Kumaha Cara Nyiptakeun Iklan Snapchat

iklan snapchat

Dina sababaraha taun katukang, Snapchat parantos dipelak pikeun na langkung ti 100 juta sadunya kalayan langkung ti 10 milyar pidéo ditingali per dinten. Kalayan jumlah pengikut anu saé pisan dina aplikasi ieu unggal dinten, matak kaget yén perusahaan sareng pangiklan nuju ngariung ka Snapchat kanggo ngiklankeun ka pasar target na.

Milénial ayeuna ngawakilan 70% sadaya pangguna dina Snapchat Sareng para pemasar méakkeun 500% langkung seueur pikeun millennial tibatan anu sanés digabungkeun, pangaruh anu aranjeunna gaduh teu tiasa ditolak. Hanjakalna, perusahaan masih nyobian masarkeun ka millennial sakumaha anu dilakukeun pikeun generasi anu langkung lami; kumaha oge, sapertos unggal generasi, millennial ngagaduhan kahoyong khusus sareng kabutuhan anu kedah dipikahartos ku para pemasar pikeun hasil dina kampanye.

Situs média sosial sapertos Facebook sareng Instagram parantos ngamangpaatkeun pangkalan pangguna anu masif pikeun daya tarik pikeun merek anu hoyong ngiklankeun mangtaun-taun ayeuna. Sanaos Snapchat tahan sakedik langkung panjang dina payun iklan, aplikasi anu populér ayeuna ngamungkinkeun sadayana ti perusahaan ageung dugi ka bisnis lokal ngaiklan dina platformna.

Iklan Snapchat Snap

Aya tilu cara utami anu merek tiasa nganggo Snapchat pikeun ngahontal calon nasabah: Iklan Snap, Geofilters Anu Disponsoran, sareng Lénsa anu disponsoran. Di antara tilu pilihan ieu, perusahaan gaduh seueur kabébasan kréatip kumaha aranjeunna hoyong nempatkeun mérekna dumasar kana target konsuménna.

Pilihan Iklan 1: Iklan Iklan

Snap Ads mangrupikeun 10 detik, iklan skippable dilebetkeun kana carita Snap. Snapchatters tiasa ngusap nalika nonton iklan pikeun pidéo atanapi tulisan anu langkung ageung pikeun kéngingkeun langkung seueur ilmu. Kamungkinanna anjeun parantos ningali iklan ieu dina garis waktos carita anjeun, tapi kumaha anjeun ngadamel iklanna?

Kanggo perusahaan anu langkung ageung, Snapchat cadangan pilihan iklan ieu sacara éksklusif pikeun anu ngagaduhan pilihan belanja iklan anu langkung ageung. Snapchat ngagaduhan tim Mitra anu anjeun tiasa kontak ngalangkungan email di PartnerInquiry@snapchat.com.

Pilihan Iklan 2: Geofilter Anu Disponsoran

Geofilter disponsoran Snapchat

Geofilters anu disponsoran mangrupikeun layar anu tiasa di-swap anjeun tiasa nempatkeun dina Snap dumasar kana lokasi anjeun. Fitur interaktif ieu masihan Snapchatters kasempetan pikeun nunjukkeun pengikutna dimana aranjeunna sareng naon anu aranjeunna pigawé. Numutkeun kana Data internal Snapchat, Geofilter disponsoran Nasional tunggal biasana ngahontal 40% dugi ka 60% Snapchatters sadidinten di Amérika Serikat. Salaku hasil tina jangkauan sareng pangaruh anu lega ieu, Snapchat parantos janten pilihan iklan anu pikaresepeun pisan pikeun perusahaan anu langkung ageung.

Nanging, Geofilters henteu diwatesan ku perusahaan anu langkung ageung. Kusabab iklan ieu kawilang gampang didamel, éta janten terkenal di kalangan usaha alit sareng perorangan. Naha anjeun ngayakeun kampanye iklan nasional atanapi ngan ukur nganunakeun pesta ulang taun kejutan pikeun babaturan, Geofilters Anu Disponsoran mangrupikeun cara anu saé pikeun ngahubungi dunya .

