Hal-hal Anu Perlu Diperhatoskeun Ngawitan Duplikasi Pamirsa Anu Disimpen dina Facebook

Hadirin Facebook

Aya conto nalika anjeun hoyong udagan pemirsa anu énggal kalayan usaha pamasaran Facebook anjeun. Nanging, teu umum pikeun seueur pemirsa anjeun tumpang tindih ku cara konci. 

Misalna, meureun anjeun nyiptakeun Audién Khusus kalayan kapentingan konci sareng fitur demografi anu tangtu. Kalayan pamirsa éta, panginten anjeun nargétkeun daérah khusus. Tiasa nyalin duplikat yén audién anu disimpen tiasa janten seueur ngabantosan upami anjeun kantos ngaluncurkeun anu anyar kampanye pamasaran sareng hoyong sasaran jenis pangguna anu sami, tapi di bagian anu sanés nagara, atanapi daérah anu langkung alit. 

Kalayan pemirsa anu duplikat, anu anjeun kedah lakukeun nyaéta ngarobih daérah, tibatan sacara manual nyiptakeun pemirsa anu énggal kalayan sadayana sasarengan kecuali éta. Sadaya setelan sanésna anjeun ngan saukur tiasa nyéépkeun nyalira.

Facebook henteu nawiskeun fitur kanggo duplikat pemirsa anu disimpen. Kitu cenah, anjeun masih tiasa ngalakukeun éta ku nuturkeun léngkah-léngkah ieu:

Ngamimitian

maké Manajer Bisnis Facebook (atanapi Ads Manager upami anjeun teu ngagaduhan akun Manajer Bisnis), pilih akun iklan anu aya hubunganana, teras pilih audiences handapeun Asét bagian pikeun milarian Audién Disimpen anjeun. Centang kotak di gigireun nami pemirsa anu anjeun badé duplikat. 

Duplikasi Audiens

Naas, klik tombol édit kancing. Ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun nyaluyukeun sareng pemirsa. Deui, éta bakal kabuktian mangpaat nalika anjeun badé ngarobih pemirsa duplikat tanpa sacara manual ngalebetkeun sadaya inpormasi anu sami deui.

Anjeun badé masihan panuduh duplikat anjeun nami énggal pikeun nyegah kabingungan. Ieu tiasa saderhana Duplikat tina [Ngaran Audién Asli]. Édit nami saluyu.

Duplikat Pamirsa Facebook Lookalike

Ayeuna anjeun ogé tiasa ngarobih setélan sanés anu anjeun badé robih. Meureun anjeun hoyong udagan kelompok umur anu sanés ku kampanye anyar anjeun. Sugan anjeun hoyong sasaran ngan ukur hiji jenis kelamin. Éditan anu anjeun damel bakal gumantung kana tujuan khusus anjeun. Sakali anjeun wareg sareng éditan anjeun, anu kedah anjeun lakukeun nyaéta klik "Simpen salaku Anyar."

Pastikeun anjeun henteu pencét Update! Ieu moal nyiptakeun pemirsa anu énggal. Sabalikna, éta ngan saukur bakal nerapkeun éditan pikeun anu parantos aya. Anjeun teu hoyong éta kajantenan.

Éta ogé diperhatoskeun yén aya instansi nalika masuk akal pikeun nyegah tumpang tindihna pemirsa. Facebook ngamungkinkeun anjeun cek tindih, ngabantosan anjeun langkung ngartos naon anu anjeun tiasa laksanakeun pikeun ngajagaan ngalawan aranjeunna. Nanging, nalika anjeun hoyong sababaraha tingkatan tumpang tindihna antara pemirsa anjeun, prosés saderhana ieu tiasa ngabantuan pisan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.