Kumaha Cara Nyiptakeun Visual Anu Pikaresepeun Pikeun Carita Instagram

Instagram

Instagram ngagaduhan langkung ti 500 juta pangguna aktip unggal dinten, anu hartosna sahenteuna satengah tina pangkalan pangguna pikeun tampilan Instagram atanapi nyiptakeun carita unggal dinten. Instagram Stories mangrupikeun cara anu paling saé pikeun anjeun nganggo pikeun nyambung sareng target audién anjeun kusabab fitur anu luar biasa anu teras-terasan robih. Numutkeun statistik, 68 persén milénial nyarios yén aranjeunna nonton Instagram Stories.

Kalayan seueur pangguna nuturkeun babaturan, selebriti, sareng bisnis, urang tiasa nganggap seueur pangguna anu nyéépkeun seueur kontén bisnis sareng naon waé anu ditawarkeun ku platform. Pikeun nyambungkeun sareng narik perhatian pemirsa anjeun, anjeun kedah nyiptakeun Carita Instagram anu narik ati éta nangtung sacara visual. Ieu dalapan tips desain anu tiasa ngabantosan anjeun ngadamel langkung Instagram anu pikaresepeun, sacara visual anu pikaresepeun, sareng narik ati.

Anggo Gambar Animasi

Numutkeun statistik, postingan pidéo biasana kéngingkeun 38 persén langkung Dursasana dibandingkeun sareng tulisan gambar. Ku alatan éta, lamun anjeun gagal narik minat pemirsa anjeun dina opat detik munggaran tina nempoan, anjeun tiasa leres-leres leungit minatna. Nambahkeun animasi pikeun gambar anjeun mangrupikeun salah sahiji cara anu paling saé pikeun ngalebetkeun gerakan sareng jaga nonton anjeun aktipitas. 

Nanging, upami anjeun henteu ngagaduhan kontén pidéo, anjeun tiasa nambihan animasi kana gambar anjeun atanapi ngadamel animasi anu misah. Instagram kalebet sababaraha alat inbuilt anu tiasa anjeun anggo, sapertos galeri GIF terbatas atanapi lirik animasi. Salajengna, anjeun ogé tiasa nganggo pihak katilu Alat Instagram pikeun hasil anu pangsaéna dina média sosial.

Instagram Animasi GIF

Ngadamel Storyboard

Anjeun tiasa nganggo Carita Instagram ku sababaraha cara anu béda. Ti ngabagi fitur anyar dugi ka promosi tulisan blog anyar anjeun, carita ieu nyayogikeun anjeun cara anu luar biasa pikeun kalibet sareng target pasar anjeun tanpa ngagosok sapertos feed anjeun. Éta ngandung harti yén anjeun tiasa nyandak rekaman di balik layar, poto smartphone, sareng video langsung tanpa hariwang naha éta ngalengkepan kontén anu sanés anu anjeun gaduh. Sanaos kitu, upami ngeunaan grafik Carita Instagram anjeun, anjeun kedah pastikeun anjeun nyiptakeun desain anu pikaresepeun anu pikaresepeun pikeun nonton anjeun pikeun disetél. Salah sahiji cara anu pangsaéna pikeun ngahontal éta nyaéta ku ngamangpaatkeun storyboard pikeun ngarencanakeun carita anjeun sateuacan ngamimitian dina desain.

Papan carita ngabantosan anjeun ngarencanakeun eusi anu pas pikeun ngirim sareng ngatur kontén dina cara anu anjeun pikahoyong pikeun ditingalikeun. Éta ngabantosan pikeun mastikeun yén carita Instagram anjeun ngalir lancar sareng ngajantenkeun panonton anjeun aktipitas. Papan carita ogé penting lamun biasana nempatkeun téks tumpang tindih dina carita anjeun sabab éta mastikeun carita anjeun tetep kohesif.

Carita Instagram - Storyboard

Kalebet Fotografi

Carita Instagram anjeun henteu kedah ngandung desain grafis khusus hungkul. Anjeun tiasa ngaganti aranjeunna sareng ngalebetkeun fotografi sakapeung. Hal anu pangsaéna ngeunaan carita Instagram nyaéta yén sadaya anu anjeun terbitkeun henteu kedah didamel sacara profesional atanapi kualitas luhur. Sabalikna, anjeun tiasa nganggo kaméra smartphone anjeun pikeun moto sababaraha poto di tukangeun layar dina aplikasi. Salajengna, aya jutaan pilihan fotografi gratis sayogi kanggo dianggo ogé. Anjeun ngan ukur kedah milih poto anu cocog sareng eusi anu anjeun bagikeun sareng aya hubunganana sareng perusahaan atanapi merk anjeun.

