Kumaha Ngajalankeun Tés A / B sareng ChangeAgain

Changeagain AB tés

Tim ti ChangeAgain deui, alat pikeun a / b tés, nyayogikeun kami jalan satapak ieu kumaha nyetél alur kerja pikeun uji coba uji coba / b anu akurat sareng dipercaya.

Naon Tés A / B?

Ogé katelah uji pamisah, uji coba a / b ngarujuk kana dua vérsi halaman wéb atanapi aplikasi - versi A sareng versi B. Platform uji coba A / B ngamungkinkeun para pemasar ngalebetkeun kode kana halamanna teras ngembangkeun dua édisi dina platform uji A / B. Platform uji coba A / B mastikeun unggal varian ditampiling ka anu nganjang sareng analytics disayogikeun dina anu langkung hadé. Ilaharna, pagelaranana kaiket kana klik-liwat dina sauran-kanggo-aksi.

Prosés nyetél Tés A / B

  1. Ngahasilkeun hipotesa - Brainstorm daptar 15 hipotésis ngeunaan naon anu teu merenah dina situs wéb anjeun, kecap pangantét naon anu teu jelas, sareng anu nélepon-to-action anu henteu jelas. Prioritaskeun aranjeunna ku pangaruh kana konvérsi anjeun sareng waktos anu diperyogikeun pikeun ngalaksanakeunana. Pilih ékspérimén anu seueur pangaruhna kana konvérsi sareng peryogi kirang waktos pikeun dilaksanakeun.
  2. Setel tujuan pikeun ékspérimén - Unggal percobaan kedah ningkatkeun métrik tangtu wéb-situs anjeun. Salaku conto, upami anjeun gaduh halaman badarat - perobihanana kedah mangaruhan tombol asup / mesen.
  3. Nyiptakeun variasi - Nalika anjeun milih hipotésis anjeun badé ngarobih sareng netepkeun tujuan anu tiasa dilacak - nerapkeun variasi na. Léngkah anu paling penting pikeun léngkah éta nyaéta ngan ukur ngalakukeun hiji per per variasi. Upami anjeun parantos ngarobih judul halaman wéb, tong robih warna tombolna, sabab éta bakal rada sesah pikeun napsirkeun hasil tés na. Pasihan tugas desainer sareng pangembang pikeun nyiapkeun variasi.
  4. Luncurkeun ékspériménna - Ilaharna, ieu dilakonan ku cara nempelkeun kode tina tés A / B anjeun kana sistem manajemen kontén sareng ngaktifkeun ékspériménna. Pastikeun pikeun nguji halaman anjeun pikeun mastikeun tés diterbitkeun sakumaha anu parantos diuji.
  5. Titenan ékspériménna salami waktos atanapi jumlah kunjungan dimana anjeun yakin yén final analytics bakal sora sacara statistik. Dua minggu lumayan baku pikeun situs kalayan 100 konversi sapoé. Upami anjeun nampi kirang konversi, anjeun badé ngantosan langkung lami.
  6. Pilih anu meunang dumasar kana hasil anu sah sacara statistik. Henteu terang naon statistik anu valid? Ngamangpaatkeun éta Tés Signifikansi A / B ti KISSmetrics.
  7. Larapkeun parobahan anu unggul kana situs anjeun. Cabut kode Uji A / B sareng ngagentoskeun ku varian unggul tina Tés A / B.
  8. Mimitian deui jam # 1 pikeun langkung ngajelaskeun hasil atanapi ngamimitian tés anu sanés.

Pangujian A / B nyaéta prosés anu teu aya watesna; anjeun kedah tiasa ningkatkeun tingkat konvérsi anjeun 3 ka 5 kali ngalangkungan tés anu béda. Henteu sadaya percobaan bakal suksés tapi nalika éta, éta cara anu saé pikeun maksimalkeun pungsi kinerja situs anjeun.

Ngeunaan Platform Pangujian A / B ChangeAgain

ChangeAgain nawiskeun platform anu dibanderol ku seueur percobaan anu anjeun gaduh sareng henteu dumasar kana kesan situs anjeun - pohara ngabantosan kumargi situs jilid ageung tiasa mahal pisan kanggo diuji. Éta ogé ngagaduhan ciri anu ngabédakeun, sapertos kamampuan nyinkronkeun tujuan sareng Google Analytics sareng editor visual anu teu kedah ngalaman coding.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.