Pangwangun Kode QR: Kumaha Ngarancang sareng Ngatur Kode QR Éndah Pikeun Digital atanapi Cetak

Desainer sareng Manajer Kode QR - Véktor, PNG, EPS, JPG, SVG

Salah sahiji klien kami ngagaduhan daptar langkung ti 100,000 palanggan anu aranjeunna kirimkeun tapi henteu gaduh alamat email pikeun komunikasi sareng aranjeunna. Urang bisa ngalakukeun hiji email append nu hasil cocog (ku ngaran jeung alamat surélék) jeung urang ngamimitian lalampahan wilujeng sumping nu geus cukup suksés. 60,000 konsumén séjén kami ngirim kartu pos mun informasi peluncuran produk anyar maranéhanana.

Pikeun ngajalankeun kinerja kampanye, urang nuju kaasup a kode QR nu boga tracking UTM dina eta ku kituna urang bisa ngawas jumlah nu datang, registrations, sarta conversions tina kampanye mail langsung. Awalna, kuring panginten ieu bakal janten prosés anu saderhana, tapi nambihan kode QR berbasis vektor langkung masalah anu ku kuring pikir. Sapertos unggal tantangan anu sanés, aya solusi di luar… QR code generator.

Aya sababaraha kagunaan pikeun kode QR salian ti surat langsung anu kami lakukeun, anjeun tiasa ngalebetkeun kode QR ka:

  • Nyadiakeun kodeu Kupon atawa diskon.
  • Jieun vCard pikeun nu datang pikeun ngundeur wincik kontak Anjeun.
  • Numbu ka PDF online.
  • Buka audio, pidéo atanapi tur poto online tina papan tanda.
  • Menta rating atawa ngumpulkeun eupan balik.
  • Nyadiakeun menu touchless pikeun réstoran anjeun (ieu cukup populér nalika pandém).
  • Ngamajukeun hiji acara.
  • Ngalanggan via SMS.
  • Nyadiakeun kode QR khusus acara pikeun bahan citak anu disebarkeun anjeun.

Anu pangsaéna, anjeun tiasa ngalacak pamakean kode QR anjeun sareng tambihan nyukcruk kampanye analytics ka URL ogé. Kuring henteu salawasna dijual dina kode QR sabab merlukeun anjeun ngundeur hiji aplikasi pikeun lila, tapi ayeuna maca kode QR otomatis dina duanana iPhones na Androids mun anjeun migunakeun kaméra. Éta ngajadikeun aranjeunna hebat pikeun ngalebetkeun dimana waé pangguna anjeun gaduh alat sélulér sareng anjeun hoyong berinteraksi sareng aranjeunna sacara digital.

QR Code Generator Fitur

QR code generator nyaeta produk na Bit.ly, salah sahiji platform Shorting URL nu pang populerna. QR Code Generator mangrupikeun solusi anu eureun pikeun para pemasar, versi Pro kalebet:

  • ngurus - anjeun tiasa ngatur sadaya kode QR anjeun tina hiji platform sentral, anu kalebet kamampuan pikeun labél sareng ngatur unggal kode dina polder sorangan.
  • ngagawe bebarengan - anjeun tiasa nambihan anggota tim kalayan login sorangan sareng kolaborasi sareng aranjeunna dina desain atanapi ngabagi laporan.
  • jelema nu nyieun rarancang - Desainer intuitif, ngamungkinkeun anjeun mendesain kode QR anu tiasa disaluyukeun pinuh anu kalebet warna, merek (logo), sareng kustomisasi panggero-aksi.

QR code generator

  • badarat Kaca - Konci QR gaduh halaman badarat anu diwangun pikeun ditingalikeun dina sélulér, tablet, atanapi desktop.
  • URL pondokna - platformna ngagaduhan URL pondok anu kalebet janten anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan pondokna URL sateuacan nganggo platform.
  • Analytics - Jumlah scan kode QR kalebet dina platform sareng anjeun tiasa ngékspor data kana file CSV.
  • Véktor - Hoyong nganggo kode QR pikeun dicitak? Henteu aya masalah - anjeun tiasa ngaunduh kodeu QR dina sababaraha format - kalebet PNG, JPG, SVG, atanapi EPS (Hideung sareng bodas tanpa desain tambahan).
  • API - Hoyong ngahijikeun API kana platform anjeun? Aranjeunna gaduh API REST pinuh pikeun éta!

QR Code Generator Hasil

Ieu kode QR anu ku kuring diwangun dina sababaraha menit kanggo tulisan ieu. Tangtosna, anjeun tiasa maca ieu dina alat sélulér sahingga URL saleresna aya di handap dina tombol. Tapi upami anjeun ningali ieu dina desktop, tunjukkeun telepon anjeun kana kode QR sareng alat naon waé sareng anjeun bakal ningali yén anjeun tiasa langsung muka URL tujuan.

QR code generator

Ngadaptar Pikeun Uji Coba Generator Kode QR Gratis

Panyingkepan: Kuring nganggo tautan afiliasi kuring pikeun QR code generator dina kode QR sareng artikel.