Data hébat, Tanggung jawab hébat: Kumaha SMBs Bisa Ngaronjatkeun Praktek Marketing Transparan

Plan Téhnologi Marketing sarta Data Transparan pikeun SMB

Data palanggan penting pisan pikeun usaha leutik sareng menengah (SMBs) pikeun langkung ngartos kabutuhan palanggan sareng kumaha aranjeunna berinteraksi sareng merek. Dina dunya anu kompetitif pisan, usaha tiasa nangtung ku ngamangpaatkeun data pikeun nyiptakeun pangalaman pribadi anu langkung épéktip pikeun konsuménna.

Dasar strategi data palanggan anu épéktip nyaéta kapercayaan palanggan. Sareng kalayan ekspektasi anu ningkat pikeun pamasaran anu langkung transparan ti konsumen sareng régulator, teu aya waktos anu langkung saé pikeun ningali kumaha anjeun ngagunakeun data palanggan sareng kumaha ningkatkeun prakték pamasaran anu ngokolakeun kredibilitas sareng kapercayaan pelanggan.

Perda ngadorong aturan panyalindungan data anu langkung agrésif

Amérika Serikat sapertos California, Colorado, sareng Virginia parantos ngalaksanakeun kabijakan privasi sorangan pikeun kumaha usaha tiasa ngumpulkeun sareng ngagunakeun data palanggan. Di luar AS, Undang-undang Perlindungan Inpormasi Pribadi Cina sareng Peraturan Perlindungan Data Umum EU duanana nempatkeun larangan ngeunaan kumaha data pribadi warga tiasa diolah.

Salaku tambahan, pamaén téknologi utama parantos ngumumkeun parobihan kana prakték nyukcruk data sorangan. Dina dua taun ka hareup, cookies pihak katilu bakal leungit Google Chrome, gerakan nuturkeun panyungsi lianna kawas Safari jeung Firefox anu geus dimimitian blocking cookies tracking pihak katilu. apel ogé geus mimiti nempatkeun larangan dina data pribadi dikumpulkeun dina aktip.

Ekspektasi konsumen ogé ngagentos.

76% konsumen rada atanapi prihatin pisan ngeunaan kumaha perusahaan ngumpulkeun sareng ngagunakeun data pribadina. Naon deui, 59% konsumen nyarios yén aranjeunna langkung resep nyerah pangalaman pribadi (sapertos, iklan, saran, jsb.) tibatan gaduh kagiatan digitalna dilacak ku merek.

Gartner, Praktek Pangalusna Privasi Data: Kumaha Naroskeun Inpormasi Palanggan Salila Pandémik

Pangalaman Pribadi sareng Pelacak Data

Dina mangsa nu bakal datang, urang bisa ngaharepkeun leuwih larangan pikeun ngajaga data pribadi. Faktor-faktor ieu nunjukkeun kabutuhan pikeun ngevaluasi deui prakték pamasaran pikeun mastikeun aranjeunna saluyu sareng kawijakan pamaréntah tapi ogé ngagambarkeun industri anu parobihan sareng ekspektasi konsumen.

Warta anu saé nyaéta panyalindungan data palanggan parantos janten prioritas bisnis pikeun seueur SMB.

55% SMB anu ditaliti dina data tingkat AS sareng téknologi kaamanan inpormasi penting pikeun operasi bisnisna, nunjukkeun perhatian pikeun ngajagaan data palanggan. (Tempo handap kaca pikeun metodologi survéy.)

GetAppSurvey Tren Téhnologi Top 2021

Kumaha bisnis anjeun komunikasi prakték data anjeun ka konsumén? Dina bagian salajengna ieu, urang bakal nutupan prakték pangsaéna pikeun pamasaran transparan anu ngabantosan nguatkeun hubungan palanggan ngaliwatan kapercayaan.

Alat sareng tip pikeun ningkatkeun prakték pamasaran transparan

Ieu sababaraha léngkah anu tiasa dilakukeun ku pemasar sareng alat pikeun nerapkeun anu tiasa ngabantosan ningkatkeun prakték pamasaran transparan.

