Kumaha Ngomprés File PDF nganggo Adobe

Kumaha Komprési PDF

Pikeun sababaraha taun ka pengker, kuring nuju ngagunakeun anu saé alat pihak katilu pikeun ngomprés file PDF kuring pikeun dipaké online. Laju sok janten faktor online, janten naha kuring ngirim email kana file PDF atanapi hosting, abdi hoyong mastikeun yén éta dikomprés.

Naha Komprési PDF?

Komprési tiasa nyandak file anu sababaraha megabyte sareng dijantenkeun sababaraha ratus kilobytes, janten langkung gampang pikeun dirayap ku mesin pencari, janten langkung gancang pikeun diunduh, sareng ngajantenkeun langkung gampang pikeun ngalampirkeun sareng ngaunduh tina email.

Kadang-kadang klien naroskeun ka kuring naon pangaturan anu pangsaéna pikeun komprési PDF ... tapi sanés ahli pikeun komprési sareng setélan ékspor, paruk kuring teu terang dimana ngamimitianana. Upami anjeun pro sareng ngartos CCITT, Flate, JBIG2, JPEG, JPEG 2000, LZW, RLE, sareng setting komprési ZIP ... Kuring yakin anjeun tiasa milis. Aya hiji ton tulisan di ditu.

Abdi resep ngan ukur ngagunakeun alat komprési pikeun ngalakukeun padamelan pikeun kuring. Untungna, Adobe nawiskeun ngan ukur éta!

Kumaha Komprési PDF nganggo Adobe Acrobat

Anu kuring henteu sadar nyaéta milik kuring Adobe Kreatif Awan lisénsi parantos kalebet alat komprési anu diwangun dina Acrobat, platform Adobe pikeun ngédit, ngararancang, sareng ngahijikeun PDFs. Upami anjeun ngaunduh Acrobat, anjeun tiasa sacara gampang komprés PDF anjeun:

  1. Buka PDF di Acrobat DC.
  2. buka Optimalkeun PDF alat pikeun neken dokumén PDF.
  3. milih Alat> Optimalkeun PDF atanapi pencét dina alat tina panel panangan katuhu.
  4. milih Ngurangan Ukuran payil dina ménu luhur.
  5. Setel kasaluyuan Acrobat vérsi teras pencét OKÉ. Default bakal vérsi anu aya.
  6. milih Optimisasi Canggih dina ménu luhur pikeun ngapdet pikeun komprési gambar sareng font. Pencét OK upami anjeun parantos modifikasi.
  7. milih File> Simpen Salaku. Simpen nami file anu sami pikeun nimpa file anu ayeuna atanapi ngaganti nami file anu anyar kalayan ukuran PDF anu langkung alit. Pilih lokasi teras pencét Simpen.



Kumaha Ngomprés PDF sareng Adobe Online

Upami Anjeun gaduh hiji Adobe Kreatif Awan lisénsi, anjeun bahkan henteu kedah ngaunduh Adobe Acrobat pikeun ngomprés PDFs anjeun! Adobe ngagaduhan alat online anu tiasa anjeun anggo!

Adobe Acrobat online

Ngan unggah PDF sareng Adobe bakal niup sareng ngaunduh. Saé sareng gampang!

Komprési PDF Online

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.