Pituduh Pikeun Gampang Kéngingkeun Backlink Sareng Peringkat Dina Google Ngagunakeun AI

Smartwriter AI Backlink Kampanye Platform

Backlinks lumangsung nalika hiji situs numbu ka ramatloka séjén. Hal ieu ogé disebut Tumbu inbound atanapi Tumbu asup nu nyambung jeung situs éksternal. Upami anjeun bisnis nampi langkung seueur backlink ka halaman wéb anjeun tina situs otoritas, maka bakal aya dampak anu langkung positip dina réngking anjeun. Backlinks penting pikeun optimasi pilarian (SEO) strategi.

nu do-tuturkeun Tumbu drive otoritas mesin pencari… sok katelah jus link sarta mantuan dina boosting ranking tina situs linking. Éta ngabantosan pangkat langkung luhur dina halaman hasil mesin pencari (SERP) jeung henteu-tuturkeun Tumbu henteu. Ieu kumaha tag HTML tautan henteu nuturkeun sigana:

<a href="http://www.website.com/" rel="nofollow">Link Text</a> 

tag no-follow ieu sinyal mesin pencari teu cacah ieu. Google Webmaster Guidelines on Tumbu pikeun assure yén anjeun bisnis ieu gaining backlinks kualitas luhur, lain skéma link. 

Pentingna Backlinks Pikeun Usaha

Backlinks mangrupakeun faktor ranking penting pikeun search engine Google. Wangunan backlink mangrupikeun bagian penting tina optimasi mesin pencari. Salaku tambahan, éta mangrupikeun cara pikeun ngajalankeun lalu lintas organik ka halaman wéb anjeun ngalangkungan mesin pencari. Mesin pencari sapertos Google nganggo tautan pikeun ngorondang wéb. Jeung adun of on-kaca SEO, eusi kualitas luhur, pangalaman pamaké alus teuing, wangunan link bakal paling éféktif pikeun nyetir lalulintas leuwih organik.

Kualitas Tumbu, relevansi, jeung otoritas situs link geus kaala leuwih penting dina prosés link-wangunan. Lamun bisnis ngawangun Tumbu kualitas luhur, éta bakal boga kasuksésan jangka panjang dina hasil teangan organik. 

  • Ngawangun Brand - Éta bakal ningkatkeun pisibilitas merek anjeun sacara online. backlinks alus ngamajukeun Anjeun bisnis, sarta eta nunjukeun yen anjeun hiji otoritas dina widang ngaliwatan tumbu relevan pikeun eusi. 
  • ngawangun hubungan - Sedengkeun ngajalankeun wangunan link, Anjeun bisnis bakal ngahontal firms séjén, influencers, ahli dina Ecological industri. Bakal nyieun hubungan jangka panjang antara duanana pausahaan nu saling mangpaat. 
  • Lalu lintas rujukan - Tautan anu saé ningkatkeun lalu lintas sareng posisi pangkat dina SERP. Hasilna, éta bakal ningkatkeun penjualan anjeun.

White Hat SEO versus Hideung Hat SEO

Prosés link-wangunan boga cara katuhu jeung salah mun ngawangun Tumbu ka ramatloka anjeun. Sanajan kitu, taktik link-wangunan bakal mantuan pikeun pisibilitas jangka panjang sarta kinerja loka. Usaha anjeun kedah nuturkeun pedoman webmaster pikeun ngawangun Tumbu kualitas. 

White hat SEO mangrupikeun téknik anu leres pikeun ngawangun tautan organik. Metodeu wangunan link SEO bodas bisa ngawengku handap

  • tamu Blogging 
  • Patalina Patalina Gedong
  • Listicle Patalina Gedong
  • Ngawangun kiriman Infographic
  • Ngamajukeun Eusi 
  • Tulisan Roundup
  • Commenting dina blog otoritas
  • Ngalakukeun listings bisnis jeung directories ramatloka

Tumbu disumputkeun, isina keyword, skéma Tumbu mangrupakeun métode SEO Topi Hideung. Éta mangrupikeun metode anu teu étis pikeun pangkat halaman wéb dina mesin pencari. Bakal ngakibatkeun pinalti. 

