Kumaha Cara Nyiptakeun Iklan Pidéo Instagram Anu Kéngingkeun Hasil Anjeun

Instagram

Iklan Instagram nganggo sistem iklan Facebook anu komprehensif sareng inklusif anu ngantep jalma sasaran pangguna dumasar kana umur, minat sareng paripolahna.

63% agénsi iklan anu beroperasi di Amérika Serikat rencanana ngahijikeun iklan Instagram pikeun klienna.

Strata

Naha anjeun ngagaduhan usaha saukuran alit atanapi organisasi ageung, iklan pidéo Instagram nawiskeun kasempetan anu saé pikeun sadayana pikeun ngahontal target audiénna. Tapi, ku paningkatan jumlah mérek janten bagian tina Instagram, persaingan janten agrésif sareng kalapa.

Sét anu séjén anu dipimilik ku jalma réa nyaéta nyiptakeun kontén pidéo henteu sapertos nyandak poto atanapi nyiptakeun eusi tulisan. Kabeneran, anjeun tiasa ngadamel pidéo anu saé nganggo situs rekaman saham gratis.

Upami anjeun henteu kenal sareng istilahna, footage stock mangrupikeun footage gratis royalti anu anjeun tiasa mésér hakna ngalangkungan halaman wéb anu sanés. Sareng aya ton tempat anu tiasa dipilih. Ieu daptar tina 

Deui dina 2015, Instagram ngenalkeun iklan Instagram anu ngabantosan pamilik bisnis pikeun ngahontal grup pangguna anu khusus sareng akhirna ngarobahna janten calon pembeli. Ku ngagunakeun iklan Facebook, pemasar média sosial ayeuna tiasa nargétkeun sagala ruas khusus langkung ti 600 juta pangguna Instagram aktip. Sadayana, aya potensi anu masif di ditu, ngan ngantosan anjeun. 

Gulung ka handap pikeun diajar sababaraha dasar anu aya hubunganana sareng nyiptakeun sareng ngaji iklan Instagram basis video. Salaku tambahan kana éta, kami ogé bakal nyorot sababaraha prakték pangsaéna pikeun ngukur sareng ningkatkeun kinerja iklan anjeun. Tapi sateuacan éta, mimiti ningali gancang kana 5 kategori utama iklan video Instagram anjeun tiasa ngajalankeun pikeun naekeun pamirsa anjeun.

Jenis Iklan Video pikeun Instagram

  • Iklan Pidéo Dina-Tuang - kategori iklan pidéo Instagram anu populér di mana iklan pidéo kalayan lancar nyampur kana eupan pangguna sareng nyayogikeun cara anu langkung alami pikeun ngahontal udagan pamirsa target anjeun.
  • Unak Instagram - Iklan pidio layar lengkep anu nembongan antara carita sakitar 400mn pangguna ningali unggal dinten (ti pangguna anu dituturkeun). Kusabab Unak Instagram tampil pikeun jandéla 24-jam anu dikurung, aranjeunna idéal pikeun iklan barang promosi sareng tawaran terbatas sareng waktos.
  • Iklan Carousel - Kalayan iklan Carousel, para pemasar ngagaduhan pilihan pikeun ngamajukeun produk atanapi jasa khusus ku méréskeun séri pidéo mérek anu tiasa diusap ku pangguna. Panempatan ieu saé pikeun merek anu milari pasar sababaraha eusi atanapi ngan ukur hoyong nunjukkeun inpormasi lengkep ngeunaan saha aranjeunna sareng naon anu aranjeunna nawiskeun. Salaku tambahan kana éta, aranjeunna ogé tiasa nambihan tautan kana halaman wéb produk pikeun ngarahkeun konsumén anu resep mésér produk.
  • Iklan Pidéo 30-Kadua - Iklan video 30 detik diwanohkeun ku Instagram dina upaya nyiptakeun sinematik interaktif pikeun para pengunjung anu ngainspirasi aranjeunna ngalangkungan kreativitas visual anu narik ati.
  • Instagram Marquee - Instagram nembé ngenalkeun alat sanés anu disebat 'Instagram Marquee' anu ngamungkinkeun para pemasar pikeun nyebarkeun kasadaran sareng menjangkau pemirsa target dina waktos anu singget.

