Kumaha Pariksa Daptar Diréktori Lokal Anjeun

Kumaha Pariksa Daptar Diréktori Lokal

Diréktori lokal tiasa janten berkah sareng kutukan pikeun usaha. Aya tilu alesan konci pikeun merhatoskeun diréktori lokal:

  1. Témbong Peta SERP - perusahaan henteu sering sadar yén gaduh bisnis sareng halaman wéb henteu kedah ngajantenkeun anjeun katingali dina halaman hasil search engine. Usaha anjeun kedah didaptarkeun Usaha Google pikeun kéngingkeun pisibilitas dina bagian peta halaman hasil search engine (SERP).
  2. Paringkat Organik - seueur diréktori anu saé didaptarkeun pikeun ngawangun rangking organik sareng pisibilitas situs anjeun sacara umum (di luar Peta).
  3. Rujukan Diréktori - konsumén sareng usaha nganggo diréktori pikeun milari toko ritel, réstoran, panyayogi jasa, jst janten anjeun leres-leres kéngingkeun usaha ku didaptarkeun.

Diréktori Lokal Henteu Salawasna Saé

Sanaos aya manpaat pikeun diréktori lokal, éta sanés strategi anu saé. Ieu sababaraha masalah sareng diréktori lokal:

  • Penjualan agrésif - diréktori lokal sering ngasilkeun artos ku ngadaptarkeun anjeun kana daptar premium, iklan, jasa, sareng promosi. Langkung sering tibatan henteu, kontrak ieu jangka panjang sareng henteu ngagaduhan métrik kinerja anu aya hubunganana. Janten, sanaos sapertos ide anu saé didaptarkeun di luhur babaturan anjeun ... upami teu aya anu nganjang kana diréktori na, éta moal ngabantosan bisnis anjeun.
  • Diréktori Bersaing sareng ANJEUN - diréktori lokal gaduh anggaran ageung sareng leres-leres bersaing sareng anjeun sacara organik. Misalna, upami anjeun mangrupikeun atap lokal, diréktori kanggo daptar atap lokal badé damel atos pangkat di luhur halaman wéb anjeun. Henteu kakantun aranjeunna badé nampilkeun sadayana persaingan anjeun disarengan anjeun.
  • Sababaraha Diréktori Bakal Nganyenyeri Anjeun - Sababaraha diréktori pinuh ku jutaan éntri spam, malware, sareng halaman wéb anu henteu pantes. Upami domain anjeun dikaitkeun dina halaman-halaman éta, éta saéstuna tiasa nganyenyeri réngking anjeun ku ngaitkeun anjeun sareng situs-situs éta.

Jasa Manajemén Diréktori Lokal

Saperti unggal masalah pamasaran di luar sana, aya platform pikeun ngabantosan pamilik bisnis atanapi agénsi pamasaran ngatur daptarana. Sacara pribadi, kuring nyarankeun yén perusahaan ngatur akun Google Business na langsung ngalangkungan aplikasi mobile Google Business - éta cara anu saé pikeun ngabagi sareng ngamutahirkeun tawaran lokal anjeun, ngabagi poto, sareng tetep hubungan sareng anu nganjang ka SERP.

Semrush mangrupikeun platform favorit kuring pikeun nalungtik sareng ngawaskeun pisibilitas mesin pencari klien kuring. Aranjeunna ayeuna parantos ngalegaan maturan kana daptar lokal kalayan anu énggal alat manajemén daptar!

Pariksa Visibilitas Listing Lokal

Hal kahiji anu anjeun tiasa laksanakeun nyaéta mariksa daptar anjeun. Lebetkeun nagara, nami bisnis, alamat jalan, kode pos, sareng nomer telepon bisnis anjeun:

Pariksa Listing Lokal Anjeun

Semrush sacara otomatis nyayogikeun anjeun daptar diréktori anu berwibawa pisan sareng kumaha ogé daptar daptar anjeun. Hasilna ngarecah hasilna sareng:

  • ayeuna - anjeun aya dina diréktori daptar lokal sareng alamat sareng nomer telepon anjeun akurat.
  • Kalayan Masalah - anjeun aya dina diréktori daptar lokal tapi aya masalah sareng alamat atanapi nomer telepon.
  • Henteu Hadir - anjeun henteu aya dina diréktori daptar lokal anu berwibawa ieu.
  • sadia - diréktori sual teu tiasa dihubungi.

pisibilitas daptar lokal

Lamun klik Nyebarkeun Inpo, anjeun tiasa mayar biaya bulanan, sareng Semrush teras bakal ngadaptar éntri pikeun daptar anu teu aya dina éta, mutahirkeun entri anu dilakukeun dimana teu aya entri, sareng teraskeun tetep diréktori unggal bulan.

manajemén daptar semrush duplikat

Fitur Tambahan tina Semrush Daptar Lokal

  • Google Map Heatmap - Tingali persis kumaha anjeun nunjukkeun hasil Google Map di daérah anu langsung aya hubunganana sareng bisnis anjeun. Kana waktosna, anjeun tiasa ngalacak kumaha anjeun parantos ningkat.
  • Optimasi Pilarian Sora - Jalma-jalma milarian sorana ayeuna langkung ti heula. Semrush pastikeun daptar anjeun dioptimalkeun pikeun pamundut sora.
  • Lacak sareng Bales ulasan - Tingali unggal ulasan ngeunaan bisnis anjeun sareng laksanakeun langkah-langkah tepat waktu pikeun ngajaga reputasi bisnis ku ngabales dina Facebook sareng Google Business.
  • Atur Saran Pamaké - Tingali parobahan dina daptar anjeun anu disarankeun ku pangguna sareng nyatujuan atanapi ditolak.
  • Milarian sareng Hapus Usaha Palsu - Meureun aya imposters sareng nami bisnis anu sami sareng anjeun dina wéb. Ngalereskeun masalah anu aya hubunganana!

Pariksa Listing Lokal Anjeun

Panyingkepan: Kami mangrupikeun afiliasi tina Daptar Lokal Semrush

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.