Nyiptakeun Geofilter Anu Disponsoran

  1. rarancang - Nalika ngamimitian mendesain geofilter anjeun online, anjeun bakal mendakan dua pilihan. Anjeun tiasa milih "Anggo sorangan", dimana anjeun ngadamel desain nyalira ti mimiti ngagunakeun témplat Photoshop atanapi Illustrator anu disayogikeun ku Snapchat. Atanapi, anjeun tiasa "Nyiptakeun Online" sareng milih tina pilihan saringan numutkeun kasempetan (sapertos ulang taun, hajatan, kawinan jsb). Paduli pilihan anjeun milih, pastikeun maca éta Pedoman kaluman pikeun spésifikasi dina timeline, aturan, sareng ukuran ukuran gambar!
  2. peta - Dina tahap pemetaan, anjeun bakal dipenta pikeun milih kisaran waktos saringan anjeun bakal hirup .. Sakumaha aturan, Snapchat henteu ngijinkeun saringan janten hirup langkung ti 30 dinten. Salami tahap pemetaan, anjeun ogé bakal milih daérah sareng lokasi dimana geofilter anjeun bakal sayogi. Kantun nyetél "pager" dina peta pikeun ningali sabaraha biaya geofilter anjeun dumasarkeun radius na.
  3. meuli - Saatos ngararancang sareng pemetaan geofilter anjeun, anjeun bakal ngalebetkeunana kanggo ditinjau. Snapchat ilaharna bakal ngaréspon dina hiji dinten bisnis. Saatos persetujuan, mésér Geofilter anjeun dina halaman wéb Snapchat sareng ngantosan éta langsung hirup!

Pilihan Iklan 3: Lénsa anu disponsoran

Iklan Snapchat Geofilter

Pilihan iklan Snapchat anu katilu anu tiasa dianggo mérek mangrupikeun Lensa anu disponsoran. Lénsa mangrupikeun fitur pangenalan raray dina Snapchat anu ngamungkinkeun seni kreatif dilapis dina luhur wajah pangguna. Lénsa ieu robih unggal dinten sareng sakumaha acak sareng dihaja sakumaha anu diarepkeun ku Snapchat.

Sedengkeun seuseueurna lénsa ieu diciptakeun ku Snapchat, perusahaan tiasa nyiptakeun sareng mésér lénsa pikeun tujuan iklan. Nanging, kusabab lensa anu disponsoran mahal pisan kanggo dipésér, urang biasana ngan ukur ningali lensa pikeun mérek anu langkung ageung sapertos Gatorade atanapi Taco Bell.

Sanaos sigana konyol nyéépkeun $ 450K - $ 750K sapoé dina kampanye Snapchat, perusahaan ageung parantos ngabuktoskeun yén nanem modal dina lensa anu disponsoran tiasa mayar sacara signifikan. Gatorade's "Super Bowl Victory Lense," dipaénkeun langkung ti 60 juta kali, ngagungkeun 165 juta pandangan! Hasilna, Gatorade ningali kanaékan 8% dina hajat mésér.

Dumasar kana angka ieu, jelas yén poténsial Lensa Sponsor luar biasa. Kusabab harga anu ageung aya hubunganana sareng aranjeunna, Snapchat parantos ngabatesan lensa anu disponsoran pikeun mérek anu langkung ageung kalayan anggaran anu penting. Nanging, upami anjeun ngagaduhan $ 450K- $ 750K ngagolér sareng badé ngadamel lensa anu disponsoran, ngahubungi salah sahiji Mitra iklan Snapchat atanapi email aranjeunna di PartnerInquiry@snapchat.com. Mitra bakal ngabantosan anjeun dina unggal léngkah tina strategi kampanye anu nyayogikeun saran kréatip sareng ngawalon patarosan naon waé anu anjeun ngagaduhan ..

Kalayan basis pangguna anu ageung sareng pilihan iklan anu kreatif, Snapchat parantos kabuktosan janten platform anu seueur kapaké pikeun perusahaan sadaya bentuk sareng ukuran pikeun berinteraksi sareng pemirsa target. Upami anjeun ngarencanakeun hiji acara atanapi ngaluncurkeun produk anyar, pertimbangkeun salah sahiji pilihan anu tos disebatkeun sareng mimitian ningali konvérsi ningkat!

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.