Kumaha Ngawangun sareng Tumuh Daptar Email Anjeun

ngamaksimalkeun generasi kalungguhan

Brian Downard ti Eliv8 parantos damel padamelan anu hadé dina infographic ieu sareng daptar pamasaran pamasaran online na (download) dimana anjeunna nyertakeun daptar ieu pikeun numutkeun daptar email anjeun.

Kami parantos damel daptar email kami, sareng kuring badé ngempelkeun sababaraha cara ieu:

  1. Ngadamel Halaman Pendaratan - Kami yakin unggal halaman mangrupikeun halaman badarat ... janten patarosan na naha anjeun ngagaduhan metodologi opt-in dina unggal halaman situs anjeun ngalangkungan desktop atanapi mobile?
  2. Anggo Wawaran Kandungan Anu Opt-In - Pastikeun ieu tawaran anu berharga sareng relevan. Masihan iPad tiasa ngan saukur ngagaduhan ton jalma anu milih sareng ningkatkeun laporan SPAM nalika aranjeunna nampi email anu henteu aya hubunganana.
  3. Tambihkeun Bentuk opt-In kana Situs anjeun - Kami ngawangun bentuk opt-in salaku bagian tina CircuPress sabab kami terang kumaha kritikna. Ayeuna urang nuju ngalegaan fungsina!
  4. Lalu Lintas Langsung nganggo Telepon-To-Aksi - Bejakeun ka jalma naon anu kedah dilakukeun saterasna, tunjukkeun aranjeunna kunaon aranjeunna kedah ngalaksanakeunana, sareng dimana ngalaksanakeunana.
  5. Anggo Bukti Sosial dina Salin Anjeun - Peringkat sareng ulasan ngawangun kapercayaan sareng kapercayaan ngadorong konvérsi.
  6. Kumpulkeun Email dina Toko Anjeun - Toko, acara, réstoran, warung kopi ... dimana waé anjeun tiasa ngumpulkeun email nganggo ijin jalmi na, laksanakeun!
  7. Anggo Pidéo Panjelasan - Upami gambar hargana sarébu kecap, pidéo panjelasan hargana jutaan.
  8. Anggo Ningkatkeun Eusi - Ngagoda sababaraha kontén tambahan mangrupikeun cara anu hadé pikeun ngantepkeun saha waé anu parantos kalibet milih-milih!
  9. Ketok Kana Kakuatan Eupan Balik - Candak eupan balik sareng daptar jalma éta!
  10. Nyiptakeun Pidéo Gerbang di Wistia - Wistia gaduh sababaraha pakakas anu luar biasa pikeun konpérénsi video sareng generasi pamimpin - anggo!
  11. Visualisasi Lalu Lintas Situs anjeun - Kumaha jalma dina nganapigasi situs anjeun sareng anjeun naroskeun aranjeunna milih-milih ngalangkungan prosés éta?
  12. Anggo Manpaat Beunghar, Salin Berorientasi Peta - Eureun ku fitur-fiturna, tuduhkeun kauntungan jalma!
  13. Jantenkeun Tulisan Sadia Kanggo Diunduh - Anjeun bakal reuwas kumaha seueur jalmi anu masih keneh resep ka-salinan hiji artikel pikeun disimpen engké.
  14. Kumpulkeun Email Koméntar - Aranjeunna parantos aktipitas, ayeuna waktuna pikeun ngabawa aranjeunna deui nganggo email.
  15. Anggo Exit Intim Pop Up Forms - Ieu kasempetan terakhir anjeun pikeun néwak éta pangunjung énggal dina situs anjeun, anggo!
  16. Imah hiji kontes - Ngan sapertos tawaran anjeun, pastikeun kontes anjeun aya hubunganana sareng pemirsa sareng nyayogikeun nilaina.
  17. Nyepetkeun Halaman Wéb anjeun - Halaman wéb gancang dibagi, dipeunteun sareng ngarobah pangunjung langkung saé.
  18. A / B Nguji Sadayana - Upami anjeun tiasa ngadobel tingkat opt-in anjeun, kersa? Pangujian A / B bakal masihan anjeun kasempetan éta.
  19. Lalu Lintas Langsung Slotosare - Sl Viewsare mangrupikeun cara anu luar biasa pikeun ngabagi kaparigelan anjeun ... ngajalankeun éta jalma deui kana situs anjeun nganggo hotlink dina presentasi anjeun.
  20. Anggo Kartu Diterangkeun Twitter - Tweet ngalayang ku sareng bieu dibaca ... tapi gambar langsung ngirim pesen sareng nyayogikeun kasempetan pikeun moto anu maca.
  21. Ngajawab Patarosan ngeunaan Quora - Nyayogikeun nilai sareng aranjeunna bakal sumping!

Generasi Diterangkeun Online

2 Komentar

  1. 1

    Hei Doug, hatur nuhun deui pikeun ngabagi infographic kuring! Kuring resep pisan maca koméntar anjeun kana unggal strategi.

    • 2

      Anjeun jalma sok ngahasilkeun infografis anu hébat, Brian! Sareng kuring bakal mengklasifikasikan diri kuring salaku saeutik snob infographic. 🙂 Hayu atuh terang iraha anjeun nyebarkeun!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.