Carita Instagram - Anggo Fotografi

Anggo Warna Merk Anjeun sareng Font

Nalika pamasaran perusahaan atanapi produk anjeun, anjeun kedah nyimpen sadayana anu anjeun ngembangkeun dina mérek, kalebet carita Instagram anjeun. Kituna, anjeun kedah gaduh kit mérek lengkep siap sepanjang waktos pikeun nganggo logo, font, sareng kode hex anjeun, sareng anu sanésna. Kaasup kelir brand sareng font anjeun ngabantosan pisan ku pangenalan merek, utamina nalika pemirsa ngagulung carita. Nempel kana palette warna khusus dina sadaya carita Instagram anjeun penting pisan pikeun nambalan daya ingat mérek. Paduli naha anjeun ngawangun mérek pribadi, atanapi gaduh usaha, ngajaga skéma warna anjeun tetep mangrupakeun konci. Anggo palette warna kalayan bijaksana sareng ahli pikeun ningkatkeun pidangan grafik carita Instagram anjeun. Sakali pemirsa anjeun ningali grafik anjeun, aranjeunna sacara otomatis tiasa terang éta milik organisasi anjeun bahkan henteu ningali nami pangguna anjeun.

Carita Instagram - Branding sareng Font

Tambihkeun Kalangkang Téks

Anjeun kedah kreatif kalayan aset desain di-aplikasi anu disayogikeun ku Instagram kanggo nyiptakeun visual anu narik ati pikeun sadaya carita Instagram anjeun. Anjeun tiasa ngalebetkeun kalangkang téks dina dasbor nyiptakeun carita ku ngalebetkeun dua lapisan warna anu béda kana téks anu sami. Anjeun tiasa ngahontal éta ku ngetikkeun téks anjeun dina tempat teduh anu langkung poék atanapi langkung enteng teras pasang di luhur kalangkang nganggo sudut anu sakedik. Tip ieu mangrupikeun cara anu pikaresepeun pikeun nambihan téks di luhur pidéo atanapi poto anu anjeun candak dina aplikasi, janten gampang sareng gancang ngadamel carita Instagram anjeun sateuacan dipedalkeun.

Carita Instagram - Bayangan Téks

Nyiptakeun Overlay Sareng Latar

Alat gambar anu disayogikeun ku aplikasi Instagram tiasa ngalakukeun langkung ti ngan ukur nyorot sareng ngawarnaan téks dina carita anjeun. Alat unik ieu ogé tiasa ngabantosan anjeun dina nyiptakeun overlay warna sareng latar tukang anu ningkatkeun penampilan carita anjeun. Upami anjeun ngarencanakeun ngabagi sababaraha pengumuman penting dina carita Instagram anjeun tanpa mendakan poto anu badé dianggo, anjeun tiasa muka alat pananya, milarian warna latar anu anjeun pikahoyong teras pencét sareng tahan dugi ka sadayana layar ngahurungkeun warna éta.

Saterasna, anjeun tiasa nyiptakeun overlay warna anu bercahya ku ngagunakeun alat panyorot pikeun prosés anu sami. Anjeun tiasa ogé nyieun sababaraha sneak peeks ku ngalebetkeun warna latar tukang gambar anjeun sareng mindahkeun alat penghapus pikeun ngaleungitkeun sababaraha warna sareng ningkatkeun gambar anjeun. Upami anjeun peryogi latar tukang anu didamel sacara propésional sareng overlay anjeun tiasa konsultasi sareng pembina halaman wéb anu tiasa ngalakukeun éta pikeun anjeun. Anjeun tiasa mendakan langkung seueur inpormasi ngeunaan aranjeunna di dieu, upami anjeun teu betah ngalakukeun éta nyalira.

Carita Instagram - Overlay sareng Latar

Anggo GIF sareng Stiker

Carita Instagram nyayogikeun anjeun seueur stiker sareng pilihan GIF anu béda pikeun nyayogikeun rasa gaya sareng humor pikeun desain anjeun. Anjeun tiasa milarian anu khusus atanapi ngagulung sababaraha pilihan pikeun nambihan carita Instagram anjeun. Aya rupa-rupa gaya ikon, sareng anjeun ogé tiasa nambihan stiker hashtag, Q & As, kuis, sareng polling pikeun ningkatkeun pidangan tampilan visual anjeun sareng ngajagaan audién anjeun aktipitas. Anjeun ogé tiasa nyiptakeun sareng ngalebetkeun GIF sareng stiker anjeun pikeun pemirsa pikeun nambihan carita na atanapi nyayogikeun aksés gampang pikeun mérek anjeun.

Carita Instagram - GIFs sareng Stiker

Nyiptakeun carita Instagram anu kréatip sareng pikaresepeun mangrupikeun bagian anu teu integral tina bisnis atanapi merk pribadi anjeun. Naha anjeun ilustrator, videografer, fotografer, atanapi pengusaha bisnis alit, nyiptakeun carita Instagram anu saé sareng luar biasa tiasa ngabantosan anjeun pikeun nyebarkeun pesen ngeunaan kamampuan anjeun anu sampurna sareng nunjukkeun karya anjeun ka pemirsa anu langkung ageung. Tip anu dibahas di luhur tiasa ngabantosan anjeun pikeun nyiptakeun grafik anu saé anu bakal narik perhatian panonton anjeun dina sadaya carita Instagram anjeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.