Kumaha Cara Nyiptakeun Kontes #Hashtag dina Média Sosial

Kumaha Nyiptakeun Kontes Hashtag nganggo ShortStack

Nalika ngajalankeun kontes atanapi masihan, formulir éntri tiasa nyingsieunan calon pamilon jauh. Kontes hashtag ngaluarkeun halangan-halangan éta pikeun lebet. Peserta anjeun ngan ukur kedah nganggo hashtag anjeun, sareng éntri na bakal dikumpulkeun dina tampilan anu narik ati.

ShortStack kontes hashtag ngamungkinkeun anjeun pikeun ngumpulkeun éntri hashtag ti Instagram sareng Twitter bari nguatkeun hubungan anjeun sareng penggemar.

Kumpulkeun Eusi anu Diasilkeun-Ku Anggota sareng Damel Merek Duta Besar

Kontes hashtag mangrupikeun cara paling saderhana pikeun ngumpulkeun kontén anu dihasilkeun ku pangguna (UGC), ningkatkeun kasadaran mérek, sareng ngahontal pemirsa anu énggal. Éta langkung gampil tibatan kantos nampilkeun UGC moderator dina halaman wéb anjeun, sareng saha waé anu tiasa nganggo hashtag pikeun ilubiung dina kontes anjeun. Sareng jalma anu ilubiung dina kampanye UGC langkung gampang janten konsumén.

Anjeun tiasa ngajalankeun kontes hashtag tanpa halaman badarat. Nanging, pikeun anu hoyong nunjukkeun éntri sareng ngumpulkeun alamat email, ShortStack gaduh sababaraha témplat anu bakal ngalakukeun trik.

ShortStack bakal ngumpulkeun sadaya gambar, video, téks, sareng nami nami anu aya hubunganana sareng tagar naon (sareng pikeun Instagram, profil @mention) anu anjeun tangtukeun. Teras anjeun sedeng sareng ningalikeun konténna, sareng anggoana ditéang sareng kamampuan voting sareng bagi kami.

Anu paling penting, anjeun tiasa nganggo alat manajemén hak ShortStack pikeun ngamankeun hak ngagunakeun UGC anu anjeun kumpulkeun dina Instagram sareng Twitter, ngajagaan bisnis anjeun sareng ngajantenkeun UGC kana eusi pamasaran anu tiasa dianggo.

ShortStack ngajantenkeun milih juara anjeun gampang. Saatos nyetél feed hashtag, éntri dikumpulkeun dina Éntri Manajer langsung janten anjeun tiasa ngahasilkeun juara sareng urang Pamilih Éntri Acak.

Kumaha Nyiptakeun Kontes Hashtag nganggo ShortStack

Nalika ngajalankeun kampanye hashtag, Widget Voting ShortStack digunakeun pikeun nembongkeun sareng ngatur éntri. Widget Voting disambungkeun kana daptar, tempat tulisan tina feed disimpen.

Kumaha Nyiptakeun Kontes Hashtag dina Twitter

Ieu léngkah pikeun nyiapkeun feed hashtag Twitter anjeun:

  1. Tina Dasbor anjeun, pencét eupan di luhur.

    Screen_Shot_2019-08-06_at_1.06.49_PM.png

  2. Pencét biru Tuang Anyar tombol.

    Screen_Shot_2019-08-06_at_1.08.12_PM.png

  3. Anjeun bakal dipasihan pilihan jinis pakan naon anu anjeun badé siapkeun. Pilih Twitter.

    Screen_Shot_2019-08-06_at_1.10.01_PM.png

  4. Upami anjeun henteu acan gaduh, anjeun kedah tingali némbongan pop-up. Punculan ieu muka Twitter, sareng ngamungkinkeun anjeun pikeun otorisasi ShortStack ngagunakeun akun Twitter anjeun pikeun alat ieu. Asup (upami diperyogikeun), teras pencét éta Otorisasi Aplikasi Tombol neruskeun.

    Screen_Shot_2019-08-06_at_1.11.28_PM.png

  5. Anggo lapangan anu disayogikeun pikeun namina eupan anyar anjeun. Ogé, pilih Profil Perusahaan. Upami anjeun hoyong éntri ditambihan kana daptar énggal, pilih Otomatis nyieun daptar anyar - Upami teu kitu, pilih daptar anu aya ti turun-handap.

    Screen_Shot_2019-08-06_at_1.13.34_PM.png

  6. Ayeuna anjeun bakal kéngingkeun pilihan tina naon jinis Twitter feed anu badé didamel. Pilih hashtags.

    Screen_Shot_2019-08-06_at_1.44.44_PM.png

  7. Dina kolom anu disayogikeun, lebetkeun hashtag anu anjeun badé anggo pikeun narik éntri. Upami anjeun hoyong nganggo sababaraha hashtag, pisahkeun masing-masing ku koma; perhatoskeun yén lamun nganggo sababaraha hashtag, eupan ngan ukur bakal narik éntri anu nganggo sadaya hashtag anu disayogikeun. Conto tulisan bakal ditingalkeun di belah katuhu sareng naon anu kedah dilebetkeun ku pos pikeun ditarik kana eupan.

