Kumaha Bagikeun Otomatis Tulisan WordPress anjeun ka LinkedIn Nganggo Zapier

Kumaha Nyebarkeun WordPress ka LinkedIn Ngagunakeun Zapier

Salah sahiji alat karesep kuring pikeun ngukur sareng nyebarkeun eupan RSS abdi atanapi podcast kuring kana média sosial nyaéta Pangandaran. Hanjakalna, platform henteu ngagaduhan integrasi LinkedIn. Kuring ngahontal kaluar pikeun ningali naha aranjeunna badé nambihan sareng aranjeunna nyayogikeun solusi alternatif - medarkeun ka LinkedIn via Zapier.

Zapier WordPress Plugin pikeun LinkedIn

Zapier gratis pikeun sababaraha integrasi sareng saratus acara, janten kuring tiasa nganggo solusi ieu tanpa nyéépkeun artos ... bahkan langkung saé! Kieu carana ngamimitian:

  1. Tambahkeun Pamaké WordPress - Abdi nyarankeun nambihan pangguna kana WordPress pikeun Zapier sareng netepkeun kecap konci khusus. Ku cara ieu, anjeun henteu kedah hariwang ngarobih kecap akses pribadi anjeun.
  2. Pasang Zapier WordPress Plugin - The Zapier WordPress plugin ngamungkinkeun anjeun ngahijikeun eusi WordPress anjeun ka ton jasa anu sanés. Tambahkeun nami pangguna sareng kecap akses anu anjeun atur pikeun Zapier.
  3. Tambahkeun WordPress kana LinkedIn Zap - The Zapier LinkedIn halaman ngagaduhan sajumlah integrasi anu parantos didaptarkeun… salah sahijina nyaéta WordPress kana Linkedin.

Zapier WordPress kana Citakan LinkedIn

  1. Asup ka LinkedIn - anjeun bakal dipenta pikeun log in ka LinkedIn sareng nyayogikeun idin pikeun integrasi. Sakali anjeun ngalakukeun, Zap disambungkeun.

Zapier - Sambungkeun Aplikasi Anjeun pikeun WordPress sareng LinkedIn

  1. Hurungkeun Zap anjeun - Aktipkeun Zap anjeun sareng waktos salajengna nyebarkeun tulisan dina WordPress, éta bakal dibagi dina Linkedin! Ayeuna anjeun bakal ningali Zap aktip dina Dasbor Zapier anjeun.

wordpress dikaitkeun zap

Sareng aya anu angkat! Ayeuna, nalika anjeun nyebarkeun tulisan anjeun dina WordPress, éta sacara otomatis bakal diterbitkeun kana LinkedIn.

Oh… sareng ayeuna kuring nyebarkeun di ditu, sigana anjeun hoyong nuturkeun kuring di LinkedIn!

ngiringan Douglas Karr dina LinkedIn

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.