Kumaha Tim Penjualan sareng Pamasaran anjeun tiasa ngeureunkeun nyumbang kana kacapean digital

Komunikasi Digital kacapean Infographic

Sababaraha taun ka pengker mangrupikeun tantangan anu luar biasa pikeun kuring. Di sisi pribadi, kuring dikaruniai incu kahiji. Di sisi bisnis, kuring ngagabung sareng sababaraha kolega anu kuring hormat pisan sareng kami nuju ngawangun konsultasi transformasi digital anu leres-leres angkat. Tangtosna, di tengah-tengah éta, aya pandémik anu ngaganggu pipa kami sareng nyewa… Leungitkeun ieu publikasi, bobogohan, sareng kabugaran… sareng kahirupan abdi kebon binatang ayeuna.

Hiji hal anu anjeun perhatikeun dina sababaraha taun ka pengker nyaéta kuring ngareureuhkeun podcasting kuring. Kuring kungsi 3 podcast aktip sababaraha taun ka pengker - pikeun pamasaran, pikeun bisnis lokal, sarta pikeun ngarojong veterans. Podcasting mangrupikeun gairah kuring, tapi nalika kuring ningali generasi pamimpin sareng pertumbuhan bisnis kuring, éta henteu masihan pertumbuhan pendapatan langsung janten kuring kedah nyingkirkeunana. A podcast 20-menit bisa motong saloba 4 jam kaluar tina workday kuring pikeun ngajadwalkeun, ngarekam, edit, nyebarkeun jeung promosi unggal episode. Kaleungitan sababaraha dinten sabulan tanpa ngabalikeun investasi langsung sanés mangrupikeun hal anu kuring mampuh ayeuna. Catetan samping… Kuring bakal ngiringan deui unggal podcast pas kuring mampuh waktosna.

Kacapean Digital

Kacapean digital dihartikeun salaku kaayaan kacapean méntal disababkeun ku pamakéan kaleuleuwihan sarta sakaligus tina sababaraha parabot digital.

Lixar, Ngatur Kacapean Digital

Abdi henteu tiasa nyarioskeun ka anjeun sabaraha telepon, pesen langsung, sareng email anu kuring kéngingkeun unggal dinten. Seuseueurna nyaéta solicitations, sababaraha babaturan sareng kulawarga, sareng - tangtosna - dina tumpukan jukut aya sababaraha petunjuk sareng komunikasi klien. Kuring ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nyaring sareng ngajadwalkeun sabisa-bisa, tapi kuring henteu nuturkeun… pisan. Dina hiji waktos dina karir kuring, kuring ngagaduhan asistén eksekutif sareng kuring ngarepkeun kamewahan éta deui… Janten, pikeun ayeuna, kuring ngan saukur sangsara ngaliwatan éta.

Gawe bareng dina platform anu kuring laksanakeun sadinten, kacapean komunikasi digital oge overwhelming. Sababaraha kagiatan anu langkung frustasi anu nyababkeun kuring kaluar nyaéta:

  • Kuring gaduh sababaraha perusahaan outbound tiis anu sacara harfiah ngajadikeun otomatis réspon sareng ngeusian koropak kuring unggal dinten kalayan pesen idiot sapertos, Meunangkeun ieu ka luhur koropak anjeun… atanapi masking hiji email kalawan hiji RE: dina baris subjek mikir urang geus diomongkeun saméméhna. Henteu aya anu langkung pikasieuneun… Abdi bet ieu satengah tina koropak kuring ayeuna. Gancangna kuring nyarioskeun aranjeunna lirén, babak otomatisasi anu sanés badé.
  • Kuring ngagaduhan sababaraha perusahaan anu nyerah pikeun ngahubungi kuring ku email, teras pesen langsung ka kuring dina jaringan sosial. Naha anjeun nampi email kuring? mangrupikeun cara anu pasti pikeun meungpeuk anjeun dina média sosial. Upami kuring nganggap email anjeun penting, kuring bakal ngaréspon… lirén ngirim kuring langkung seueur komunikasi sareng macét unggal média anu kuring gaduh.
  • Anu paling parah nyaéta kolega, réréncangan, sareng kulawarga anu leres-leres marahmay sareng percanten yén kuring kurang ajar kusabab kuring henteu responsif. Kahirupan abdi FULL ayeuna sareng éta luar biasa pisan. Henteu ngahargaan kanyataan yén kuring sibuk sareng kulawarga, babaturan, padamelan, bumi, kabugaran, sareng publikasi kuring lumayan nguciwakeun. Kuring ayeuna ngadistribusikaeun kuring Calendly link ka babaturan, kulawarga, sareng kolega ambéh maranéhanana bisa cagar waktu dina kalénder kuring. Sareng kuring ngajaga kalénder kuring!
  • Kuring mimiti ningali beuki loba pausahaan SPAM pesen téks kuring ... nu saluareun infuriating. Talatah téks anu paling intrusive tur pribadi sadaya métode komunikasi. Pesen téks anu tiis pikeun kuring mangrupikeun cara anu pasti pikeun kuring henteu pernah ngalakukeun bisnis sareng anjeun deui.