    Anjeun tiasa ogé pencét kana sadaya entri pikeun ngarobih jinis éntri anu anjeun hoyong tuang narik, atanapi pencét dina sacara manual pikeun pindah antara modeu persetujuan pikeun éntri anjeun.

    Sakali anjeun parantos réngsé, pencét biru neruskeun tombol.

    Screen_Shot_2019-08-06_at_1.45.52_PM.png

  8. Ti dinya, tambahkeun kaping sareng waktos mimiti sareng ngeureunkeun; ogé, pilih zona waktos.

    Screen_Shot_2019-08-06_at_1.22.43_PM.png

  9. Upami anjeun hoyong nambihan nami pangguna Twitter kana daptar hideung, atanapi atur jumlah maksimum éntri per pangguna, pencét dina Tembongkeun Setélan Advanced, sareng ngadamel parobihan di ditu. Upami anjeun parantos bérés, pencét Simpen & Kaluar.

    Screen_Shot_2019-08-06_at_1.24.17_PM.png

    Screen_Shot_2019-08-06_at_1.24.33_PM.png

Kumaha Nyiptakeun Kontes Hashtag dina Instagram

Ieu léngkah pikeun nyiapkeun feed hashtag Instagram anjeun:

  1. Tina Dasbor anjeun, pencét eupan di luhur.

    Screen_Shot_2019-08-06_at_1.06.49_PM.png

  2. Pencét biru Tuang Anyar tombol.

    Screen_Shot_2019-08-06_at_1.08.12_PM.png

  3. Anjeun bakal dipasihan pilihan jinis pakan naon anu anjeun badé siapkeun. Pilih Instagram.

    Screen_Shot_2019-08-06_at_2.01.57_PM.png

  4. Upami anjeun teu acan gaduh akun Facebook anu dikaitkeun kana ShortStack anjeun, pop-up bakal muncul anu naroskeun ka anjeun lebet kana Facebook - upami éta leres, lebet kana akun anu ngagaduhan aksés admin ka Halaman Facebook anu akun Instagram anjeun nyambung.

    Sakali éta réngsé, anjeun bakal dibéré daptar Kaca sareng masing-masing akun Instagram anu nyambung; pencét hiji anu rék dianggo.

    Screen_Shot_2019-08-06_at_2.04.24_PM.png

  5. Anggo lapangan anu disayogikeun pikeun namina eupan anyar anjeun. Ogé, pilih Profil Perusahaan. Upami anjeun hoyong éntri ditambihan kana daptar énggal, pilih Otomatis nyieun daptar anyar - Upami teu kitu, pilih daptar anu aya ti turun-handap.

    Screen_Shot_2019-08-06_at_2.06.46_PM.png

  6. Dina kolom anu disayogikeun, lebetkeun hashtag anu anjeun badé anggo pikeun narik éntri. Upami anjeun hoyong nganggo sababaraha hashtag, pisahkeun masing-masing ku koma; perhatoskeun yén upami anjeun nganggo sababaraha hashtag, eupan ngan ukur bakal narik éntri anu nganggo sadaya hashtag anu disayogikeun (ogé tag akun anjeun). Conto tulisan bakal ditingalkeun di belah katuhu sareng naon anu kedah dilebetkeun ku pos pikeun ditarik kana eupan.

    Anjeun tiasa ogé pencét kana sadaya entri pikeun ngarobih jinis éntri anu anjeun hoyong tuang narik, atanapi pencét dina sacara manual pikeun pindah antara modeu persetujuan pikeun éntri anjeun.

    Sakali anjeun parantos réngsé, pencét biru neruskeun tombol.

    Screen_Shot_2019-08-06_at_2.08.26_PM.png

  7. Ti dinya, tambahkeun kaping sareng waktos mimiti sareng ngeureunkeun; ogé, pilih zona waktos.

    Screen_Shot_2019-08-06_at_1.22.43_PM.png

  8. Upami anjeun hoyong nambihan nami pangguna Instagram kana daptar hideung, atanapi nyetél jumlah maksimum entri per pangguna, pencét dina Tembongkeun Setélan Advanced, sareng ngadamel parobihan di ditu. Upami anjeun parantos bérés, pencét Simpen & Kaluar.

    Screen_Shot_2019-08-06_at_1.24.17_PM.png

    Screen_Shot_2019-08-06_at_1.24.33_PM.png

Ti dinya, anjeun parantos bérés! Anjeun bakal dibawa deui ka Manajer Feeds, sareng anjeun bakal ningali feed anyar anjeun némbongan dina daptar.

Screen_Shot_2019-08-06_at_2.13.20_PM.png

Ngamimitian sareng ShortStack

Panyingkepan: Kami an affiliate ngeunaan ShortStack

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.