Kumaha Ngidentipikasi Tumbu Spammy atanapi Tumbu toksik 

Tumbu spam atawa Tumbu toksik atawa backlinks goréng, atawa Tumbu wajar ti ramatloka spam. backlinks spammy ieu bakal nurunkeun rankings ramatloka anjeun. Salaku tambahan, backlinks toksik sapertos nunjukkeun ka mesin pencari (Google) yén halaman wéb anjeun henteu ngagaduhan kualitas atanapi eusi pikeun kéngingkeun tautan nyalira.

Tumbu toksik ngakibatkeun hukuman Google sarta mangaruhan lalulintas ramatloka. Tumbu nu dianggap backlinks spam jeung metrics SEO handap.

  • Skor spam anu luhur
  • Hiji halaman tunggal ngagaduhan 100+ tautan kaluar 
  • Un indéks domain dina mesin pencari 
  • MozRanks handap
  • Otoritas Domain Low
  • otoritas Page Low
  • Kurang Amanah Aliran 
  • aliran cutatan low

The spam backlink dievaluasi kalayan bantuan alat Backlinks kawas  Moz, ahref, Majestic, Semrush, sareng seueur deui. Upami anjeun marios backlink sacara manual, anjeun mendakan sababaraha backlink spam anu umum pikeun ditingali. 

  • Ngagaduhan tautan spam tina domain anu dihukum
  • Tumbu ti diréktori link spam sareng kebon link
  • Identipikasi sareng Kontrol Spam Komentar Blog
  • Kéngingkeun tautan tina basa asing atanapi situs wéb anu teu aya hubunganana
  • Sajumlah ageung backlinks tina situs web anu teu aya hubunganana. 
  • Tumbu ti leuwih-dioptimalkeun jangkar téks
  • Kéngingkeun tautan tina eusi duplikat

Kacerdasan buatan (AI) DI SEO

Seueur algoritma mesin pencari, kalebet Google Bert sareng algoritma Rankbrain AI, parantos janten komponén inti. AI janten bagian integral jalma, contona Alexa, Siri, Google Home. Seueur perusahaan top sapertos Amazon, Google, Apple, produk Microsoft damel dina paréntah sora atanapi milarian sora. Janten AI maénkeun peran penting dina optimasi mesin pencari.

Salaku tambahan, alat Artificial Intelligence (AI) maénkeun peran anu penting dina analisis data. Contona, éta mantuan pikeun manggihan topik trending ka angka kaluar sela eusi, ngungkit kampanye link-gedong anjeun aya, jsb.

Parangkat lunak AI anu béda dianggo dina sababaraha tahapan prosés ngawangun link. Alat AI ieu ngabantosan dina prosés pangumpulan data, ngidentipikasi kecap konci anu relevan, audit halaman wéb, nangtoskeun relevansi eusi halaman wéb sareng desain anu ramah SEO, milarian influencer / blogger, teureuh email pribadi, sareng seueur deui. 

Pituduh Pikeun Kéngingkeun Backlink Sareng Peringkat Dina Google Ngagunakeun AI

  1. Ngahasilkeun Backlinks Jeung Métode Guestographics

Dina sababaraha taun ka pengker, eusi fanatik sareng punch visual langkung saé dina SEO. Numutkeun an Unbounce ulikan, milarian infographics geus ngaronjat nepi ka 800%. Sumawona, 65% tina jalma anu diajar visual. 

Fakta ieu nunjukkeun Infographics mangrupikeun alat pamasaran anu hadé pikeun bisnis. Infographics anu berharga pikeun wangunan link na pamasaran eusi pikeun anjeun bisnis. Uteuk Dean dipingpin teh métode link-gedong guestographic. Coba, métode wangunan link guestographic pang populerna pikeun anjeun bisnis, sarta aranjeunna scalable métode wangunan link hat bodas. 

Prosés link-wangunan guestographic ngawengku lima léngkah di handap ieu. 

  • Nyebarkeun infographic kualitas luhur dina halaman wéb anjeun. 
  • Panggihan situs wéb anu nyerat ngeunaan topik anu sami.
  • Bagikeun infographic anjeun sareng aranjeunna.
  • Nawiskeun eusi unik ka aranjeunna.
  • Kéngingkeun backlink kontekstual anjeun.

