20 Tips kanggo Nyetir Lalu Lintas anu Sesuai ka Booth Show Trade anjeun

Trade Show Booth Marketing

Acara dagang gaduh kaunggulan anu béda anu ngajantenkeun pangasilan anu hébat pikeun acara pamasaran anjeun. Panongton paling relevan, anu ngiringan langkung gampang gaduh anggaran, sareng perusahaan ngirimkeun karyawanna pikeun nalungtik kaputusan mésér. Éta trifecta kaunggulan.

Éta henteu kedah tanpa biaya. Nyéwa rohangan stan mangrupikeun premium sareng damel pikeun ngiringan lalu lintas ka stan anjeun mangrupikeun pertempuran ... antara anjeun sareng unggal stan sanésna dina acara éta. Janten, naon hal anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun ngajalankeun lalu lintas stan sareng ngagaduhan prospek datang ka anjeun?

  1. Rancang bilik anu pikaresepeun - ngagaduhan stan anu nawiskeun rohangan anu sepi, daérah istirahat umum, daérah latihan, sareng plang mangrupikeun barang anu wajib. Pribadi, kuring nyarankeun palanggan kuring sumping langkung tiheula sareng nyandak sakumpulan tivi di toko lokal teras nyumbangkeunana saatos ka amal daerah, garéja, atanapi sakola. Nyéwa atanapi ngintunkeun aranjeunna henteu raos deui ... sareng kabutuhan signage anu dicetak teras-terasan diganti. Rancang stan kalayan seueur rohangan pikeun monitor sareng anjeun tiasa ningalikeun naon waé anu anjeun pikahoyong!
  2. Mayar perumahan anu saé - Tingali di peta pertunjukan perdagangan sareng ngaidentipikasi dimana aya kawasan patalimarga anu luhur - entri, kaluar, kios, toko wéb, stasiun p… lebetna. Sababaraha acara dagang ogé nawiskeun gantungan siling… cara anu hadé pikeun jalma pikeun mendakan tempat anjeun ti peuntas pusat konperénsi.
  3. Ngembangkeun literatur sareng kartu nama - Kaseueuran Hadirin ngahuleng mampir ka stan kasieunan kasieunan dina obrolan penjualan. Nanging, seueur anu bakal kumalayang ku stan sareng nyandak sapotong literatur anu ngajelaskeun produk anjeun, jasa, atanapi masihan naséhat industri. Entong nyumputkeun pustaka atanapi kartu bisnis staf anjeun - nempatkeun sina gampang sareng kéngingkeun jalma-jalma ngarebut sareng angkat.
  4. Ngembangkeun presentasi sareng gelung - Anjeun peryogi hal pikeun dipajang dina monitor éta - janten pastikeun anjeun ngagaduhan tim grafik anjeun ngembangkeun sababaraha presentasi anu saé anu tiasa ditingali ti jauh sareng narik panon masarakat. Kuring sering ngembangkeun loop pidéo sareng teras nempatkeun éta layar pinuh ku screensaver dipareuman.
  5. Kagungan baju seragam - Ngagaduhan sababaraha kaos polo logo'd anu saé sareng saha waé anu nganggo calana warna anu sami bakal ngajantenkeun langkung gampang pikeun staf anjeun nangtung dina bilik anu sibuk. Abdi nyarankeun pisan warna unik anu sajalan sareng logo anjeun. Upami logo anjeun héjo - kéngingkeun kaos héjo nganggo logo anjeun bodas. Kaos bodas atanapi hideung nganggo logo héjo langkung sesah dipilarian.
  6. Snacks Sehat - Anjeun tiasa mendakan permén sareng donat dimana-mana di pusat konperénsi, tapi kumaha upami protein tinggi, camilan gula low? Jalma-jalma sadar kaséhatan ayeuna sareng anjeun bakal janten juara upami anjeun tuang cemilan anu séhat pikeun anu datang unggal sababaraha jam.
  7. Kantong sareng Shwag - Kuring yakin yén karinjang sampah hotél pinuh ku ton shwag murah saatos acara dagang utama ditutup. Upami anjeun milari anu murah kanggo dipasihkeun, tong ngaganggu. Investasi kana hal anu leutik, unik, pikaresepeun, sareng manpaat anu tiasa gampang dieusian dina koper sok mangrupikeun investasi anu saé. Ngadesain kantong anu saé ogé saé kusabab jalma-jalma bakal jalan-jalan nganggo logo anjeun sadidinten.
  8. Publikasikeun tagar - Pilarian hashtag konperénsi, hashtag kota, sareng ngembangkeun hashtag perusahaan anjeun nyalira dimana anjeun tiasa ngalirkeun apdet sareng berita dina waktos éta. Anggo ayana média sosial anjeun salaku sumber pikeun pamiarsa sareng perusahaan sanés, sanés ngan ukur pikeun ngamajukeun ayana anjeun nyalira.
  9. Mantau hashtags - Panyatur, pangaruh sareng hadirin bakal ngamajukeun kanyataan yén aranjeunna nuju ngiringan acara dagang atanapi konperénsi. Anggo monitoring média sosial sateuacan acara pikeun néwak saha waé jalma éta, talungtik aranjeunna, sareng undang aranjeunna ka kamar atanapi ka acara VIP. Monitor nalika sareng saatos kasempetan konéksi langkung seueur.
  10. Nyarios dina acara éta - Upami aya cara pikeun ngalakukeunana, panawaran pikeun ngagaduhan panyatur dina acara éta. Presentasi kedahna informatif, sanés nada penjualan. Ngadeg di tukangeun kamar sareng méréskeun kartu tiasa dianggo, tapi éta langkung langkung mangaruhan nalika anjeun jalma anu aya di payuneun rapat rapat kamar.