  1. Masihan konsumén kontrol leuwih - Anu pangheulana, penting pikeun masihan kalenturan ka konsumén ngeunaan kumaha datana dikumpulkeun sareng dianggo. Ieu kalebet nawiskeun pilihan opt-in sareng out-out pikeun konsumén ngabagi data pribadi. Parangkat lunak generasi kalungguhan tiasa janten alat anu mangpaat ku ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun formulir halaman wéb anu sacara transparan ngumpulkeun data palanggan.
  2. Jelas komunikasi kumaha data nasabah ditangtayungan - Janten eksplisit ngeunaan kumaha anjeun ngumpulkeun sareng nganggo data palanggan. Terangkeun ka konsumén tindakan anu anjeun laksanakeun pikeun ngajagi datana atanapi upami aya parobihan anu dilakukeun pikeun kumaha éta dijaga. Anjeun tiasa ngalakukeun ieu ku ngagunakeun alat pamasaran sadaya-dina-hiji pikeun koordinat olahtalatah ngeunaan panyalindungan data palanggan sareng pamakean dina sababaraha saluran teureuh.
  3. Nawiskeun nilai nyata di tukeran pikeun data – Konsumen nyebutkeun aranjeunna nuju enticed ku ganjaran moneter di tukeran pikeun data pribadi maranéhanana. Pertimbangkeun nawiskeun kauntungan anu nyata pikeun para nasabah pikeun tukeur datana. Parangkat lunak survey mangrupikeun cara anu saé pikeun naroskeun sareng ngumpulkeun data sacara eksplisit pikeun tukeran ganjaran moneter.

53% pamakéna daék babagi data pribadi maranéhanana di tukeran pikeun ganjaran tunai jeung 42% pikeun produk atawa jasa gratis, masing-masing. Séjén 34% nyebutkeun aranjeunna kukituna babagi data pribadi di tukeran keur diskon atawa kupon.

Gartner, Praktek Pangalusna Privasi Data: Kumaha Naroskeun Inpormasi Palanggan Salila Pandémik

  1. Janten responsif - Ngakuan pamundut atanapi masalah palanggan gancang sareng transparan bakal ngabantosan ngawangun kapercayaan, léngkah konci pikeun pangalaman palanggan anu positif. Alat anu nawiskeun otomatisasi pamasaran, personalisasi, média sosial, email, sareng fungsi obrolan tiasa ngabantosan bisnis anjeun sacara épisién sareng konsistén ngabales ka konsumén.
  2. Ménta tanggepan - Eupan balik mangrupikeun kado! Ukur kumaha taktik pamasaran anjeun lakukeun ku jalan langsung ka sumberna-palanggan anjeun. Ngumpulkeun eupan balik biasa ngamungkinkeun tim pamasaran nyaluyukeun strategi sakumaha diperlukeun. Alat panalungtikan pasar tiasa ngabantosan anjeun ngumpulkeun sareng nganalisis data nalika nga-survey palanggan anjeun.

Pastikeun anjeun ngagaduhan rencana pikeun téknologi anjeun

Sakumaha anu kuring bagikeun di luhur, aya seueur cara pikeun ngungkit alat pikeun ngadukung prakték pamasaran transparan, tapi ngan saukur gaduh téknologi henteu cekap. Di GetAppSurvey Tren Pemasaran 2021:

41% tina startups nyebutkeun aranjeunna teu ngembangkeun rencana pikeun téhnologi pamasaran maranéhanana. Naon deui, startups nu teu boga rencana pikeun téhnologi pamasaran leuwih ti opat kali kamungkinan nyebutkeun téhnologi pamasaran maranéhna teu minuhan tujuan bisnis maranéhanana.

GetAppSurvey Tren Pemasaran 2021

Bisnis anjeun tiasa resep atanapi ayeuna nganggo sababaraha jinis parangkat lunak pikeun ngumpulkeun data sareng komunikasi prakték data sareng para nasabah. Pikeun ngamangpaatkeun téknologi sareng mastikeun efektivitasna, penting pikeun nyiptakeun a rencana téhnologi pamasaran tur turutan eta.

5 Léngkah pikeun Plan Tech Marketing

Lamun datang ka pamasaran jujur ​​tur transparan, aya loba di stake-kredibilitas, kapercayaan customer, sarta kasatiaan. Tip ieu mangrupikeun titik awal pikeun nyiapkeun bentang parobihan dina panyalindungan data bari nguatkeun hubungan sareng para nasabah.

nganjang GetApp pikeun ulasan software sarta wawasan ahli pikeun mantuan Anjeun nyieun kaputusan strategis informed.

nganjang GetApp

Métodologi Survey

GetAppSurvey Tren Téknologi Top 2021 dilaksanakeun ti Agustus nepi ka Séptémber 2021, diantara 548 réspondén di sakuliah AS, pikeun ngaidentipikasi kabutuhan téknologi, tantangan, sareng tren pikeun usaha leutik. Réspondén diwajibkeun pikeun kalibet dina kaputusan pameseran téknologi di perusahaan anu ngagaduhan 2 dugi ka 500 karyawan sareng nyekel posisi tingkat manajer atanapi langkung luhur di perusahaan.

GetAppSurvei Tren Pemasaran dilaksanakeun dina April 2021 di antara 455 réspondén anu berbasis di AS pikeun diajar langkung seueur ngeunaan tren pamasaran sareng téknologi. Responden disaring pikeun kalungguhan-nyieun kaputusan dina penjualan, pamasaran, atanapi palayanan palanggan di perusahaan anu ngagaduhan 2 dugi ka 250 karyawan.