Kumaha Milih Panyayogi Layanan Email

milih esp

Minggu ayeuna kuring pendak sareng perusahaan anu mikirkeun ninggalkeun panyadia layanan email sareng ngawangun sistem email na sacara internal. Upami anjeun naros ka kuring sapuluh taun ka pengker upami éta ide anu saé, kuring bakal henteu nyarios. Nanging, jaman parantos robih, sareng téknologi ESPs gampang pisan dilaksanakeun upami anjeun terang naon anu anjeun laksanakeun. Éta sababna urang ngembangkeun CircuPress.

Naon anu Dirobih sareng Panyayogi Layanan Email?

Parobihan anu paling ageung sareng ESPs parantos aya dina pangiriman. Sabalikna sanés ESPs anu robih, éta ISP. Profesional pangiriman email dina ESP utama biasana ngagaduhan hubungan langsung sareng Panyedia Layanan Internét pikeun ngungkulan masalah sareng mastikeun kasalametan anu saé. Sanaos waktos, sanajan, ISP parantos mareuman kantor-kantor éta sareng tos kana algoritma pikeun ngawaskeun reputasi pangirim, nganalisis eusi, meungpeuk atanapi nampi email, sareng ngajajapkeun kana folder SPAM atanapi inbox.

Perhatoskeun yén dikirimkeun HENTI hartosna asup kana koropak! 100% email anjeun tiasa kana Junk Folder, sareng éta sami sareng 100% pangiriman. Naha anjeun nganggo ESP atanapi henteu masihan anjeun kasempetan langkung saé pikeun ngahontal koropak upami anjeun terang naon anu anjeun lakukeun. Kami nganggo 250ok kanggo ngawas panempatan koropak kami sareng reputasi.

Aya ciri anu bijaksana Panyadia Service Email nawiskeun yén anjeun panginten henteu hoyong ngembangkeun deui internal. Anjeun kedah ngaevaluasi biaya pangwangunan kana biaya jasa email. Dina pamendak pribadi kuring, nalika anjeun ngamimitian ngirim ratusan rébu surélék per bulan, anjeun panginten badé ningali ngembangkeun solusi anjeun nyalira.

  • kagancangan - Upami anjeun ngirim jutaan email sapoé, ngembangkeun infrastruktur perusahaan sapertos kitu Salesforce ExactTarget sigana moal pernah asup akal. Aranjeunna tiasa ngaluarkeun milyaran email tanpa kedip-kedip panon.
  • kaahlian - Upami anjeun henteu ngagaduhan staf anu cerdas atanapi peryogi seueur panangan tangan nalika nyiptakeun sareng ngajalankeun strategi marketing email anjeun, anjeun leres-leres henteu hoyong ngawangun solusi anjeun nyalira. Anjeun panginten hoyong damel sareng perusahaan hébat sapertos Delivra anu nyadiakeun layanan palanggan anu hébat.
  • Manajemén bouncing - Pangiriman email henteu gampang sapertos ngirim email. Aya puluhan alesan naha surelek mumbul sareng anjeun kedah ngawangun sareng ngatur prosés pikeun mutuskeun naha ngirimkeun deui email atanapi ngabatalkeun panampi email.
  • Minuhan Hukum SPAM - Nyaéta hukum anu béda saalam dunya anu ngatur panggunaan email pikeun solicitation komérsial. Mastikeun yén anjeun patuh tiasa nyalametkeun anjeun seueur nyeri sirah.
  • rarancang - Naha anjeun peryogi tos dilakukeun daek ngadengekeun témplat email atanapi desain? Atanapi anjeun peryogi desain sered sareng teundeun? Atanapi anjeun peryogi kontén kontén sareng integrasi kustomisasi dina email anjeun? Anjeun bakal hoyong mastikeun ESP anjeun ngagaduhan alat sareng kamampuan anu anjeun peryogikeun pikeun personalisasi sareng ngirim email kalayan leres.
  • Manajemén Pelanggan - preferensi eusi, bentuk langganan, sareng pusat langganan langganan mangrupikeun konci pikeun kéngingkeun sareng ngahususkeun email pikeun palanggan.
  • API - Naha anjeun hoyong ngatur palanggan, daptar, contnet, sareng kampanye di luar ESP? Mantap API nyaéta kritis.
  • Integrasi pihak katilu - Sugan anjeun hoyong integrasi luar-rak kana sistem manajemen eusi anjeun (CircuPress ngagaduhan ieu sareng WordPress), platform Manajemén Hubungan Palanggan, platform E-Dagang atanapi sistem anu sanés.
  • ngalaporkeun - tingkat klik-tilang, A / B nguji, ingetan daptar, pelacakan konvérsi, sareng laporan mantap sanés anu lengkep dilaporkeun métrik email bakal ngabantosan anjeun dina ningkatkeun nilai program pamasaran email anjeun. Pastikeun analisa sareng ngabandingkeun fitur unggal ESP.

Sareng tangtosna, harga mangrupikeun konci! Kami henteu ningali bédana ageung teuing fitur antara seueur panyadia layanan email luhur di pasar dibandingkeun sareng ESP anu langkung alit. Upami anjeun tiasa ngahususkeun fitur di luhur anu penting pikeun organisasi anjeun, maka kuring pikir balanja kalayan harga masuk akal. Sareng upami anjeun ngirim jutaan email, éta panginten tiasa ngahijikeun sareng pihak katilu sapertosna Sendgrid, atanapi bahkan ngawangun sistem anjeun nyalira.

Kumaha Milih Panyayogi Layanan Email

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.