Kumaha saimbangkeun Akuisisi vs.

Akuisisi Palanggan vs.

Nalika nyobian kéngingkeun palanggan énggal, kuring leres-leres percanten halangan pangageungna anu anjeun kedah atos nyaéta kapercayaan. Pelanggan hoyong ngaraos siga anjeun badé nohonan atanapi ngaleuwihan harepan pikeun produk atanapi jasa anjeun. Dina waktos ékonomi anu sesah, ieu bahkan tiasa janten langkung seueur sabab faktor prospek rada langkung dijaga dina dana anu aranjeunna pikahoyong. Kusabab ieu, anjeun panginten kedah ngarobih upaya pamasaran pikeun ngandelkeun palanggan anu tos aya.

Ingetan moal tiasa janten sadayana strategi anjeun, ngalangkungan. Ingetan pikeun perusahaan anu nguntungkeun sareng éta hartosna anjeun suksés dina masihan nilai ka konsumén anjeun. Nanging, upami anjeun henteu kéngingkeun palanggan énggal sacara konsistén, aya kakuranganna:

  • Klién konci anjeun tiasa ngantep anjeun rentan upami aranjeunna angkat.
  • Tim penjualan anjeun panginten henteu aktip dina nyobian nutup sareng kaluar tina prakték.
  • Anjeun panginten moal tiasa numuhkeun bisnis anjeun.

Dina infographic ieu ti First Data, aranjeunna nyayogikeun sababaraha statistik, strategi, sareng taktik anu aya hubunganana sareng duanana strategi akuisisi sareng ingetan. Pangalusna sadaya, aranjeunna nyayogikeun pitunjuk pikeun nyaimbangkeun pamasaran sareng usaha penjualan anjeun diantara dua strategi.

Akuisisi vs Statistik ingetan

  • Diperkirakeun ampir 40% tina pendapatan ti bisnis ecommerce asalna malikan deui konsumén.
  • Usaha gaduh 60 ka 70% kasempetan tina ngajual ka hiji aya konsumén dibandingkeun 20% kasempetan pikeun anyar customer.
  • Numutkeun ka sababaraha ahli, bisnis anu mapan kedah konsentrasi 60% sumberdaya pamasaran dina ingetan konsumén. Usaha anyar kedah bakalankeun seueur waktosna dina akuisisi, tangtosna.

Balancing akuisisi vs ingetan

Usaha pamasaran anjeun tiasa nangtoskeun kumaha anjeun kéngingkeun atanapi nahan pelanggan. Aya lima strategi konci pikeun nyebarkeun pikeun duanana:

  1. Konsentrasi kana Kualitas - narik pelanggan anu anyar sareng ngadorong anu tos aya pikeun tetep nganggo jasa sareng produk anu luar biasa.
  2. Kalibet sareng Palanggan Ayeuna - Jantenkeun palanggan anjeun anu aya ngaraos raoseun ku naroskeun aranjeunna nyebarkeun berita ngeunaan anjeun ngalangkungan ulasan online.
  3. Nangkeup Marketing Online - Anggo média sosial pikeun nyambung sareng konsumén énggal sareng pamasaran email fokus pikeun sambungkeun deui sareng anu tos aya.
  4. Meunteun Basis Palanggan Anjeun - teuleum kana data anjeun pikeun milarian terang palanggan mana anu ayeuna leres-leres pantes dicekel sareng anu sanés.
  5. Kéngingkeun Pribadi - Kirimkeun catetan tulisan tangan ka palanggan anu aya pikeun pamasaran anu efektif anu ngabantosan ngawangun kecap anu kuat.

akuisisi konsumén ngalawan ingetan konsumén

Ngeunaan Data Kahiji

kahiji data mangrupikeun pamimpin global dina pamayaran sareng téknologi kauangan, ngalayanan rébuan lembaga kauangan sareng jutaan padagang sareng bisnis di langkung ti 100 nagara.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.