Abdi henteu nyalira… numutkeun hasil survey anyar ti PFL:

  • Manajer ngaliwatan C-Level réspondén narima leuwih 2.5 kali memail promosi mingguan bijih, rata-rata 80 email per minggu. Catetan samping… Kuring meunang leuwih ti éta dina sapoé.
  • Profesional perusahaan nampi hiji rata-rata 65 surelek per minggu.
  • pagawe hibrid narima ngan 31 surelek per minggu.
  • pagawe jauh pinuh narima leuwih 170 surelek per minggu, leuwih 6 kali leuwih surelek ti worker rata.

di luhur satengah sadaya pagawé anu ngalaman kacapean alatan volume komunikasi promosi digital aranjeunna nampi di gawe. 80% tina réspondén tingkat-C anu overwhelmed ku Jumlah promosi digital aranjeunna nampi!

Kumaha Kuring nungkulan Kacapean Komunikasi Digital

Réaksi kuring kana kacapean komunikasi digital nyaéta:

  1. Eureun - Upami kuring nampi sababaraha email atanapi pesen anu tiis, kuring nyarioskeun ka jalma pikeun ngeureunkeun sareng ngahapus kuring tina pangkalan datana. Kalolobaan waktu, gawéna.
  2. Tong Menta Hampura - Abdi henteu kantos nyarios "Hapunten ...” Kacuali kuring nyetél harepan yén kuring bakal ngabales dina sababaraha waktos. Ieu malah kaasup Mayar klien anu kuring sering ngingetkeun yén kuring geus dijadwalkeun waktos sareng maranehna. Hapunten kuring sibuk ku padamelan sareng kahirupan pribadi.
  3. pupus – Kuring mindeng ngan ngahapus pesen tanpa malah respon sarta loba jalma teu ganggu reattempting ka SPAM kuring deui.
  4. saringan – Kuring nyaring formulir kuring, koropak, sarta mediums séjén pikeun domain jeung kecap konci nu kuring moal kantos ngabales. Pesenna langsung dipupus. Naha kuring meunang sababaraha pesen penting anu dicampurkeun sakapeung? Leres… muhun.
  5. Ngutamakan - Koropak abdi mangrupikeun séri Kotak Surat Pintar anu disaring pisan ku klien, pesen sistem, sareng sajabana.
  6. Entong ganggu – Telepon abdi dihurungkeun Ulah Ganggu sareng suratsora abdi pinuh. Leres… salian ti pesen téks, telepon mangrupikeun gangguan anu paling parah. Abdi tetep layar telepon abdi ka luhur supados abdi tiasa ningali naha éta telepon penting ti batur sapagawean, klien, atawa anggota kulawarga, tapi dulur sejenna bisa eureun nelepon kuring.

Naon anu anjeun tiasa laksanakeun pikeun ngabantosan kacapean komunikasi digital

Ieu dalapan cara anjeun tiasa ngabantosan dina usaha penjualan sareng komunikasi pamasaran anjeun.

