Kumaha carana motong Traffic Blog anjeun Kana Satengah

blogging tamu

Abdi henteu nyangka saha saleresna hoyong ngirangan patalimarga na satengah dina blogna. Nanging, éta standar pisan sareng statistik kuring sareng nempatkeun sakedik tekanan pikeun kuring blog unggal dinten.

Traffic Blog

Upami kuring neraskeun blog dina dasar anu tetep, patalimarga kuring bakal tuwuh - panginten sakitar 100 pengunjung anyar sadinten unggal bulan. Nanging, upami kuring henteu blog kanggo sadinten, lalu lintas kuring turun satengah. Minggu kamari ieu, kuring sibuk pisan yén tautan sapopoé kuring mangrupikeun mayoritas eusi kuring - malah maksa babaturan kuring anu alus pikeun ngawadul.

Kuring henteu blogging kusabab kurangna kontén, janten kuring kedah deui diri kana wirahma anu saé. Kuring gaduh seueur inpormasi kanggo dibagi ngeunaan kamajuan anu téknologi pamasaran online - kuring kedah langkung disiplin dina tenggat waktos nerbitkeun kuring. Lengkep, Abdi deui naék!

4 Komentar

  1. 1

    Abdi resep transparansi di dieu. Kuring heran kumaha upami stats ditampilkeun dina halaman sadaya waktos.

    Jigana nu bakal dianggo ukur dina kaca produk na review situs dibandingkeun blog pribadi. Kuring nuturkeun jalma kusabab ideu sanés stats na. Tapi bakal jadi istiméwa ningali lamun guys lalulintas luhur anu guys gagasan luhur.

    Untung meunang kana wirahma. Nyaan bajoang jeung eta.

    Don

  2. 2

    Nice sabtu minggu dropoff aya. Naon anu lumangsung nepi ka poé nalika jalma surfed jeung maca tulisan blog pamasaran penting 24/7! Abdi hoyong ningali upami tren éta konsisten salami sababaraha bulan kapengker.

  3. 3
  4. 4

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.