Ngamimitian nganggo Iklan Pidéo Instagram

Spesifikasi Iklan Pidéo Instagram

Sateuacan anjeun leres-leres ngawitan ngadamel iklan anjeun, penting pikeun diajar sababaraha prasyarat anu tiasa mangaruhan kualitas sareng fungsionalitas iklan Instagram anjeun:

  • Instagram ngamungkinkeun a panjang tulisan tina henteu langkung ti 2200 karakter. Tapi, cobian ulah langkung ti 135-140 karakter kanggo hasil anu pangsaéna
  • nu panjang pidéo henteu kedah ngaleuwihan 120 detik
  • File video na kedah di MP4 atanapi MOV pormat kalayan tiap ukuran file henteu langkung ageung ti 4GB
  • Iklan pidéo dina eupan kedah henteu ngaleuwihan 600 × 750 (4: 5) pikeun pidéo nangtung. Upami video bentang, résolusiana kedahna 600×315 (1:91:1) sedengkeun pikeun video kuadrat, éta kedahna 600 × 600 (1: 1)
  • Pikeun carita Instagram, résolusina kedahna 600 × 1067 (9: 16)
  • Pikeun iklan video Carousel, résolusi idéal nyaéta 600 × 600 kalayan rasio aspek 1: 1

Ayeuna, tina pangalaman pribadi kuring saatos nyayogikeun jasa éditan pidéo ka ratusan panyipta eusi, kuring perhatoskeun yén 1: 1 sareng 4: 5 iklan pidéo langkung hadé. Janten, iraha anjeun tiasa, cobian tetep kana rasio aspek éta.

Kumaha Cara Nyiptakeun Iklan Pidéo Instagram Anu Kéngingkeun Hasil Anjeun - Léngkah-léngkah Pitunjuk Léngkah

Iklan Pidéo Instagram

Kabeneran, teu aya élmu rokét anu kalibet dina nyiptakeun Iklan video Instagram anu saé. Kantun, turutan pituduh dasar genep léngkah ieu pikeun ngamimitian:

Léngkah 1: Pilih Tujuan

Anu mimiti sareng paling penting, anjeun kedah milih tujuan. Sacara sederhana, anjeun kedah ngahartikeun anjeun tujuan pamasaranhandapeun kategori ieu pikeun mikeun tujuan khusus naon anu anjeun pikahoyong pikeun iklan anjeun. Naha anjeun milarian ningkatkeun kasadaran merek atanapi tujuan anjeun pikeun naekeun penjualan anjeun? Kudu ati-ati pisan dina milih waleran kana patarosan ieu sabab tiasa mangaruhan panempatan sareng ngabantosan anjeun pikeun ngahontal anu dipikahoyong sareng anu hoyong ngabales iklan anjeun.

Lengkah 2: Pilih Target Audiens

Ieu mangrupikeun aspek penting anu mangaruhan pisan kana konvérsi anjeun. Upami penargetan henteu aktip, anjeun moal tiasa sasaran kelompok pangguna anu khusus. Anjeun tiasa milih lokasi, umur, bahasa, jenis kelamin atanapi pilihan nargétkeun anu sanés. Sanaos anjeun milari udagan naon waé umur anu ngagaduhan standar hirup, anjeun ogé tiasa ngalakukeun éta.

Janten pastikeun anjeun gaduh target audién dina cek sanésna moal aya anu lalajo kontén anjeun.

Léngkah 3: Édit Penempatan Anjeun

Saatos milih target pemirsa anjeun, pilih panempatan. Nalika anjeun klik pilihan ieu, panempatan Instagram sareng Facebook parantos diaktipkeun. Sacara umum, anjeun kedah tetep sadayana panempatan ieu diaktipkeun pikeun kéngingkeun hasil anu pangsaéna. Nanging, upami anjeun gaduh preferensi anu sanés atanapi anjeun hoyong ngaluarkeun hal anu khusus, anjeun tiasa ngédit pilihan pikeun cocog sareng kabutuhan anjeun.

Léngkah 4: Anggaran sareng Jadwal

Upami anjeun milih tawaran manual, anjeun kedah netepkeun anggaran sareng tawaran pikeun iklan anjeun. Dasarna, anggaran anjeun ngagambarkeun total biaya anu anjeun rela investasi pikeun sakali klik / jumlah tayangan atanapi dina hal anu sanés. Léngkah ieu ogé ngamungkinkeun anjeun netepkeun tanggal mimiti sareng akhir pikeun iklan anjeun.

Léngkah 5: Nyiptakeun Iklan

Janten, anjeun ayeuna siap ngadamel iklan Instagram anjeun nyalira. Kantun, pilih jinis iklan anu anjeun pikaresep sareng nempatkeun sadayana dina tempatna. Ogé, pastikeun pikeun nilik iklan video anjeun pikeun mariksa kumaha leresna bakal katingali dina eupan. Pastikeun yén iklan anjeun katingali saé dina unggal panempatan sareng ogé dipotong sampurna. Kalebet tautan anu anjeun pikahoyong pikeun iklan anjeun pikeun nyandak pangguna ka halaman badarat sabab éta bakal narik pembeli sareng naekeun penjualan. Tong hilap nambihan sauran anu luar biasa (CTA) pikeun mere ilham ka pangguna pikeun klik tautan anjeun. Dina tahap ieu, anjeun ogé tiasa nambihan salinan anjeun dina sababaraha basa upami anjeun nargétkeun pemirsa bilingual.