  1. Kéngingkeun Pribadi - Béjakeun ka panarima anjeun naha anjeun kedah komunikasi sareng aranjeunna, rasa kadesek, sareng naha éta mangpaat pikeun aranjeunna. Teu aya anu langkung parah, saur kuring, tibatan pesen kosong "Kuring nyobian nyekel anjeun ...". Abdi henteu paduli… Abdi sibuk sareng anjeun nembé turun ka dasar prioritas kuring.
  2. Ulah nyiksa Automation - sababaraha olahtalatah penting pikeun usaha. Gorobag balanja anu ditinggalkeun, contona, sering meryogikeun sababaraha panginget pikeun masihan terang ka batur yén aranjeunna ngantunkeun produk dina karanjang. Tapi entong telat… Kuring nyéépkeun ieu pikeun klien… sadinten, sababaraha dinten, teras sababaraha minggu. Panginten aranjeunna henteu gaduh artos kanggo mésér ayeuna.
  3. set ekspektasi – Upami anjeun badé ngajadikeun otomatis atanapi ngiringan, wartosan jalma éta. Upami kuring maca dina email yén telepon tiis badé ngiringan dina sababaraha dinten, kuring bakal ngantepkeun aranjeunna henteu ngaganggu ayeuna. Atanapi kuring bakal nyerat deui sareng ngantepkeun aranjeunna terang kuring sibuk sareng toél dina kuartal salajengna.
  4. Témbongkeun Empati – Kuring kungsi mentor lila pisan nu ceuk unggal waktu manehna papanggih jeung batur kahiji kalina, manéhna pretended yén maranéhanana ngan kungsi leungitna di kulawarga maranéhanana. Naon anu anjeunna lakukeun nyaéta nyaluyukeun empati sareng hormat ka jalma éta. Naha anjeun bakal ngajadikeun otomatis email ka jalma anu jauh di pamakaman? Abdi cangcaya. Kusabab éta penting pikeun anjeun henteu hartosna éta penting pikeun aranjeunna. Janten empathetic yén maranéhna bisa boga prioritas séjén.
  5. Pasihan Idin - Salah sahiji metodeu anu pangsaéna pikeun penjualan nyaéta masihan idin ka batur pikeun nyarios teu. Kuring parantos nyerat sababaraha email dina sasih sasih ka para prospek sareng kuring muka email ku ngantepkeun aranjeunna terang yén ieu mangrupikeun hiji-hijina email anu aranjeunna nampi sareng kuring langkung senang ngadangu deui yén aranjeunna henteu peryogi. tina jasa kuring. Santun masihan idin ka jalma pikeun nyarios Henteu bakal ngabantosan ngabersihan koropakna sareng bakal ngamungkinkeun anjeun henteu miceunan waktos ngaganggu prospek poténsial.
  6. Nawaran Pilihan – Kuring teu salawasna hayang mungkas hubungan dipikaresep, tapi kuring bisa hayang kalibet ngaliwatan métode séjén atawa dina waktu nu sejen. Tawarkeun panarima anjeun pilihan séjén - sapertos reureuh sabulan atanapi saparapat, nyayogikeun tautan kalénder anjeun pikeun janjian, atanapi milih kana alat komunikasi anu sanés. Média atawa métode paporit Anjeun pikeun komunikasi bisa jadi milik maranéhanana!
  7. Meunang Fisik - Nalika lockdowns suda sareng perjalanan dibuka, waktosna pikeun pendak deui sareng jalma-jalma sacara pribadi dimana komunikasi ngalangkungan sadaya parasaan anu kedah dikomunikasikeun ku manusa sacara efektif. Komunikasi non-verbal penting pisan pikeun ngawangun hubungan…
  8. Coba Direct Mail - Pindah ka medium anu langkung intrusive ka panarima anu henteu ngaréspon tiasa janten arah anu salah. Naha anjeun parantos nyobian medium anu langkung pasif sapertos surat langsung? Kami parantos suksés pisan kalayan nargétkeun prospek nganggo surat langsung sabab henteu seueur teuing perusahaan anu ngamangpaatkeunana. Bari surelek teu ongkos teuing pikeun ngirimkeun, sapotong mail langsung anjeun teu dikubur dina kotak surat kalawan rébuan potongan mail langsung lianna.

Bari mail langsung kirang sasaran bakal dipaliré ku konsumén sagampil remen sakumaha iklan digital off-base atawa blasts email, mail langsung dieksekusi leres bisa nyieun pangalaman genuinely memorable tur impactful. Nalika diintegrasikeun kana strategi pamasaran sakabéh organisasi, surat langsung ngamungkinkeun perusahaan pikeun ngajalankeun ROI anu langkung ageung sareng ningkatkeun afinitas merek diantara para nasabah ayeuna sareng anu bakal datang.

Nick Runyon, CEO PFL

Sadayana Ngalaman Kacapean Digital

Dina bentang bisnis kiwari, kompetisi pikeun tayangan, clicks, sarta mindshare sengit. Sanajan parabot pamasaran digital beuki kuat sarta ubiquitous, loba usaha manggihan diri berjuang pikeun meunangkeun traction diantara konsumén jeung prospek.

Pikeun langkung ngartos kasusah anu disanghareupan ku seueur perusahaan dina narik perhatian pamirsa, PFL naliti langkung ti 600 profésional perusahaan anu berbasis di AS. Hasil tina PFL urang 2022 Hybrid Audience Dursasana Survey kapanggih yén personalization, eusi, jeung taktik pamasaran fisik, kayaning mail langsung, bisa boga dampak signifikan dina abilities merek 'pikeun ngahontal panongton burned-kaluar.

Klik Di dieu Pikeun Ngundeur Infographic

Papanggihan konci tina survey langkung ti 600 profésional perusahaan basis AS kalebet:

  • 52.4% karyawan perusahaan anu ngalaman kacapean digital salaku hasil tina volume tinggi komunikasi digital aranjeunna nampi. 
  • 80% réspondén tingkat C sareng 72% réspondén tingkat langsung nunjukkeun aranjeunna ngarasa overwhelmed ku volume komunikasi promosi digital aranjeunna nampi jam gawé.
  • 56.8% tina professional surveyed téh leuwih gampang pikeun muka hal narima via mail fisik ti email.

Dina Perhatosan Ékonomi ayeuna, kamampuan pikeun néwak pamirsa sareng kéngingkeun papacangan parantos janten komoditi anu langka. Kacapean digital mangrupikeun kanyataan pikeun seueur jalma, anu hartosna merek kedah milarian cara anyar pikeun mere ilham para nasabah pikeun ngalakukeun tindakan. Panaliti panganyarna kami ngajelaskeun bentang pamasaran B2B anu kompetitif ayeuna sareng kumaha perusahaan tiasa ngagunakeun strategi hibrid pikeun menonjol ka konsumén sareng prospek.

Nick Runyon, CEO PFL

Ieu infographic lengkep sareng hasil survey anu aya hubunganana:

kacapean komunikasi digital

Panyingkepan: Kuring nganggo tautan afiliasi kuring pikeun Calendly dina artikel ieu.