Kumaha Nyebarkeun WordPress dina Pantheon

Pantheon

Halaman wéb perusahaan anjeun mangrupikeun salah sahiji aset bisnis anjeun anu paling berharga. Waktos beban, kasadiaan, sareng kinerja tiasa langsung mangaruhan garis handap anjeun. Upami situs anjeun parantos dijalankeun dina WordPress — congrats! —Néh anjeun badé ngirimkeun pangalaman anu lancar pikeun pangguna anjeun jeung tim anjeun.

Sedengkeun milih CMS anu leres mangrupikeun léngkah munggaran anu penting dina ngawangun pangalaman digital anu saé. Milih sareng host anu leres pikeun CMS tiasa ningkatkeun kinerja, ningkatkeun waktos, ngirangan waktos pangwangunan, sareng nyayogikeun dukungan penting.

Nilai WordPress dina Pantheon

Pantheon nyaéta a junun WordPress hosting platform anu nyayogikeun kagancangan sareng kinerja anu anjeun peryogikeun pikeun ngarobah pangguna kana kalungguhan. Beda sareng seuseueurna panyadia hosting WordPress anu nganggo sérver atanapi mesin virtual, Pantheon ngajalankeun infrastruktur anu dumasar kana kontainer. Wadah gaduh sababaraha manpaat, kalebet nyayogikeun gancang, kasadiaan tinggi, skala lemes, sareng kinerja anu langkung saé.

Salian ti motong infrastruktur, situs Pantheon gaduh PHP 7 sacara standar, gratis dikokolakeun HTTPS, cache halaman lengkep, sareng a CDN global—Sacara nyata puncak pagelaran luar-kotak. Teu kakantun urang aliran kerja prakték pangsaéna yén pamekar cinta.

Kombinasi platform batu-padet sareng alat khusus pikeun panyipta situs ngajantenkeun Pantheon sajaba ti kompetisi. Platformna disetél pikeun ngajalankeun situs WordPress dina tingkat anu luar biasa.

Ngamimitian Ku WordPress dina Pantheon

Modél harga Pantheon ngamungkinkeun anjeun nyieun situs kotak pasir gratis - anjeun ngan ukur milih rencana sareng mimiti mayar nalika anjeun nambihan domain khusus anjeun sareng langsung hirup. Nyiptakeun situs WordPress énggal gampang, kantun pilih WordPress nalika ngadamel situs énggal.

Pantheon - Pilih CMS AnjeunAlternatipna anjeun tiasa milih pikeun hijrah situs WordPress anu aya ka Pantheon. Alat hijrah ngalirkeun anjeun ngalangkungan prosés masang plugin dina situs anjeun anu aya, maka transfer kana situs kotak pasir di Pantheon bakal kajadian sacara otomatis.

Migrasi Pantheon WordPressBoh cara anjeun tiasa gancang sareng gampang nyobian platform, naha kalayan situs WordPress anu seger atanapi salah sahiji situs anjeun anu aya, gratis. The Pitunjuk gancang Pantheon ngagaduhan léngkah anu lengkep upami anjeun hoyong nyandak situs sapanjang jalan.

Gawe sareng Pantheon

Saatos gaduh situs WordPress dina Pantheon anjeun gaduh dua pilihan pikeun digawé. Cara anu munggaran, sareng saderhana, nyaéta ngédit situs WordPress anjeun langsung dina Pantheon. Ngarobih téma, nambihan plugins énggal atanapi édit file nganggo SFTP sareng git. Henteu masalah kumaha anjeun damel sadaya parobihan dilacak dina kontrol vérsi. Kalayan cadangan file sareng database ngurus eusi anjeun ogé teu aya anu hariwang.

Gawe sareng PantheonCara anu sanés pikeun damel sareng WordPress dina Pantheon langkung rumit tapi ogé fleksibel sareng kuat, adaptasi sareng cara anu anjeun pikaresep pikeun digawé. Hartosna pikeun ngabantosan pamekar ngalancarkeun alur kerja sareng ngahijikeun sareng jasa sanés.

Setelan Aliran Kerja PantheonAlat kakuatan sapertos terminal pikeun ngatur Pantheon dina garis paréntah atanapi Quicksilver pikeun nerapkeun kait platform aya. Urang ogé ngagaduhan conto anu maju, sapertos plugin Alat ngawangun Terminus jeung WordPress canggih dina Pantheon, ngahijikeun Repository éksternal Git, integrasi kontinyu, Komposér, sareng uji coba otomatis sareng Pantheon pikeun tim anu meryogikeun aliran kerja rumit sareng otomatisasi.

Indit ka Jauh sareng Heboh!

Pantheon nyayogikeun platform hosting anu hébat ogé pakakas pikeun ngabantosan ngatur situs WordPress anjeun sareng tetep ngajalankeun éta anu pangsaéna. Éta gratis pikeun nyobaan maka maju sareng nangtoskeun nyalira.

Ngadaptarkeun Akun Pantheon

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.