Kumaha Nambihan Agénsi anjeun Salaku Kolaborator Pikeun Toko Shopify Anjeun

Aksés Agénsi Shopify

Entong masihan kredensial login anjeun kana platform anjeun ka agénsi anjeun. Aya seueur teuing hal anu tiasa lepat nalika anjeun ngalakukeun ieu - tina kecap akses anu leungit dugi ka aksés kana inpormasi anu henteu kedah dipibanda. Seueur-seueurna platform ayeuna gaduh cara pikeun nambihan pangguna atanapi kolaborator kana platform anjeun ngarah ngagaduhan kamampuan anu terbatas sareng tiasa dipiceun saatos jasa réngsé.

Shopify ngalakukeun ieu ogé, ngaliwatan na aksés kolaborator pikeun mitra. Kauntungan kolaborator nyaéta aranjeunna henteu nambihan jumlah pangguna anu dilisensikeun di toko Shopify anjeun, ogé.

Siapkeun aksés kolaborator Shopify

Sacara standar, saha waé tiasa nyungkeun aksés janten kolaborator dina situs Shopify anjeun. Kieu kumaha parios setélan anjeun.

  1. arahkeun ka setélan.

balanja toko dasbor

  1. arahkeun ka Pangguna sareng Idin.

Balanja Pangaturan Pamakéan sareng Idin Setélan

  1. Di dieu anjeun bakal mendakan Kolaborator bagian. Setélan standar nyaéta saha waé anu tiasa ngirim paménta kolaborator. Upami anjeun hoyong ngawatesan saha anu nyungkeun aksés kolaborator, anjeun ogé tiasa nyetél kode pamundut salaku pilihan.

Setélan Kolaborator Pamaké Dashboard Shopify

Éta ngan ukur aya! Toko Shopify anjeun disiapkeun pikeun nampi pamundut kolaborator ti agénsi anjeun anu panginten tiasa ngerjakeun eusi, téma, tata ruang, inpormasi produk, atanapi bahkan integrasi.

Mitra Shopify

Agénsi anjeun kedah disiapkeun salaku Mitra Shopify teras aranjeunna nyungkeun aksés kolaborator ku ngalebetkeun URL toko Shopify (internal) unik anjeun sareng sadaya idin anu diperyogikeun:

Aksés kolaborator Toko Shop Mitra

Sakali agénsi anjeun ngirimkeun paménta kolaboratorna, anjeun bakal nampi email dimana anjeun tiasa marios sareng masihan aranjeunna ijin. Sakali anjeun nyatujuan aksés toko, aranjeunna tiasa dianggo!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.