7 Cara Bendungan Anu Katuhu Bisa Ngaoptimalkeun Kinerja Merek Anjeun

Aprimo Digital Asset Manajemén pikeun merek

Lamun datang ka nyimpen jeung ngatur eusi, aya sababaraha solusi kaluar aya-pikir sistem manajemen eusi (CMS) atanapi jasa hosting file (sapertos Dropbox). Digital asset Manajemén (dam) jalan saluyu sareng jinis solusi ieu-tapi nyandak pendekatan anu béda pikeun eusi. 

Pilihan sapertos Box, Dropbox, Google Drive, Sharepoint, jsb., dasarna janten tempat parkir saderhana pikeun final, kaayaan tungtung aset; aranjeunna henteu ngadukung sadaya prosés hulu anu nuju nyiptakeun, marios, sareng ngatur aset-aset éta. 

Dina pangartian DAM vs CMS - aranjeunna sistem misah ngajalankeun fungsi pisan béda sakuliah organisasi pamasaran. Bari CMS mantuan Anjeun ngatur eusi pikeun ramatloka anjeun sarta sipat digital lianna kawas blog, kaca badarat, sarta microsites, a DAM, di sisi séjén, dioptimalkeun pikeun ngatur kreasi eusi, manajemén, sarta pangiriman sakuliah sakabéh lifecycle eusi na sakuliah sadayana. saluran. DAM ogé ngadukung sababaraha jinis aset, kalebet pidéo, 3D, audio, sareng jinis kontén anu muncul, bertindak salaku sumber bebeneran anu kuat pikeun sadaya eusi merek anjeun sapanjang perjalanan palanggan.

Aprimo - Manajemén Asét Digital

1. Kumaha Anjeun Bisa Ngagunakeun DAM Pikeun Ngadopsi Strategi Kandungan Modular

Kalayan DAM salaku gudang terpusat anjeun, anjeun ngawenangkeun kadali lengkep eusi anjeun, kalebet kalenturan pikeun nyampur sareng cocog sareng aset eusi dina merek, pasar, daérah, saluran, sareng seueur deui. Ngarobih eusi kana eusi modular anu langkung alit, tiasa dianggo deui - kana blok kontén, sét, sareng pangalaman - masihan tim kamampuan sareng kalenturan pikeun langkung éfisién sareng langkung dinamis ngagunakeun kontén anu disatujuan pikeun nganteurkeun kontén anu pikaresepeun, relevan, sareng pribadi gancang dina saluran naon waé palangganna. aya di.

Nalika ngagunakeun a strategi eusi modular inevitably bakal nambahan jumlah objék eusi dina hiji DAM, aya pendekatan optimasi metadata, kayaning warisan metadata, nu bisa mantuan simplify jeung ngajadikeun otomatis sababaraha aspék ngatur eusi modular.

Penting pikeun dicatet yén DAM tiasa maénkeun peran kritis dina strategi eusi modular ku ngadukung kontén anu aya hubunganana sareng manajemén résiko sareng patuh, sapertos bantahan, panyingkepan, mérek dagang, jsb. DAM ogé tiasa ngatur kontén pikeun ngadukung aturan ngeunaan kagunaan, contona, kumaha eusi kedah atanapi henteu kedah dianggo atanapi digabungkeun pikeun pamirsa, saluran, atanapi daérah anu tangtu.

Tungtungna, kauntungan anu ageung tina gaduh sadaya kontén modular terpusat dina DAM nyaéta yén éta bakal ngamungkinkeun anjeun ngartos kumaha sareng dimana eusi dianggo sareng dianggo deui, masihan anjeun wawasan anu tiasa dilaksanakeun kana pagelaran kontén, eusi naon anu paling cocog pikeun kagiatan anu tangtu, upami eusi perlu dirobah atawa pensiunan, sarta leuwih.  