Usaha anjeun tiasa dianggo BuzzSumo jeung ninja teureuh pikeun manggihan influencer on Ecological husus Anjeun. Teras daptar jalma sareng laksanakeun teureuh pribadi. Jieun anjeun kirang ti 90 kecap.

Sampel Email Outreach

Sampel Email Outreach

Sakali jalma ngabales email munggaran anjeun, nawiskeun gratis Infographic sarta nyadiakeun bubuka ringkes pondok kalawan 150- 300 kecap. Salajengna, inquire naha maranéhna daék babagi infographic anjeun dina ramatloka maranéhanana lamun maranéhna satuju yén anjeun bisa meunangkeun backlink kontekstual pikeun situs anjeun. Taktik link-wangunan anu saé ieu pikeun ngawangun backlink kualitas luhur tina infographics. 

backlinko
sumber: Backlinko

  1. Alat Berbasis Kecerdasan Buatan pikeun Ngajalajah Kasempetan 

Aspék anu paling penting dina SEO nyaéta milarian kasempetan ranking anu disumputkeun. Hatur nuhun kana parangkat lunak SEO kecerdasan jieunan anu ngabantosan naekeun peringkat situs anjeun. AI bakal ngagedekeun wawasan anjeun ngeunaan panalungtikan kecap konci anu dituju, ideu topik, sela eusi, kasempetan Gedong Patalina, nyiptakeun kontén kalayan tren, sareng seueur deui.

Milarian kasempetan pikeun ningkatkeun backlink sacara manual nyéépkeun waktos sareng kerja keras. Tapi kalayan alat AI sapertos BrightEdge,  MarketBrewPasang AIDupi abdi tiasa pangkatWordLiftDialogflowAlli AISE Paringkat, SmartWriter, Acrolinx, jsb Eta mantuan Anjeun bisnis uncover kasempetan leuwih gancang sarta ngaronjatkeun SEO Anjeun. Salaku tambahan, alat sapertos Moz, Majestic, atanapi Ahrefs ngabantosan ngartos backlink anjeun sareng analytics. Janten kalebet parangkat lunak AI dina strategi SEO anjeun sareng ningkatkeun réngking anjeun. 

  1. Kéngingkeun Tautan Kualitas Ti Ahli Roundups

Artikel round-up ahli mangrupakeun hiji metodeu alus teuing pikeun ngahasilkeun Tumbu ka eusi Anjeun. Éta ogé salah sahiji strategi pamasaran eusi. Salaku tambahan, tulisan Round-up ieu mangrupikeun cara anu saé pikeun ngalaan pamiarsa anjeun ka para ahli dina industri anjeun sareng nampi wawasan ngeunaan topik anu khusus.

Tulisan Round-up mangrupikeun kontén ti para ahli industri ngeunaan topik anu khusus pikeun ngabagi sudut pandang sareng pendapatna. Conto pangalusna pikeun ahli round-up nyaéta a artikel megah on pamasaran eusi.

Anjeun tiasa nganggo metodeu di handap ieu pikeun milari tautan ka situs wéb buleud. 

buleud nepi kecap konci

Usaha anjeun tiasa ngagunakeun alat sapertos ninja teureuh pikeun nyepetkeun manggihan influencers dina Ecological tinangtu sarta ngahontal kaluar ka aranjeunna kalayan surelek pribadi. Salaku per Téhnik skyscraper Brian urang, ngirim surelek teureuh pribadi mantuan pikeun meunangkeun backlinks kualitas. 

Smartwriter AI ngabantosan ngirim email personalisasi Hyper / pemecah es pribadi. AI dina parangkat lunak bakal nyayogikeun data atanapi inpormasi sacara real-time tina unggal kalungguhan. Janten anjeun tiasa nawiskeun pitch unik sareng para ahli anu ningkatkeun tingkat kasuksésan anjeun. Babak-up ahli gaduh kauntungan jangka panjang anu tangtu dina lalu lintas halaman wéb, Ngaronjatkeun otoritas, sareng pangakuan peer.

