Kumaha Ngagabungkeun Tulisan sareng Jenis Tulisan Adat Dina Kueri WordPress sareng Feed RSS

WordPress atanapi Elementor Gabung atanapi Gabungkeun Tulisan sareng Jenis Tulisan Adat dina Query

Salah sahiji fitur anu paling endah tina WordPress nyaéta kamampuan ngawangun Jenis Tulisan Adat. Kalenturan ieu hebat pisan… sabab jinis tulisan khusus tiasa dianggo pikeun usaha pikeun ngatur jinis tulisan sapertos acara, lokasi, FAQ, barang portopolio kalayan gampang. Anjeun tiasa ngawangun taksonomi khusus, médan metadata tambahan, bahkan témplat khusus pikeun nampilkeunana.

Dina situs urang di Highbridge, urang boga tipe pos custom nyetél pikeun proyék sajaba ti blog urang tempat urang babagi warta parusahaan. Ku gaduh jinis tulisan khusus, kami tiasa nyaluyukeun proyék-proyék dina halaman kamampuan kami… jasa WordPress, proyék-proyék anu kami garap anu aya hubunganana sareng WordPress bakal otomatis ditingalikeun. Abdi atos damel nyobian ngadokuméntasikeun sadaya proyék urang supados sémah situs urang tiasa ningali rupa-rupa padamelan anu urang laksanakeun pikeun perusahaan.

Ngahijikeun Tulisan sareng Jenis Tulisan Adat

Halaman bumi kami parantos cukup luas, janten kuring henteu hoyong kedah ngawangun bagian pikeun tulisan blog urang sareng bagian pikeun proyék-proyék panganyarna kami. Abdi hoyong ngahijikeun duanana tulisan sareng proyék kana kaluaran anu sami nganggo pembina template kami, Elementor. Elementor henteu gaduh antarmuka pikeun ngahijikeun atanapi ngahijikeun tulisan sareng jinis tulisan khusus, tapi cukup saderhana pikeun ngalakukeun ieu nyalira!

Dina halaman functions.php tema anak anjeun, ieu conto kumaha ngagabungkeun dua:

function add_query_news_projects( $query ) {
	if ( is_home() && $query->is_main_query() )
		$query->set( 'post_type', array( 'post', 'project' ) );
	return $query;
}
add_filter( 'pre_get_posts', 'add_query_news_projects' );

Saringan pre_get_posts ngamungkinkeun anjeun pikeun ngapdet pamundut sareng nyetél éta pikeun kéngingkeun postingan anjeun sareng proyek tipe pos custom. Tangtosna, nalika anjeun nyerat kode anjeun anjeun kedah ngapdet jinis tulisan khusus (s) kana konvénsi pangaranan anjeun anu saleresna.

Ngagabungkeun Tulisan sareng Jenis Tulisan Adat dina Feed Anjeun

Kuring ogé boga situs otomatis medarkeun ka média sosial via feed na ... jadi kuring ogé hayang ngagunakeun query sarua pikeun nyetél RSS feed. Jang ngalampahkeun ieu, kuring ngan ukur kedah nambihan pernyataan OR sareng kalebet nyaéta_feed.

function add_query_news_projects( $query ) {
	if ( is_home() && $query->is_main_query() || is_feed() )
		$query->set( 'post_type', array( 'post', 'project' ) );
	return $query;
}
add_filter( 'pre_get_posts', 'add_query_news_projects' );

Ngahijikeun Tulisan sareng Jenis Tulisan Adat dina Elementor

Hiji catetan deui… Elementor gaduh fitur anu saé pisan dimana anjeun tiasa nami sareng nyimpen pamundut dina situs anjeun. Dina hal ieu, Kuring keur ngawangun hiji query disebut warta-proyék lajeng abdi tiasa nelepon deui ti panganteur pamaké Elementor dina bagian Posts Query.

function my_query_news_projects( $query ) {
	$query->set( 'post_type', array( 'post', 'project' ) );
}
add_action( 'elementor/query/news-projects', 'my_query_news_projects' );

Kieu kumaha rupana dina antarbeungeut pangguna Elementor:

patarosan tulisan elemen

Panyingkepan: Abdi nganggo Elementor tautan afiliasi dina tulisan ieu.