2. Kumaha DAM Aktipkeun Personalization Eusi Leuwih alus

Dina jaman digital ayeuna, eusi mangrupikeun paguneman anu gaduh merek sareng para nasabahna. Kami, salaku palanggan, milih merek dumasar kana pangalaman kami sareng merek éta: kumaha éta terang ka urang, kumaha éta karasaeun, kumaha konsistensi nalika urang berinteraksi sareng éta, sareng kumaha merenah sareng relevan pikeun kahirupan urang. 

Tapi nganteurkeun pangalaman palanggan anu dipersonalisasi dina unggal interaksi henteu gampang sareng tiasa nyandak sumber sareng waktos anu berharga. Éta dimana sistem dasar sapertos Aprimo asup. 

Personalization éféktif dimimitian ku produksi kreatif efisien sarta strategi eusi pikeun ngarojong personalization dina skala. Aprimo henteu ngan ukur janten tulang tonggong pikeun operasi eusi anjeun, ngatur sareng ngatur sadaya elemen individu anu ngawangun unggal pangalaman kontén, tapi ogé ngamungkinkeun strategi sapertos kontén modular, dimana tim kreatif sareng kontén tiasa gancang sareng gampang nyiptakeun, mendakan, kolaborasi. , bagikeun, sareng nganggo deui kontén pikeun skala pangalaman palanggan sareng personalisasi sareng ngajalankeun efisiensi anu langkung ageung. 

Fitur Personalisasi Konten Cerdas Aprimo ngamungkinkeun anjeun ngirim tag anu diperkaya metadata sacara otomatis ka mesin personalisasi anu teras tiasa cocog sareng eusi sareng persona anu dituju. Ngaliwatan panyambungna Salesforce sareng Aprimo, anjeun dikuatkeun pikeun kalibet sareng palanggan anjeun dina saluran, nyaluyukeun sareng intelijen, sareng gaduh kontén sareng palanggan anjeun ngajalankeun prosés pamasaran kontén. Jeung fitur kawas tokens jero témplat merek malah bisa otomatis-populate informasi customer-spésifik, kawas informasi kontak, jang meberkeun pribados sarta nyieun pangalaman customer hadé.

Aprimo - Personalisasi Eusi Manajemén Asét Digital

3. Kumaha Anjeun Bisa Ngagunakeun DAM Pikeun Mastikeun Airtight minuhan

Pausahaan nyiptakeun pisan eusi sareng ngokolakeun résiko anu aya hubunganana sareng eusi éta mangrupikeun prosés anu rumit. Tanpa DAM, kontén sareng alur kerja sering diasingkeun dina departemén sareng alat anu béda-béda, nambihan pajeulitna sareng résiko anu teu dipikabutuh anu tiasa nyababkeun denda anu ageung ti badan pangaturan. Nyederhanakeun éta handoffs sareng titik sambungan tiasa ngahémat waktos sareng artos sareng ningkatkeun kagancangan ka pasar.

Pikeun nutupan sadaya basa, khususna pikeun anu aya dina industri anu diatur pisan sareng khusus sapertos élmu hirup atawa jasa finansial, anjeun peryogi sumber tunggal bebeneran pikeun ngaronjatkeun duanana ulasan minuhan pangaturan sarta manajemén panyingkepan, bukti substantiation, sarta pikeun hadé ngatur sakabéh aset digital. Barina ogé, eusi Anjeun ngan sakumaha alus sakumaha ogé éta dilacak, dikokolakeun, reviewed, sarta disimpen.

Ku ngahijikeun kakuatan Aprimo na téhnologi solusi minuhan, organisasi bisa nganteurkeun hiji lengkep, prosés tungtung-to-tungtung anu ngamungkinkeun aranjeunna pikeun ngahontal traceability ngaliwatan-garis eusi diperlukeun pikeun ngabales panalungtikan pangaturan, ngurangan résiko denda mahal, sarta ngajaga reputasi brand maranéhanana-sadayana bari delivering hiji luar biasa. pangalaman jeung ngurangan waktu ka pasar.

