4 Pertimbangan pikeun Ngagegedekeun Kampanye Facebook Bayaran

Iklan Facebook

"97% pangiklan sosial milih [Facebook] salaku platform média sosial panglobana dianggo sareng pang gunana."

bertunas Sosial

Henteu diragukeun, Facebook mangrupikeun alat anu kuat pikeun pemasar digital. Sanaos poin data anu panginten nunjukkeun platform langkung saing sareng persaingan, aya seueur kasempetan pikeun mérek industri sareng ukuran anu béda-béda pikeun ngetok kana dunya iklan Facebook anu mayar. Koncina, kumaha ogé, nyaéta diajar taktik mana anu bakal mindahkeun jarum sareng ngarah suksés. 

Barina ogé, aya kasempetan anu cukup pikeun kampanye média sosial ngajalankeun hasil kuantitatif. Numutkeun ka anu kasebat bertunas Sosial diajar, jaringan sosial mangrupikeun sumber inspirasi pangageungna pikeun pameseran konsumén 37% konsumén mendakan inspirasi pameseran ngaliwatan saluran. Naha konsumén mimiti dina perjalanan mésér atanapi aktip ngémutan mésér atanapi tindakan, tong diskon potongan cara-cara anu mayar sosial tiasa mangaruhan hasil nyata.

Salah sahiji perusahaan anu mendakan kasuksésan di daérah ieu nyaéta Pamiarsa.com, pangecér online terkemuka kacamata bacaan anu langkung mahal Saatos ngutamakeun kampanye Facebook anu mayar sareng ngalaksanakeun prosés tés iteratif, mérekna parantos tiasa ngajalankeun pertumbuhan pendapatan anu signifikan sareng narik pelanggan anu énggal.

Pitunjuk ieu dimaksudkeun pikeun ngandelkeun kasuksésan Readers.com sareng pembelajaran anu sanés pikeun ngabantosan merek dina nyebarkeun kampanye Facebook anu bakal robih kana nilai bisnis anu nyata. 

Terus-terusan Nyebarkeun Tes A / B

Salah sahiji kasalahan pangbadagna anu tiasa dilakukeun ku pamasar sosial nalika kaayaan kampanye Facebook anu mayar nyaéta nganggap aranjeunna parantos dikonci kusabab kasuksesan sateuacanna dina platform. Bentang sosial anu dibayar teras-terasan robih, kusabab sering robahan fitur platform, kawijakan, persaingan, sareng kabiasaan konsumen. Hukum éntropi dimaénkeun, janten penting pisan pikeun sacara rutin nyebarkeun ideu kampanye anyar sareng uji ogé rupa-rupa alternatip ideu. Salaku pamasar, urang kedah teras-terasan naroskeun asumsi urang sareng milari parobihan pangaruh anu pangluhurna pikeun maksimalkeun hasil. Ati-ati ulah kaleuleuwihan-indéks dina tés kreatif sapanjang; bari pikaresepeun, kami mendakan nargétkeun sareng nawiskeun variasi sering mangrupikeun poin pangungkit. Iklan sareng salinan anu dirancang kalayan saé anu goréng sasaran bakal jauh kana kuping sareng ngupingkeun poténsi diajar.

Hiji conto anu saé asalna tina Bing, anu pendapatanna per milarian ningkat 10 persén ka 25 persén unggal taun kusabab tés A / B, studi ti Harvard Business Review kapendak. Jumlah kasuksésan anu tiasa sumping tina hal anu saderhana tés teuing pikasieuneun pikeun henteu dimangpaatkeun. Sacara sederhana, uji kecepatan luhur ditarjamahkeun kana siklus pembelajaran anu langkung gancang sareng waktos langkung gancang ka ROI.

Salajengna, sapertos anu tos disebatkeun sateuacanna, tés henteu ngan ukur ngeunaan milarian ideu anyar anu tiasa dianggo. Éta ogé ngeunaan lansekap anu terus mekar. Kabutuhan Pelanggan bakal robih, jalma-jalma anyar bakal tumiba kana target demografi, Facebook bakal nerapkeun parobihan anyar anu berpotensi tiasa mangaruhan pangaruh ageung.

Sareng kadang-kadang, éta tiasa aya hasilna anu héran. Éta bahkan tiasa nangtang anggapan pamasar ngeunaan topik anu tangtu.

