Kumaha Janten Persisten dina Penjualan Tanpa Mareuman Arah Anjeun

Penjualan Telepon Tuturkeun sareng Statistik Kegigihan

Timing téh sagalana dina bisnis. Bisa jadi bédana antara calon klien anyar jeung keur ngagantung up on.

Ieu henteu diperkirakeun yén anjeun bakal ngahontal kalungguhan penjualan dina usaha telepon teureuh munggaran anjeun. Butuh sababaraha percobaan sakumaha sababaraha panalungtikan nyarankeun eta tiasa nyandak saloba 18 telepon samemeh Anjeun ngahontal kalungguhan dina telepon pikeun kahiji kalina. Tangtosna, ieu gumantung kana seueur variabel sareng kaayaan, tapi éta mangrupikeun conto naha éta tiasa nangtang pikeun usaha pikeun ngawasaan prosés prospecting penjualan. 

Dina postingan ieu, urang bakal nutupan sagala hal anu anjeun peryogi kauninga ngeunaan nelepon jualan ka lead, sarta leuwih importantly, nelepon jualan nu ngakibatkeun conversions klien anyar. Sanaos unggal usaha bakal gaduh strategi outreach prospek anu rada béda, pasti aya sababaraha tip sareng prakték pangsaéna anu tiasa ngabantosan anjeun sareng bisnis anjeun sapanjang jalan nyandak kaputusan anu langkung saé. 

Sateuacan urang ngagali langkung jero kana éta, hayu urang tingali gancang dina kaayaan penjualan, semu coklat ku angka. 

Statistik Penjualan At A Glance

Tuturkeun-Up Penjualan Telepon Statistik
sumber: Invesp

Numutkeun kana HubSpot jeung Spotio:

  • 40% tina sadaya profésional penjualan nyarios prospecting mangrupikeun bagian anu paling hese dina padamelan na 
  • Ayeuna, ngan 3% tina sadaya klien anu percanten ka wakil penjualan
  • 80% tina jualan merlukeun sahenteuna lima telepon nurutan-up, sedengkeun saloba 44% agén jualan nyerah sanggeus hiji nurutan-up (dua total telepon)
  • Para pembeli ngalaporkeun langkung dipikaresep nampi telepon penjualan upami éta dilakukeun dina waktos anu sapuk sateuacana
  • Bisa nyandak saloba nelepon 18 pikeun nyambung ka klien poténsial

Kasus pikeun nelepon jualan ka lead bisa matak ngabingungkeun. Nanging, éta ngabantosan ngartos dimana hal-hal nangtung ku kituna anjeun terang kumaha maju pikeun ngahontal kasuksésan pikeun bisnis anjeun. Sareng dina ngawalon patarosan sabaraha lami ngantosan antara sauran, anjeun bakal tiasa mendakan kasaimbangan hipu pikeun terus-terusan tanpa ngaganggu prospek penjualan anjeun. 

Aya ogé seueur data anu sayogi di luar anu tiasa ngabantosan strategi teureuh anjeun ogé.

Ayeuna, hayu urang ngobrol ngeunaan teureuh penjualan sorangan sareng nelepon penjualan. 

Ngadamel Telepon Penjualan

Nalika anjeun nelepon penjualan anu munggaran, anjeun badé siap-siap pikeun sagala hasil poténsial tina telepon. Janten sagampil siap mun nelepon dijawab ku kalungguhan anjeun sarta ngirimkeun pitch anjeun sakumaha anjeun ninggalkeun pesen na coba aranjeunna deui engké. Sareng éta patarosan jutaan dolar—sabaraha engké?

Unggal kalungguhan sareng palanggan bakal béda-béda, sapertos biasana dina hal anu sanés dina kahirupan. Nanging, nalika anjeun nelepon penjualan awal, anjeun kedah mastikeun yén anjeun siap muka panto pikeun hubungan anyar sareng calon klien anyar. Sering teuing, wawakil penjualan langsung nutup, anu nyababkeun aranjeunna gancang ditutup sateuacan anu nelepon terang yén aranjeunna nuju dijual. 