  11. Profil pamirsa - Waktos mangrupikeun musuh anjeun dina konperénsi janten ngartos naon tujuan anjeun pikeun saha anu anjeun pikahoyong sareng sabaraha. Lereskeun wartoskeun ka pamiarsa naha aranjeunna pendak sareng target audiens anjeun supados aranjeunna langkung ngartos naha aranjeunna kedah mampir ka stan anjeun.
  12. Pra-promosikeun ayana anjeun - Pas anjeun milih stan, ngarancang peta sareng promosikeun jadwal anjeun, sumberdaya, sareng tim kalayan teras-terasan dugi ka acara konperénsi atanapi perdagangan. Nawiskeun influencers, prospek, sareng konsumén kasempetan pikeun daptar sareng pendak sareng tim anjeun di ditu.
  13. Nyewa influencers sareng penghibur - Ménta influencer pikeun masihan presentasi dina acara sareng nawiskeun aranjeunna rohangan pikeun ngalakukeunana. Upami aya anu parantos nyarios dina acara éta, aranjeunna janten udagan anu hébat supados aranjeunna lirén sareng masihan presentasi alit di stan anjeun anu berharga pikeun pemirsa anjeun. Aranjeunna parantos aya di lokasi sareng parantos ngamajukeun acara ... anggo éta di stan anjeun pikeun ngajalankeun lalu lintas! Penghibur? Kuring ogé ngagaduhan réréncangan anu maénkeun a acara pipikiran sareng aranjeunna damel acara pikeun perusahaan ageung. Aranjeunna ngembangkeun kalakuan khusus pikeun produk atanapi jasa, sareng ngawangun strategi anu ngadorong kalungguhan, sareng teras anu ngahaturkeun ka pangunjung internal. Gawéna sampurna.
  14. Ngembangkeun Telepon-To-Aksi - Naon anu anjeun promosikeun dina acara éta? Naon pesen anjeun sareng titik-titik omongan? Naon anu anjeun pikahoyong ku pengunjung nalika anjeun nyambung sareng aranjeunna? Ngagaduhan rencana gim, sateuacanna promosikeun internal sareng éksternal, sareng pastikeun anjeun ngagaduhan sarana pikeun nuturkeun sareng ngukur pangaruh tina acara.
  15. Kumpulkeun inpormasi hadirin - Naha éta mangkok lauk kanggo kartu nama atanapi pamindai pikeun lencana anu sumping, cobian pikeun ngempelkeun inpormasi sabisa anjeun. Upami anjeun leres-leres hoyong janten stratégis, gaduh buku catetan sareng pulpén dina siap pikeun nyatet catetan dina unggal jalma anu anjeun candak data. Ieu bakal ngabantosan anjeun bagéanna engké pikeun komunikasi anu pas.
  16. Hirup stream sosial - Upami anjeun ngagaduhan padamel di lokasi, aranjeunna kedah ngiringan sési hébat sareng bagikeun poin konci presentasi dina média sosial (nganggo hashtags). Tuturkeun sareng promosikeun speaker anu hadir sabab éta konektor hébat dina industri.
  17. Candak poto sareng video - Miboga staf anjeun dina pangawaskeun pikeun kasempetan anu hébat pikeun wawancara atanapi nyandak poto. Nalika anjeun ngalirkeun sosial, anjeun tiasa ngabagi ieu sacara real-time. Saatos acara na, anjeun tiasa ngalakukeun video post-event anu tiasa anjeun promosikeun sacara online.
  18. Rakan sareng amal - Anu langkung anyar dina acara-acara, kuring perhatoskeun yén sababaraha perusahaan damel sareng amal pikeun ngadorong langkung seueur lalu lintas ka stanna. Dina hiji acara, aranjeunna bahkan ngical kaos acara khusus tina stanna sareng sadayana hasil badé amal. Stan ieu ngabahekeun! Aranjeunna ngajual rébuan kaos ... ngabantun amal sareng katingali saé anu hadir
  19. Nawiskeun sareng ngamajukeun acara VIP - Kuring reuwas kana sabaraha perusahaan anu nuju kana palang atanapi balik ka kamar hotél pikeun ngalaksanakeun sababaraha pagawéan dina hiji acara. Ngajadwalkeun tuang tuang sareng influencer, prospek hébat, atanapi klien konci ayeuna. Kuring parantos ngawangun hubungan anu saé sareng perusahaan anu kalebet jasa limos sareng bilik VIP di tempat lokal. Sareng FOMO ngadorong langkung seueur sambung pikeun perusahaan sareng acara anu pangsaéna.
  20. Pasang-Acara Bungkus-Up - Dina hiji acara nasional, kami nyungkeun cutatan sareng poin-poin omongan ti unggal panyatur anu hadir sareng kami nyetak kaluar-kaluar. Panyatur resep kana ideu kusabab éta salajengna ngamajukeun aranjeunna. Éta ditampi kalayan hadé ku anu hadir, ogé, sareng kami promosikeun salami sasasih saatos acara ka pamiarsa sareng ngirimkeunana ka aranjeunna. Hadirin ngagaduhan catetan boks tina sési anu aranjeunna lasut, sareng kami gaduh kasempetan pikeun ngawangun kasadaran mérek urang.

Perusahaan ngayakeun investasi anu luar biasa dina acara dagang sareng konperénsi, tapi jarang aranjeunna menonjol. Di rohangan ratusan bilik anu sanés, anjeun kedah ngabédakeun diri sareng diperhatoskeun.

Upami anjeun ngagaduhan tip tambahan anu parantos dianggo pikeun anjeun dina acara dagang, kuring resep ngadangukeunana dina koméntar!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.