3 Tips Ngécéskeun Galau Marketing pikeun Milénial

millennials

Naon sabenerna milénial? Éta patarosan umum anu ditaroskeun di panjuru dunya. Pikeun sababaraha urang, demografi ieu henteu dimotivasi, kulem sareng teu katebak. Pikeun Odyssey, urang tingali aranjeunna salaku motivasi, sadar diri sareng lumayan bisa diprediksi. Generasi-generasi pasti parantos dijentrekeun kana stereotip anu tangtu sareng inisiatip pikeun narik perhatian aranjeunna tiasa pareum. Generasi milénial henteu bénten, sareng kami di dieu pikeun nyebatkeun anjeun milénial henteu hiji ukuran pas sadayana.

Personalisasi mangrupakeun sagalana

Teu aya hiji jalma anu sami. Mangabad-abad, jalma-jalma kantos nyarios kecap anu pasti ieu, janten naha konsep ieu henteu robih? Millennial henteu terkecuali, janten anjeun kedah masarkeun ka aranjeunna ku sababaraha cara. Simon Sinek nyatakeun éta langsung pisan sareng éloquent nalika anjeunna nyarios dina Konperénsi TedX:

Jalma-jalma henteu mésér APA anu anjeun lakukeun, aranjeunna mésér KUMAHA anjeun ngalakukeun éta

Tanya tim pamasaran anjeun, naha urang pamasaran naon anu urang lakukeun atanapi naha urang ngalakukeun éta? Démografi milénial ngagaduhan sagala anu aya dina ujung jari aranjeunna pikeun nyambungkeun, balanja sareng ngabandingkeun, janten aranjeunna henteu kedah peryogi sadayana kanyataan anu aya hubunganana. Fokus kana ngagunakeun alat pikeun nyaritakeun mérek anjeun sanés ngan ukur kanyataan anu tiis anu anjeun lakukeun.

Validasi ngamungkinkeun pikeun kaitan: nganggo jalan raya super

Komunikasi henteu kantos langkung rame tibatan ayeuna. Urang hirup di dunya kalayan téks, telepon, jaringan média sosial, email sareng sajabina. Henteu kedah ngalakukeun sagala pancén nyalira, hayu palanggan anjeun ngabantosan ngalakukeun éta pikeun anjeun. Millennial gaduh langkung seueur téknologi tibatan generasi mana waé dina sajarah janten kamampuanna pikeun masihan sareng kéngingkeun eupan balik ngeunaan pameseranna nyaéta ku diklik tombol. Merek kedah nganggo jaringan millennial ieu pikeun ngabantuan ngabuktoskeun mérek sareng kamungkinan bakal nyebar sapertos seuneu. Sakali janten hal anu parantos dianggo ku réncang milénial, anjeun parantos ngalangkungan jalan super koneksi di saluruh dunya.

Entong teuing kakuatan pangaruh luhur

Dina titik anu béda dina kahirupan, jalma-jalma sok naroskeun patarosan Kumaha kalakuan kuring ngora atanapi kumaha kuring katingalina langkung sepuh?. Aya sajumlah buku, pilem sareng acara tipi anu salawasna ngagambarkeun éta adi lalaki atawa sobat lingkungan nyobian polah tangguh atanapi sigana langkung sepuh. Dunya ogé jalan dina cara anu sabalikna sareng urang ningali pergeseran masif dina kamampuan demografi anu langkung ngora pikeun ngatur sareng pangaruh tina kaputusan kolega, kolot atanapi mentor. Fénoména ieu bahkan parantos katingali dina uptick masif generasi anu langkung lami kalibet dina média sosial. Janten, sateuacan mérek anjeun fokus ka demografi anu langkung lami naroskeun ka diri nyalira Naha aya cara séjén pikeun ngahontal pemirsa kuring?

Janten kumaha anjeun ngalaksanakeun tilu tip ieu? Platform eusi sosial Odyssey aya dina bisnis tina ngabantuan pangiklan sareng mérek ngahontal milénial. Wawasan digabungkeun sareng Dursasana dina hiji platform. Odyssey ngagaduhan aksés langsung ka 12,000+ pangaruh millennial, sareng kusabab éta komunitas anu lega, Odyssey sanggup ngabantosan merek ngakses grup fokus sareng pandangan ti pemirsa target anu aranjeunna pamasaran, sareng ngalakukeun éta kalayan jalan gancang pisan. Grup fokus éta ngahasilkeun cara anu kréatip, inovatif sareng dipersonalisasi pikeun ngahontal sareng ngaréndéngkeun audién milénial.

Pangaruh Odyssey dianggap mikroinfluencer, didefinisikeun salaku konsumén sadidinten anu ngagaduhan 500 dugi 5,000 pengikut anu leres-leres ambulan. Pamasaran mikroinfluencer nyaéta ngeunaan mendakan para nasabah anu aya hubunganana sareng pangaruh di sakitar mérek anjeun, sareng ngalangkungan kreasi tulisan anu dikembangkeun dina média sosial, anu paling épéktip dina nyetir konvérsi pikeun tujuan bisnis anjeun.

Anu unik ngeunaan Odyssey nyaéta éta dipelak tina 0 dugi ka 30 juta pangguna bulanan kirang ti dua taun, sadayana sacara organik. Sadaya eusi disebarkeun sacara organik sareng oténtik ngalangkungan pangsaéaan peertopeer, henteu mayar kanggo usaha kalebet taktik sosial atanapi SEO anu dikiatkeun.

odyssey

Ti Juni 2016, Odyssey ngagaduhan:

  • 12,000+ panyipta eusi
  • 1,000+ komunitas
  • 50,000 tulisan diterbitkeun bulanan
  • 87% patalimarga dirujuk ku sosial organik
  • 82% pemirsa maca dina alat sélulér
  • 30+ juta pengunjung bulanan unik (Google Analytics)

Éta sadayana ngeunaan generasi millennial sareng Gen Z, sareng gaduh mérek anjeun janten otentik, organik sareng satia.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.