Kumaha Nurunkeun Biaya Akuisisi Palanggan anjeun pikeun ROI Maksimum

Cost akuisisi customer - CAC

Nalika anjeun nembé ngamimitian usaha, éta pikabitaeun pikeun narik klien ku cara naon waé anu anjeun tiasa, henteu paduli biaya, waktos, atanapi énergi anu aub. Nanging, nalika anjeun diajar sareng tumbuh anjeun bakal sadar yén nyaimbangkeun biaya akuisisi palanggan sareng ROI penting pisan. Jang ngalampahkeun éta, anjeun kedah terang biaya akuisisi palanggan anjeun (CAC).

Kumaha Ngitung Biaya Akuisisi Palanggan

Pikeun ngitung CAC, anjeun ngan ukur kedah ngabagi sadaya biaya penjualan sareng pamasaran aub sareng kéngingkeun palanggan énggal dina jangka waktu anu khusus. Bisi anjeun teu wawuh, urang bakal balik ngaliwatan Rumus CAC Ieuh:

CAC = \frac{(Total\ Marketing)\ +\ (Penjualan\ Expenses)}{Jumlah\ Palanggan\ Anyar\ Kaala}

Saderhana pisan, upami Karl nyéépkeun $ 10 pikeun pasar limun na nangtung sareng nampi sapuluh urang mésér produkna dina saminggu, biaya akuisisi pikeun minggu éta bakal $ 1.00.

  • $10 / 10 = $1.00

Sabaraha Biaya Akuisisi Palanggan anjeun?

Éta conto geulis basajan di luhur. Tangtosna dina perusahaan tingkat perusahaan, CAC jauh langkung kompleks:

  • Total Marketing - ieu kedah ngalebetkeun staf pamasaran anjeun, agénsi anjeun, aset anjeun, lisénsi parangkat lunak anjeun, sareng pariwara atanapi sponsor naon waé anu anjeun gabungkeun pikeun meunangkeun anyar customer.
  • Total Biaya Penjualan - ieu kedah ngalebetkeun staf penjualan anjeun, komisina, sareng biayana.

Pajeulitna sanésna leres-leres ngukur timeframe anjeun dimana para nasabah kaala. Biaya pamasaran sareng penjualan ayeuna henteu langsung nyababkeun palanggan anu kaala. Anjeun kedah ngira-ngira perjalanan pameseran rata-rata anjeun… dimana palanggan poténsial sadar kana produk anjeun dugi ka tempat anu leres-leres dirobih. Sering kali, ieu tiasa sababaraha bulan atanapi malah taun gumantung kana industri, siklus anggaran, sareng hungkul.

Ieu sababna penting pisan yén anjeun ngalebetkeun strategi inbound anu langkung saé ngidentipikasi kumaha prospek uninga ngeunaan anjeun, nalika aranjeunna mimiti nyambung sareng anjeun, dugi ka tanggal konvérsi anu saleresna.

Kumaha Nurunkeun Biaya Akuisisi Palanggan anjeun

Sakali anjeun terang kumaha ngitung CAC anjeun, anjeun badé ngirangan éta supados anjeun ningali kauntungan anu séhat ti unggal palanggan. Hal séjén anu anjeun badé lakukeun nyaéta nahan konsumén aya - akuisisi palanggan tiasa hargana dugi ka tujuh kali langkung seueur tibatan ngajual ka para nasabah anu tos aya!

Pikeun langkung seueur tip ngeunaan ngaoptimalkeun biaya akuisisi palanggan anjeun, GetVoIP'S infographic handap nembongkeun lima strategi inovatif. Salaku conto, nyiptakeun kontén anu pikaresepeun sareng bermakna tiasa ngabantosan anjeun ngawangun beungkeutan sareng para nasabah anu ngajantenkeun aranjeunna ka tempat pameseran langkung gancang. Tambihkeun sababaraha CTA pembunuh sareng anjeun tiasa mendakan palanggan anu mésér dina sapotong kontén anu mimiti dikonsumsi!

Anjeun ogé tiasa nganggo automation pamasaran pikeun kauntungan anjeun. Salaku conto, palanggan Birchbox nampi email wilujeng sumping dituturkeun ku senar email ngeunaan tip kageulisan sareng trik makeup. Seueur jalma ieu henteu acan ngagaleuh, tapi perusahaan nawiskeun seueur nilai gratis di payun. Anjeun ogé tiasa nganggo chatbots, email pribadi otomatis sareng kampanye média sosial pikeun ningkatkeun efisiensi.

Anjeun tiasa mendakan ieu sareng seueur tip di handap. Ku nyaho tur ningkatkeun CAC Anjeun, Anjeun bakal tiasa ningali deui balik kana investasi, tur éta salawasna hal hébat ningali!

Kumaha Ngitung Biaya Akuisisi Palanggan

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.