Upami kalungguhan henteu ngawalon telepon anjeun pertama kali, anjeun kedah ngantunkeun suratsora anu pikaresepeun tapi rinci upami aya pilihan pikeun ngalakukeunana. Ajak aranjeunna nelepon deui ka nomer anu pangsaéna pikeun ngahubungi anjeun atanapi mamatahan aranjeunna yén anjeun bakal resep nyambung dina waktos anu paling cocog pikeun aranjeunna. Ku cara ieu, anjeun masihan pilihan kalungguhan anjeun pikeun dipilih sareng rasa kontrol dina kaayaan éta. Seueur jalma bakal ngarobih kaputusanna ngan saukur ku nawiskeun pilihan pikeun nampi telepon deui dina tanggal sareng waktos anu dijadwalkeun. 

Turutan Ku Nganteurkeun Dina Harepan

Nalika sabagéan ageung klien ngarep-ngarep réspon awal kana patarosan ti usaha dina 10 menit atanapi kirang, dina kalolobaan kasus, aranjeunna masihan kalenturan langkung sakedik nalika aya hubungan sareng komunikasi anu lumangsung. ahli ngembangkeun bisnis nyarankeun yén anjeun kudu ngidinan pikeun jam 48 sanggeus anjeun nelepon kalungguhan saméméh anjeun ngahontal kaluar deui ka aranjeunna. Ieu mastikeun yén anjeun parantos masihan waktos pikeun jadwal sibukna tanpa matak ngaganggu atanapi putus asa. Éta ogé masihan kalungguhan anjeun waktos pikeun nganggap produk atanapi jasa anjeun sareng naha éta anu dipikahoyong atanapi diperyogikeun.  

Anjeun oge bisa ngantep prospek nyaho yén maranéhna bisa ngahontal ka anjeun sarta yén maranéhna bisa ngalakukeunana ngaliwatan sababaraha saluran. Hal ieu ngamungkinkeun aranjeunna milih saluran anu aranjeunna karasa paling nyaman sareng kamungkinan ningkatkeun kasempetan anjeun nampi réspon uih deui. Tur upami Anjeun salah geus husus ngahubungi atawa dipénta pikeun balik telepon langsung, ulah nelepon kalungguhan anu sarua dua kali dina dinten anu sami. Ieu ngan nyésakeun rasa goréng dina sungut kalungguhan sabab mindeng kaluar salaku bit teuing ngadorong sarta nekat. 

Kasaimbangan bagja, sigana, nyaéta antara 24 sareng 48 jam pikeun telepon sekundér sareng salajengna. Salaku conto, upami anjeun parantos nelepon prospek anjeun dua kali minggu ieu, anjeun panginten badé ngantosan dugi ka minggu payun pikeun usaha telepon teureuh anu sanés. Ieu mangrupikeun kalakuan kasaimbangan anu alus di dieu, tangtosna, sareng anjeun kedah ningali naon anu paling cocog pikeun anjeun sareng bisnis anjeun. Ku inventarisasi kumaha saenggeus sauran tindak lanjut anjeun, anjeun sering tiasa nampi ideu anu langkung saé pikeun tim anjeun. 

Tangtu, hiji cara pikeun mastikeun yén sakabéh Telepon teureuh penjualan nuju dilakukeun (sareng nampi) dina waktosna nyaéta ngantepkeun batur ngadamel padamelan pikeun anjeun sareng tim anjeun. Outsourcing masihan anjeun pilihan pikeun gaduh tim profésional di sisi anjeun anu ngartos sadayana anu aya dina nelepon penjualan susulan anu efektif, telepon dukungan, sareng seueur deui pikeun ngajaga operasional bisnis anjeun. Upami anjeun mutuskeun yén anjeun langkung milih ngantunkeun telepon balik ka batur nalika anjeun museurkeun palanggan anjeun, éta bakal mastikeun yén unggal telepon dipulangkeun dina waktos anu pas sareng hasil anu pangsaéna. 

Ngeunaan Smith.ai

Smith.ai agén nelepon atas nama anjeun, ningkatkeun kagancangan-ka-pimpin anjeun sareng teu ngabeungbeuratan staf anu kedah ngahontal ka klien. Aranjeunna bakal nelepon deui kalungguhan online anu ngalengkepan formulir wéb, ngahubungi donor pikeun pembaharuan sumbangan, ngudag pamayaran dina invoice anu henteu dibayar, sareng seueur deui. Aranjeunna malah bakal ngirim surelek nurutan-up na téks sanggeus unggal panggero pikeun mastikeun sambungan dijieun.

Nuturkeun-up gancang nalika Smith.ai agén virtual janten tim teureuh anjeun:

Diajar More Ngeunaan Smith.ai