfisién. 

Maca Kunaon Masalah Penting dina 2020

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.