Kumaha milih anu ngajual SMS / Téks Pesen

iStock 000015186302XLeutik

Pamasaran Ponsel gancang janten komponén anu teu kapisah tina seueur anggaran pamasaran. Kaseueuran pamasaran mobile asalna dina salah sahiji tina tilu rasa:

  • Wéb Mobile
  • Aplikasi mobile
  • Pesen SMS / Téks

Mobile Web sareng Mobile Applications umumna interaktif sareng ngagaduhan komponén grafis. Anu kakurangan pikeun duanana nyaéta yén aranjeunna mahal pikeun nerapkeun sareng ngajaga. Kusabab ieu seueur perusahaan ngamimitian usaha pamasaran sélulérna ku SMS, anu parantos ngabeledugkeun jumlah vendor SMS. Sababaraha padagang ieu seueur anu sanés henteu seueur teuing sareng sababaraha ogé ... Janten naon anu janten vendor SMS anu saé? Kumaha kuring milih anu ngajual SMS / Téks Pesen?

Aya tilu hal anu penting pikeun diperhatoskeun nalika milih Penjual SMS:

  • Naha vendor nganteurkeun pesen ngalangkungan kode pondok atanapi nganggo sms ka gateway email? Naon waé padagang olahtalatah Téks SMS anu pantes dianggo sareng kedah nganggo kode pondok. Pamakéan email ka gateway sms pikeun pamasaran sélulér ngalanggar istilah jasa operator jeung umumna henteu dipercaya.
  • Naha anu ngajualna ngagaduhan Ahli Pemasaran Seluler dina staf Ieu ahli anu henteu ngan ukur terang kana sarat téknis tina pedoman Asosiasi Pamasaran Mobile tapi ogé saé pikeun ngabantosan anjeun nganteurkeun eusi anu saluyu sareng média. Pamasaran sélulér mangrupikeun saluran anu unik kusabab sifatna pribadi pisan sareng pesenna kedah didamel ku ieu pikiran.
  • Naon anu pelanggan nyarios ngeunaan jasa palangganna? - Pelanggan anu bagja mangrupikeun tanda tina vendor anu saé, sigana jelas?

Pamasaran Ponsel parantos asak kana industri anu mantep tapi éta masih ngora sareng seueur pamaén di buruan. Pastikeun yén anjeun ngerjakeun PR nalika mutuskeun pasangan anu sélulér.

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.