Kumaha Ngembangkeun Proposisi Nilai Hadé

Kumaha Nulis Proposisi Nilai Hadé

Salah sahiji perang tetep kuring bajoang sareng perusahaan nyaéta ngeureunkeun pamikiran naon anu maranehna ngalakukeun sareng mimiti mikirkeun naha jalma ngagunakeun produk atanapi jasa na. Kuring bakal masihan conto anu gancang ... dinten ka dinten, anjeun bakal mendakan kuring ngarékam sareng ngédit podcast, nyerat kode integrasi, ngalaksanakeun solusi ti pihak katilu, sareng ngalatih palanggan kuring. Bla, bla, bla ... éta sanés anu dikontrak ku jasa kuring. Éta tiasa ngagaduhan jasa mana waé dina Fiverr pikeun saratus dolar padamelan. Klién kuring nyéwa kuring sabab kuring sanggup ngarobih usaha pamasaran digitalna sareng numuhkeun hasil na pikeun investasi anu sederhana.

Aya analogi anu sering kuring anggo. Kuring gaduh mobil anu kuring bawa pikeun pangropéa unggal bulan atanapi langkung. Éta pikeun ngajaga mobil kuring dina kondisi anu saé sareng ngajantenkeun kuring bulak-balik damel. Abdi sanés mékanika éta. Ayeuna, upami kuring hoyong mobil kuring dirobih sareng ditingkatkeun pikeun meunang balapan, naha kuring bakal mawa ka mékanika éta? Henteu. Agénsi kuring sanés toko parobihan minyak, éta meunang lomba warung.

Sora gampang, leres? Henteu… sabab perusahaan nyangka yén aranjeunna balanja parobihan minyak tapi aranjeunna leres-leres meryogikeun pikeun memenangkan perlombaan.

Naon Proposisi Nilai?

Ogé kawanoh salaku Unique Value Propositions (UVP), nilai proposisi anjeun mangrupikeun pernyataan pondok anu ngalangkungan kauntungan jasa anu anjeun pasihkeun ogé kumaha anjeun ngabédakeun diri tina pesaing anjeun.

Tip Pro: Sateuacan anjeun maju sareng naon émangna mangrupikeun Dalil Nilai Unik anjeun ... taroskeun ka palanggan anjeun atanapi palanggan ayeuna! Anjeun panginten héran yén éta sanés anu anjeun leres-leres percanten.

Anjeun nilai dalil kedah ngalaksanakeun opat hal:

  1. Éta kedah candak perhatian pangunjung. Perusahaan anjeun henteu kéngingkeun hasil anu diarepkeun tina investasi pamasaran anjeun - éta sababna jalma nyewa kuring.
  2. Éta kedah gampang kahartos. Kuring bagikeun yén hubungan bisnis sareng kuring biayana langkung murah tibatan biaya pagawé sepenuh waktos bari nyayogikeun kaparigelan mangtaun-taun.
  3. Éta kedah ngabedakeun anjeun ti pesaing anjeun online. Upami daptar daptar nilai anjeun sami sareng pesaing anjeun, pokuskeun kana anu teu difokuskeun. Dina conto kuring, kami sanés agénsi anu museur kana hiji saluran, kaahlian kuring ngalangkungan seueur téknologi sareng stratégi supados kuring tiasa mamatahan pamimpin bisnis ngeunaan kumaha carana ningkatkeun usahana bari komunikasi sareng sumberdaya na tentang kumaha cara ngajalankeunana.
  4. Éta kedah narik pisan pikeun saleresna ngarobih kaputusan pameseran anu datang. Conto: urang nawiskeun 30 dinten kaluar pikeun sponsor kami saprak kami yakin kana nilai kami sareng hoyong mastikeun kasuksésan klien kami.

Dina industri ecommerce, aya sababaraha dalil nilai unik umum… kagancangan pangiriman, biaya pengiriman, kawijakan balik, jaminan harga murah, kaamanan transaksi, status saham. Sadayana dimanfaatkeun pikeun ningkatkeun kapercayaan sareng nganjang ka jual bari henteu tinggaleun situs sareng ngabandingkeun balanja di tempat sanés. Pikeun produk atanapi jasa anjeun, anjeun kedah kreatif ... naha éta sumberdaya anjeun? Lokasi? Pangalaman? Klién? Kualitasna? Waragadna?

Saatos anjeun nangtoskeun nilai dalil anu unik, anjeun kedah komunikasi deui sacara internal sareng konsistén lebetkeun kana unggal pesen penjualan sareng pamasaran anu anjeun pasang.

Salah sahiji conto anu saé nyaéta Pusat Data Lifeline, a colocation tengah fasilitas sareng palanggan urang. Aranjeunna gaduh langkung seueur ruang pikeun skala tibatan pesaing sanésna di Midwest. Aranjeunna Certified pikeun data rahasia luhur féderal. Sareng… aranjeunna ayeuna ngawangun rohangan kantor janten fasilitasna. Kombinasi éta unik pisan anu urang damel sareng aranjeunna dina situs sareng mérek desain ulang anu bakal ngalebetkeun lengkep diferensiasi!

UVP anjeun moal nyababkeun hiji rebranding sadayana ... tapi éta kedah atra tina wéb, sosial, sareng ayana milarian anjeun naon nilai dalil anjeun! Ieu infographic anu saé tina QuickSprout, Kumaha Nulis Proposisi Nilai Hadé.

Kumaha Nulis Proposisi Nilai Hadé

2 Komentar

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.