Upami kitu Pamiarsa.com, anu mérek sareng citra na ageung ngandelkeun latar warna-warni, éta ngareuwaskeun nalika tés Facebook A / B ngungkabkeun palanggan langkung katarik sahingga tiasa langkung poto sareng latar anu latar na poék pisan. Sanaos mimitina dianggap kabeneran, uji coba teras-terasan mendakan yén konsumén langkung katarik kana citra ieu. Pamustunganana, ieu ngarahkeun mérek pikeun ngenalkeun visual anu sami dina kampanye kahareup sareng saluran sanésna, anu parantos teras-terasan dilakukeun kanthi hadé.

Pamiarsa Iklan Facebook

Ngokolakeun Pribadi, Hubungan Omnichannel Sareng Konsumén

Konci pikeun suksés iklan Facebook mayar sanés ngan ukur nyéépkeun sareng ROAS; éta nuju hubungan langsung hiji-hiji langsung sareng konsumén poténsial sareng anu aya. Éta pangiklan kritis nanem modal dina hubungan anu dipersonalisasi ieu pikeun ngajalankeun kasatiaan jangka panjang. Henteu ngan ukur pangiklan ieu bakal nguntungkeun manpaat CPA anu langkung saé, tapi aranjeunna sigana bakal diganjar ku pangaruh halo panjang-buntut anu nguntungkeun mérek ngalangkungan kagiatan lisan sareng rujukan.

Anu ngabalukarkeun hiji titik anu penting: henteu aya di dunya pamasaran anu aya dina silo. Palanggan henteu ningali dunya ngalangkungan lénsa pamasar ngeunaan 'saluran'. Kampanye Facebook henteu terkecuali. Tim pamasaran mérek sareng kinerja kedah dianggo di lockstep pikeun nyiptakeun pangalaman mérek anu kohesif sareng pribadi dina sadaya platform. Sing saha anu ngartos ieu bakal mendakan kasuksésan anu langkung ageung dina usahana.

Sumawona, aya seueur cara pikeun pemasar pikeun ngahubungkeun personalisasi kana usahana. Misalna, iklan dinamis mangrupikeun strategi anu saé pikeun dianggo, sabab ngamungkinkeun mérek pikeun nyiptakeun témplat dasar anu teras ditarik tina katalog produk anu aya. Hal ieu ngajantenkeun personalisasi tanpa wates langkung saderhana sabab tim henteu kedah ngadamel puluhan iklan masing-masing. Ngamangpaatkeun kakuatan sareng kaéndahan algoritma pembelajaran mesin Facebook pikeun dianggo langkung pinter henteu hésé. Salaku tambahan, éta mastikeun iklan bakal langkung saé sareng kapentingan atanapi kabutuhan masing-masing, sabab Facebook bakal tiasa fitur produk atanapi jasa sacara dinamis anu parantos jelas-jelas dinyatakeun implisit ku implisit.

Responsiveness Halaman Facebook

Ngalaksanakeun Pidéo Anu Berorientasi kana Kinerja

Sakali waktos, iklan digital sadayana ngeunaan gambar statis. Nanging, sapertos hal-hal anu paling online, cara urang nganggo iklan parantos robih pisan dina sababaraha taun ka pengker, khususna dina Facebook. Numutkeun kana Hootsuite, nyéépkeun dina iklan vidéo sosial kabisat 130 persén ti 2016 dugi ka 2017. Jumlah éta ngan terus ningkat. Henteu aya deui konsumén anu resep kana iklan basis newsfeed anu statis anu kantos nguasaan platform, ngasongkeun patarosan: naha tim pamasaran siap makarya kreatif sareng performatip kana iklanna?

Iklan Facebook - Readers.com

Sedengkeun iklan ieu tiasa meryogikeun usaha tambihan, éta ngahasilkeun hasil anu saé. Henteu ngan ukur aranjeunna nyayogikeun palanggan sareng pangalaman anu langkung saé, tapi aranjeunna ogé masihan pangiklan kalenturan pikeun nyiptakeun iklan anu saéstuna. Untungna, aya seueur pilihan pikeun dipilih. Henteu ngan ukur iklan video feed produk anu dinamis mangrupikeun conto anu hadé pikeun video anu berorientasi kana kinerja, sapertos anu tos disebatkeun sateuacanna, tapi video bentuk pondok, GIF animasi, format carita, sareng iklan carousel mangrupikeun pilihan anu saé kanggo dipertimbangkeun ogé. Konsumén ngaréspon kalayan saé kana iklan anu dipersonalisasi sareng pikaresepeun ieu, anu pamustunganana dijantenkeun salaku propeller anu kuat.