4. Kumaha DAM Ngabantosan Konsistensi Merek Sakuliah Basa Jeung Wewengkon

Henteu cekap ngan ukur ngirimkeun kontén anu cocog sareng merek. Merek ogé kedah mastikeun yén eusi anu leres dibagikeun sareng konsumen anu leres - bagian penting tina a - pangalaman brand positif.

Éta hartosna merek kedah mastikeun yén aset anu leres dianggo dina unggal kampanye sareng saluran, khususna nalika juggling eusi dina basa sareng daérah anu béda. Ieu tempat solusi sapertos tungtunan merek, portal merek, sareng témplat merek tiasa dianggo. Fitur ieu ngamungkinkeun sadaya tim, boh internal sareng éksternal (pikir agénsi atanapi mitra), pikeun gampang sareng gancang ngaunduh sadaya pedoman olahtalatah anu disatujuan sareng up-to-date, logo, fon, aset, sareng seueur deui kalayan tautan langsung dina DAM anjeun pikeun dianggo di sakuliah. saluran, wewengkon, jeung basa. Éta hartosna aset AS tiasa gampang sareng gancang dirobih sareng dikirimkeun ka pasar Inggris tanpa peryogi dukungan kreatif tambahan.

Contona, bayangkeun anjeun ngan réngsé hiji kampanye kasadaran di AS éta wildly suksés, sarta sababaraha marketers régional ayeuna rék ngaéksekusi kampanye sarupa. Nganggo DAM anjeun, anjeun tiasa ngajantenkeun sadaya unsur kampanye éta tiasa diaksés ku tim éta terang yén témplat, kontén, desain, logo, grafik, video, sareng seueur deui disatujuan, up-to-date, sareng patuh sapinuhna. 

Aprimo - Manajemén Aset Digital - Pedoman Brand

5. Kumaha DAM Ngabantosan Tim Kreatif Anjeun

Henteu ngan ukur DAM anjeun tiasa ngabantosan konsistensi merek dina pasar anu béda, tapi ogé tiasa ngabantosan ngahindarkeun bottlenecks kreatif ku cara masihan deui waktos ka tim kreatif sareng desain anjeun pikeun difokuskeun proyék-proyék anu langkung luhur.

Kalayan DAM, tim kréatif tiasa gancang sareng gampang nyiptakeun, ngatur, sareng nganteurkeun kontén kalayan sakumna perpustakaan aset modular anu sadayana disatujuan, dina merek, sareng patuh. Éta ogé bisa nyieun témplat brand pikeun pamaké non-kreatif mun localize eusi pikeun pamakéan di pasar béda. Solusi sapertos Aprimo ogé tiasa nerapkeun otomatisasi anu didorong ku AI pikeun nyegerkeun alur kerja kreatif, kolaborasi, ulasan, sareng persetujuan ku kituna tim-tim éta tiasa museurkeun bakat sareng waktosna dina nyiptakeun kontén anu berkinerja tinggi dina skala tinimbang kaganggu ku tugas-tugas biasa.

Hasil tina sadaya éta nyaéta alignment departemén sareng perusahaan-lega sareng hiji sumber bebeneran, waktos siklus anu langkung pondok, sareng visibilitas sacara real-time kana kontén anu dijalankeun sareng balik kana usaha (JALAN) pikeun nyandak kaputusan anu langkung terang ngeunaan nganteurkeun pangalaman digital anu diarepkeun para nasabah.

Aprimo - Manajemén Aset Digital - Ngabalikeun Usaha (ROE)

6. Kumaha Nyetél DAM Anjeun Pikeun Agénsi, Mitra Saluran, Distributor, Jeung Pamangku Kepentingan Pihak-katilu lianna

Sakumaha didadarkeun, tinimbang repositories eusi siled na workflows sakuliah aplikasi béda, Aprimo streamlines sakabéh prosés kreasi eusi, ti kreasi sarta ulasan ka distribusi jeung kadaluwarsa-sadayana dina hiji tempat. Éta ogé nyederhanakeun pangropéa eusi anjeun, ngamungkinkeun anjeun gampang mendakan, ngagentos, atanapi ngarsipkeun eusi, sareng ngahindarkeun duplikat tina aset anu sami.