Léngkah 6: Kirimkeun Iklan Anjeun pikeun Tinjauan

Kritik iklan anjeun sacara terakhir pikeun anu terakhir sareng upami sadayana katingali saé dina unggal panempatan, kirimkeun pikeun ditinjau. Butuh sababaraha dinten kanggo salinan anjeun disatujuan. 

Juta Tip Iklan Instagram Pidéo

tips mobile

  • Nyiptakeun Kait Anu Sampurna - Émut, pangguna Instagram gancang ngagulung newsfeed na, janten anjeun kedah ngadamel sababaraha detik mimiti itungan iklan anjeun. Idéalna, anjeun kedah ngalebetkeun léngkah sareng tindakan dina 3 detik awal pidéo anjeun pikeun narik perhatian. Upami sababaraha detik mimiti iklan anjeun lambat sareng tetep, pangguna bakal ngagulung tanpa aya perhatosan pidéo anjeun.  
  • na rohangan ngédit video - Nyiptakeun montage banger anu menonjol tina makuta penting pisan. Janten ulah lalawora anjeunna prosés ngédit pidéo. Saatos beres syuting ulah ngan unggah rekaman atah kana Instagram. Luangkeun waktos kanggo ngédit pidéo anjeun ku cara anu pikaresepeun.
  • Tambahkeun téks - Kusabab, pilihan audio disetél dina bisu sacara standar, anjeun kedah nambihan sababaraha téks pikeun nyebarkeun pesen anjeun. Aya seueur aplikasi anu sayogi ayeuna-ayeuna sapertos Apple Clips anu tiasa ngabantosan anjeun ngadamel épék téks anu dinamis pikeun narik perhatian.
  • Ngarengsekeun Masalah - Tujuan dasar nyieun iklan Instagram nyaéta pikeun mikawanoh masalah sareng nyusun solusi anu sampurna dina bentuk produk / jasa khusus. Nalika iklan anjeun masihan kesan ngungkulan masalah, éta langsung ngembangkeun hubungan émosional sareng pangguna. Sakali anjeun suksésna aktipitas, tunjukkeun aranjeunna kumaha produk / jasa anjeun tiasa janten juru salamet pikeun aranjeunna.
  • Nyingkahan Keterangan Panjang - Sedengkeun Instagram ngamungkinkeun 2200 karakter kanggo katerangan, langkung saé dijaga tetep pondok sareng bermakna. Barina ogé, teu aya anu hoyong maca blok ageung téks rumit. Janten, pastikeun anjeun henteu ngaleuwihan 130-150 karakter nalika nyerat katerangan pikeun iklan Instagram anjeun.
  • Fokus kana Tujuan Tunggal - Daripada museurkeun sababaraha tujuan, cobi tongkat kana hiji tujuan. Upami iklan anjeun kalebet seueur teuing poin jual, éta bakal katingali sapertos pitch sareng pangguna ngan saukur bakal ngagulung iklan anjeun.
  • Adun Sacara Organis - Iklan anu diciptakeun anjeun henteu kedah disada teuing promosi sareng kedah ngahijikeun sacara organik kana feed Instagram. Émut, tujuan anjeun pikeun narik perhatian audién anjeun sareng nyayogikeun aranjeunna solusi anu pangsaéna pikeun masalahna.
  • ujian - Idéalna, anjeun kedah nyiptakeun sababaraha versi iklan video anjeun pikeun mariksa mana anu sampurna dianggo sareng pamirsa target anjeun. Pastikeun iklan Instagram anjeun nawiskeun pangalaman anu saé sareng pangguna nuju konversi.

Instagram tiasa janten platform pamasaran anu saé, ngamungkinkeun anjeun henteu ngan ukur nyiptakeun kasadaran brand sareng mekarkeun mérek anjeun ngalangkungan pidéo sareng kontén visual anu interaktif, tapi ogé nyetir patalimarga organik kana halaman wéb anjeun sareng ngamajukeun konvérsi.

Naon tip séjén anu anjeun badé nambihan kana daptar ieu? Anu mana anu anjeun badé nyobian heula? Hayu atuh terang di bagian koméntar di handap ieu sareng kuring bakal resep ngiringan paguneman.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.