Kumaha Tambahkeun Alamat Email kana LinkedIn

Logo LinkedIn

LinkedIn ngarobih bagian Tambihkeun Konéksi na, dina pamanggih kuring, ngalakukeun jempé nguburkeun cara nambihan kontak ku alamat email. Kuring henteu yakin yén aranjeunna ngalakukeun ieu tapi ayeuna prosés 4 léngkah tibatan sababaraha léngkah anu biasa dilakukeun. Ieu panginten halaman anu kuring sering nganjang di LinkedIn nalika kuring sumping deui ti biantara atanapi konperénsi. Kuring ngaliwat kartu nama jalma-jalma anu kuring kumpul sareng sambungkeun sareng aranjeunna.

Dina panganteur pangguna anu énggal, pikeun nambihan konéksi ku alamat email, ieu sababaraha léngkah ieu:

  1. Klik Tambihkeun Sambungan di luhur katuhu saatos anjeun lebet kana LinkedIn.
  2. Klik Naon Email ikon di sisi katuhu.
  3. di handap Langkung seueur cara pikeun nyambung, klik Ngajak ku email masing-masing.
  4. Ketik alamat surélék anjeun teras pencét Kirim Ujang.

LinkedIn Tambahkeun Email

4 Komentar

  1. 1
    • 2
      • 3

        Leres, ieu mangrupikeun salah sahiji daérah anjeun sareng kuring bakal salawasna teu satuju. Kuring henteu nambihan jalma kana LinkedIn kecuali kuring leres-leres "nyambung" sareng aranjeunna. Éta sanés kaulinan massa pikeun ningali sabaraha konéksi anu kuring tiasa kéngingkeun.

        Nalika kuring angkat ka acara MUNG KITU datang deui sareng nambihan lima urang salaku sambungan. Sésana lebet kana SalesForce naha ogé MQL atanapi SQL.

        • 4

          Upami aya anu nyerahkeun kartu nama kuring atanapi parantos nyambung sareng kuring ngalangkungan situs atanapi ku email, kami nyambung. Kuring henteu nyiksa hubungan éta - tapi dina milarian sumber-sumber éta saéstuna tiasa dianggo sawaktos-waktos. Kuring henteu paduli ngeunaan jumlah konéksi, kuring paduli ngeunaan jangkauan jaringan kuring. Sareng jalanna!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.