Éta hartosna teu aya deui Dropbox sareng Google Drive-sanaos nalika kolaborasi sareng pamangku kapentingan utama di luar organisasi anjeun. Kalayan DAM, anjeun tiasa masihan agénsi éksternal sareng distributor aksés anu dikontrol kana aset anu diperyogikeun, bahkan ngabagi kontén énggal anu diunggah ku hiji agénsi sareng anu sanés pikeun nganggo deui eusi anu langkung gancang.

fitur kawas Jaringan Pangiriman Konten umum (CDN) Tumbu hartosna yén anjeun henteu ngan ukur mastikeun yén ngan ukur vérsi pangénggalna tina eusi anjeun anu dianggo, tapi anjeun ogé tiasa nyandak kauntungan tina waktos beban anu langkung gancang sareng versi otomatis diropéa tina aset anjeun dimana waé aranjeunna dipasang, sapertos dina CMS anjeun.

Anjeun oge bisa kalayan gampang ngajaga konsistensi brand ku nyadiakeun tungtunan brand, template, jeung aset disatujuan pikeun agénsi pikeun repurpose eusi leuwih gancang, kalawan fitur kawas pilihan download béda jeung pepelakan otomatis pikeun pamakéan dina saluran sosial béda.

Aprimo - Manajemén Aset Digital - Jaringan Pangiriman Kandungan

7. Kumaha Bendungan Katuhu Aktipkeun Operasi Kandungan CMS-Agnostik

Henteu sakabéh DAMs dijieun sarua. Sanaos aya platform CMS anu nawiskeun DAM, éta ngan ukur hiji unsur tina solusi anu langkung ageung - bahkan tiasa janten solusi bolt-on tina akuisisi anyar. DAM platform ieu tindakan minangka repositori saderhana pikeun aset ahir sareng henteu nawiskeun kakuatan, kelincahan, sareng kalenturan anu dipikabutuh pikeun dianggo sacara efektif dina ékosistem campuran anu terus-terusan mekar.

Di dunya digital anu kompleks ayeuna, mustahil pikeun merek pikeun ngabakukeun pinuh ku hiji vendor pikeun sakabéh tumpukan omnichannel na. Ku alatan éta, nalika milih DAM, anjeun kedah milarian solusi anu CMS-agnostik sareng tiasa janten mesin eusi universal anjeun kalayan integrasi dina sababaraha solusi hilir. Kalayan DAM anu pangsaéna, anjeun tiasa ngabuktoskeun organisasi anjeun ka hareup kalayan kamerdikaan pikeun ngembangkeun bisnis anjeun kana saluran énggal, ngalangkungan integrasi anu tiasa diperpanjang sareng terbuka. 

DAM anjeun kedah tiasa nyayogikeun kabutuhan omnichannel dina sagala CMS, sababaraha CMS sacara paralel, sareng ampir sadaya jinis saluran sareng konfigurasi ékosistem. Janten éta mesin eusi universal, bebas tina parobahan naon waé anu anjeun lakukeun kana CMS anjeun di jalan. Gantina ngandelkeun set restricting tina parabot nu biasana ngan "nyarita" jeung nu séjén, hiji DAM mandiri, diwangun dina arsitektur eusi composable, méré Anjeun kamampuhan pikeun gampang dianggo dina ekosistem beragam jadi Anjeun bisa ngagancangkeun waktu ka pasar jeung konversi. , sarta nyokot kadali kana cara anjeun mindahkeun brand Anjeun ka hareup.

Uji Coba DAM Aprimo Gratis

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.