Kumaha Ngembangkeun Website, E-commerce, atanapi Skéma Warna Aplikasi

Ngembangkeun Skéma Warna Website, E-commerce, atanapi Aplikasi

Kami parantos ngabagikeun sababaraha tulisan ngeunaan pentingna warna pikeun merek. Pikeun halaman wéb, situs e-commerce, atanapi aplikasi sélulér atanapi wéb, éta penting pisan. Warna boga pangaruh dina:

  • Kesan awal merek sareng nilaina - contona, barang méwah sering nganggo hideung, beureum nunjukkeun pikagumbiraeun, jsb.
  • kaputusan beuli - kapercayaan merek tiasa ditangtukeun ku kontras warna. Skéma warna lemes tiasa langkung feminin sareng tiasa dipercaya, kontras anu parah tiasa langkung mendesak sareng diskon disetir.
  • Usability sareng pangalaman pangguna - kelir boga psikologis sarta dampak fisiologis ogé, sahingga leuwih gampang atawa leuwih hese pikeun nganapigasi antarbeungeut pamaké.

Kumaha Pentingna Warna?

  • 85% jalma ngaku yén warna gaduh pangaruh anu ageung kana naon anu aranjeunna mésér.
  • Warna naekeun pangakuan merek rata-rata 80%.
  • Kesan warna tanggung jawab 60% tina katampi atanapi panolakan produk.

Nalika nangtoskeun skéma warna pikeun halaman wéb, aya sababaraha léngkah anu diwincik dina infographic anu disarengan:

  1. Warna primér - Pilih warna anu cocog sareng énergi produk atanapi jasa anjeun.
  2. Warna Peta - Ieu leungit tina infografis di handap, tapi ngaidentipikasi warna aksi primér sareng warna aksi sekundér pohara mantuan. Éta ngadidik pamiarsa anjeun pikeun difokuskeun elemen antarmuka pangguna khusus dumasar kana warna.
  3. AKelir tambahan - Pilih tambahan kelir nu ngalengkepan warna primér Anjeun, ideally kelir nu nyieun warna primér Anjeun pop.
  4. Kelir Latar - Pilih warna pikeun latar tukang halaman wéb anjeun - sigana langkung agrésif tibatan warna primér anjeun. Tetep dina modeu poék jeung caang dina pikiran ogé.. beuki loba situs anu incorporating schemes warna dina modeu caang atawa poék.
  5. Warna Typeface - Pilih warna pikeun téks anu bakal aya dina halaman wéb anjeun - émut yén typeface hideung padet jarang sareng henteu disarankeun.

Salaku conto, perusahaan kuring Highbridge ngembangkeun merek online pikeun produsén pakéan anu hoyong ngawangun situs e-commerce langsung-ka-konsumen dimana urang tiasa meuli dresses online. Urang ngarti panongton targét urang, nilai merek, sarta - sabab merek ieu utamana digital tapi ogé mibanda produk fisik - urang fokus kana skéma warna anu digawé ogé sakuliah print (CMYK), palettes lawon (Pantone), kitu ogé digital (RGB jeung Hex).

Nguji Skéma Warna Sareng Panaliti Pasar

Prosés kami pikeun pilihan skéma warna kami intensif.

  1. Urang ngalakukeun panalungtikan pamasaran dina runtuyan warna primér jeung panongton targét urang nu ngurangan urang kana warna tunggal.
  2. Urang ngalakukeun panalungtikan pamasaran dina runtuyan warna sekundér jeung tersiér kalawan panongton targét urang nu mana kami narrowed handap sababaraha schemes warna.
  3. Kami ngalakukeun mockups produk (bungkusan produk, tag beuheung, sareng tag gantung) ogé mockups e-commerce kalayan skéma warna sareng nyayogikeun ka klien ogé pamiarsa target pikeun tanggapan.
  4. Kusabab merekna sakitu legana gumantung kana musiman, kami ogé ngalebetkeun warna musiman kana campuran. Ieu tiasa dianggo pikeun koleksi atanapi visual khusus pikeun iklan sareng pangsa média sosial.
  5. Urang ngaliwatan prosés ieu leuwih ti satengah belasan kali saméméh settling dina skéma final.

skéma warna closet52

Sedengkeun kelir brand anu lampu pink jeung kulawu poék, urang dimekarkeun dina kelir Peta janten ngiuhan héjo. Héjo mangrupikeun warna anu berorientasi aksi janten pilihan anu saé pikeun narik panon pangguna kana elemen anu berorientasi aksi. Urang ngasupkeun kabalikan tina héjo pikeun aksi sekundér urang (wates héjo kalawan latar bodas jeung téks). Kami ogé nguji warna héjo anu langkung poék dina warna aksi pikeun tindakan hover.

Kusabab kami nembé ngaluncurkeun situs éta, kami parantos ngalebetkeun pelacak beurit sareng peta panas pikeun niténan unsur-unsur anu ditarik ku sémah urang sareng paling berinteraksi pikeun mastikeun yén kami gaduh skéma warna anu henteu ngan ukur katingali saé…

Warna, Spasi Bodas, sareng Karakteristik Unsur

Ngamekarkeun skéma warna kedah salawasna dilaksanakeun ku nguji éta dina panganteur pamaké sakabéh pikeun niténan interaksi pamaké '. Pikeun situs di luhur, urang ogé ngasupkeun margins pisan husus, padding, outlines, radiuses wates, ikonografi, sarta typefaces.

Urang dikirimkeun pituduh branding pinuh pikeun parusahaan ngadistribusikaeun internal pikeun sagala pamasaran atawa bahan produk. Konsistensi merek penting pikeun perusahaan ieu kusabab aranjeunna énggal sareng henteu ngagaduhan kasadaran dina industri dina waktos ieu.

Ieu mangrupikeun Situs E-commerce anu hasilna sareng Skéma Warna

  • Closet52 - Mésér Dresses Online
  • Kaca Koléksi Closet52
  • Kaca Produk Closet52

Nganjang ka Closet52

Usability Warna jeung Buta Warna

Tong hilap uji usability pikeun kontras warna dina elemen situs anjeun. Anjeun tiasa nguji skéma anjeun nganggo Alat Uji Aksesibilitas Website. Kalayan skéma warna urang, urang terang yén urang gaduh sababaraha masalah kontras anu bakal urang jalankeun di jalan, atanapi urang malah tiasa gaduh sababaraha pilihan pikeun pangguna urang. Narikna, kamungkinan masalah warna sareng pamiarsa targét urang rada rendah.

Buta warna nyaéta henteu mampuh ningali béda antara sababaraha warna anu tiasa dibédakeun ku pangguna anu teu warnaan. Buta warna mangaruhan ngeunaan lima nepi ka dalapan persén lalaki (kira-kira 10.5 juta) sareng kirang ti hiji persén awéwé.

Usability.gov

Tim di WebsiteBuilderExpert geus nunda babarengan infographic ieu sareng artikel lengkep ngalengkepan on Kumaha Pilih Warna pikeun Wéb Anjeun éta pisan taliti.

Kumaha Milih Skéma Warna Pikeun Wéb Anjeun