panulis pinter ai

  1. Pegat Link Gedong Stratégi

Wangunan link rusak ogé katelah wangunan link maot. Ngawangun backlinks ngagantikeun Tumbu ka 404 kaca kalawan tumbu gawé ka ramatloka target nyaeta praktek ngawangun backlinks. Anjeun tiasa nganggo ahrefs pegat link Checker pikeun milarian tautan anu rusak dina situs wéb.

strategi wangunan link rusak

Kalayan kecap sanésna, éta milarian halaman wéb anu otoritatif sareng tautan rusak anu nunjuk ka halaman kasalahan 404 sareng nyayogikeun sapotong eusi atanapi tulisan anu sanés. Éta métode paling éféktif pikeun ngawangun Tumbu solid. Éta win-win pikeun webmaster sareng bisnis anjeun. Webmaster tiasa ngalereskeun tautan anu rusak ku ngagentos tautan anu saé tina halaman wéb anjeun. 

SmartWriter ngabantosan anjeun ngadamel outreach email ultra-pribadi pikeun taktik ngawangun link rusak. Hasilna, usaha anjeun tiasa kéngingkeun 2x langkung seueur backlinks kalawan personalization ultra ku ngagunakeun software AI. Personalisasi backlink SmartWriter ngandung tilu fitur.  

personalization backlink smartwriter

dina Tanya Pikeun Ganti Patalina Saingan fitur, alat nu requests anjeun ngeusian widang handap. Sakali anjeun ngalengkepan aranjeunna ku hiji klik tombol, anjeun tiasa ngahasilkeun surelek hyper-pribadi pikeun teureuh kalawan Téhnik SkyScrapper (Ieu ngabéjaan panarima ngeunaan titik konci na ngécéskeun naon anjeun leuwih hadé ti link pesaing.)

  • Smartwriter AI - Tanya Tambahkeun Tautan Anjeun
  • Smartwriter AI Backlink Request Personalization

  1. Kéngingkeun Backlinks Kualitas Sareng Tulisan Pitunjuk Definitif 

Panungtun definitif sering dikenal salaku téknik pencakar langit. Ngagunakeun Téhnik Skyscraper nyaéta cara anu pangsaéna pikeun ngawangun kontén sareng ngembangkeun backlinks tina situs otoritas. Mesin pencari pangkat langkung saé upami halaman wéb anjeun gaduh eusi kualitas anu langkung saé. Hatur nuhun ka RankBrain, Google EAT , Algoritma Hummingbird. 

Ieu tilu léngkah konci pikeun téknik pencakar langit:

  • Lengkah 1: Ngajalajah eusi anu pantes Tumbu 
  • Lengkah 2: Nyieun eusi aslina malah hadé 
  • Lengkah 3: Ngahontal ka individu anu leres pikeun ngamajukeun tautan sareng ngabagi

Anggo parangkat lunak AI pikeun ngabantosan prosés nyiptakeun kontén. Kiwari, ampir milyaran blog eusi dina internét, sarta ampir sajuta eusi anyar ditambahkeun unggal poe. Hasilna, leuwih 3.5 miliar queries pilarian dijieun unggal poé dina pilarian google.

pilihan kampanye backlink smartwriter

Ngirimkeun eusi unik sareng kualitas luhur penting pisan pikeun bisnis, alat AI sapertos BuzzSumo ngabantosan bisnis anjeun mendakan topik anu paling trending. Nya kitu, paké alat AI sapertos SmartWriter, Frase, Grammarly pikeun ngaoptimalkeun eusi sacara otomatis.

Salaku conto, Frase mangrupa alat basis AI nu mantuan eusi Anjeun ngaoptimalkeun otomatis pikeun pilarian sora. Parangkat lunak Grammarly ngadeteksi kasalahan typo, Plagiarisme sareng ngajamin Uniqueness eusi. SmartWriter AI mantuan Anjeun pikeun nyieun Judul Blog Unik, Blog Intro (Best ngalakonan intro pikeun panongton anjeun), Blog Outline (Gawéna pangalusna pikeun "listicles" Anjeun atawa "kumaha" sapotong eusi), Blog Manjangkeun Topik, jsb téhnologi AI bisa mantuan anjeun dina nyieun eusi SEO hadé.

Ngadaptar Pikeun Smartwriter.ai