Naha anggota tim Marketing anjeun atanapi mitra pihak ka-3 dikalibrasi sacara konsistén pikeun ngajalankeun video? Solusi pidéo anu épéktip henteu kedah nyungkeun anggaran produksi ageung; kami parantos mendakan kasuksésan anu sami dina conto anu tangtu dina nguji kréativitas gaya gerily DIY. Henteu yakin kana dimana ngamimitianna? Jalma-jalma di métrik digital parantos nyayogikeun sumber anu hébat anu disebat Bank Kreatif Ad diwangun ku iklan sosial mayar kelas terbaik pikeun inspirasi. Paduli pendekatan pidéo anu dicandak, ngarengsekeun format dinamis ieu kedah pikeun unggul dina skala sosial anu dibayar.

Mastikeun Sumber Daya Ampir Kanggo Tim Média Sosial

Kampanye Facebook mangrupikeun sato galak, henteu diragukeun. Éta sababna penting pisan yén mérek cekap nyiapkeun timna sareng nyayogikeun aranjeunna sumber daya anu diperyogikeun pikeun ngahontal kasuksésan. Sabalikna, tim anu dibebankeun ku konstrain sumberdaya tiasa mendakan aranjeunna kaleungitan moméntum kampanye, anu tiasa nyegah aranjeunna ngahontal tujuan kritis anu sanésna tiasa kahontal.

Dursasana mangrupikeun konsékuansi anu tim henteu sering disiapkeun. Tempo pangaruh masif Facebook urang Ukuran Patalina Ad ngeunaan performa, penting pisan yén tim siap pikeun ngabales tanggapan pelanggan dina waktos anu pas, anu tiasa hartosna operasi dina jam anu ganjil atanapi damel sareng tim layanan palanggan pikeun meringankeun masalah. Sumberdaya ieu kedahna salawasna dijalankeun salaku dialog dua arah anu ngagaduhan buktina sosial sareng moméntum positip. Salaku tambahan, taliti mertimbangkeun naon pangaruh skala sosial dibayar dina kabutuhan headcount anjeun sareng anggaran saluyu.

Sumber daya sanés anu kedah dipertimbangkeun nyaéta infrastruktur anu bersih pikeun data sareng pelacakan. Hanjakalna, upami henteu dilaksanakeun leres, ngalaporkeun tiasa leres-leres henteu akurat, kusabab data anu lepat atanapi ribut bakal méga atanapi nyasabkeun hasilna. Ku sabab éta, penting pikeun gawé bareng tim anjeun pikeun mastikeun metodologi atribusi anu tiasa diukur sareng dipercaya. Salajengna, tim kedah mastikeun tag anu akurat sareng setelan supados ideu énggal tiasa diuji sareng skala. Entong sono kasempetan pikeun hasil ku ngaluncurkeun kampanye buta sareng sanés frontloading sumberdaya anu diperyogikeun. Éror dina sisi ati-ati sareng lacak naon waé sareng sadayana interaksi anu tiasa leupas pikeun bisnis anjeun. Ngumpulkeun langkung seueur data tibatan anu diperyogikeun tiasa dihapunten, tapi sering teuing tim sadar yén aranjeunna hilap ngalacak titik interaksi anu kritis atanapi KPI sareng kénca yén aranjeunna hoyong ngahurungkeun deui waktos pikeun ngarékam data ieu.

Struktur tim mangrupikeun aspek konci anu sanés pikeun kampanye sosial anu mayar. Upami milih ngadaptarkeun bantosan agénsi éksternal, mérek kedah sacara saksama nimbangkeun pilihanna. Lila-lila nyaéta jaman damel sareng sakedik agénsi anu gaduh panangan dina sababaraha saluran anu béda. Sabalikna, mérek kedah ngaidentipikasi daérah anu mana aranjeunna tiasa nganggo pang bantosanna sareng ngadaptarkeun padagang pihak katilu anu janten pamimpin khusus na. Ku investasi di agénsi anu ahli dina domain khususna tiasa janten pembeda anu ageung.

Sedengkeun Facebook kantos janten tempat anu pikaresepeun pikeun mahasiswa pikeun nyambung, ayeuna janten sumber pangasilan, akuisisi konsumén, sareng kasadaran mérek pikeun perusahaan anu henteu kaetung. Ku neraskeun teras-terasan uji coba A / B, ngokolakeun hubungan anu dipersonalisasi sareng konsumén ngalangkungan sababaraha kanal, nerapkeun pidéo anu berorientasi kinerja, sareng mastikeun tim disetél pikeun hasil, mérek bakal mendakan Facebook mangrupikeun alat pamasaran anu mangaruhan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.