Kumaha Ngaluncurkeun Kampanye Email Signature Marketing (ESM) Suksés

Kampanye Marketing Signature Email

Upami anjeun damel pikeun perusahaan anu gaduh langkung ti hiji padamel, aya kasempetan pikeun perusahaan anjeun nganggo tandatangan email pikeun ngatur sareng ngajalankeun kasadaran, akuisisi, ngajual deui, sareng nahan inisiatif tapi ngalakukeun éta dina cara anu henteu ngaganggu. Karyawan anjeun nyerat sareng ngirim email anu henteu kaetung unggal dinten ka ratusan, upami henteu rébuan, panarima. Perumahan di unggal email 1: 1 anu ninggalkeun sérél email anjeun mangrupikeun kasempetan anu luar biasa anu jarang dimangpaatkeun.

Unggal email anu dikirim ku hiji padamel ngagaduhan kasempetan pikeun leres dicap ku tandatangan anu hébat, ogé nyayogikeun aksi-aksi pikeun ngajalankeun kasadaran kana hadiah, produk, jasa, sareng sajabana anu prospek atanapi palanggan anjeun panginten henteu sadar. Solusina nyaéta pikeun museurkeun sareng ngembangkeun strategi ngeunaan nyebarkeun tanda tangan email di perusahaan anjeun.

Naon ari Email Signature Marketing (ESM)?

Pamasaran Tandatangan Email (ESM) nyaéta prakték ngagunakeun tanda tangan email anjeun pikeun tujuan pamasaran sapertos ningkatkeun kasadaran mérek sareng ningkatkeun CTR tina teureuh bisnis sareng email pamasaran anjeun.

Kumaha Ngajalankeun Kampanye Marketing Signature Email Suksés

Integrasi Kantor Mangrupikeun kabutuhan

Tanda tangan email biasana dikawasa ku pagawé sacara lokal sareng platform bisnis has sapertos Google atanapi Microsoft Office henteu ngagaduhan kamampuan pikeun ngatur pormat email unggal urang masing-masing. Iraha waé gap sapertos ieu aya, sukur strategi inovatif parantos asup ka pasar - hiji pamimpin Newoldstamp. Newoldstamp mangrupikeun platform terpusat pikeun ngatur tandatangan karyawan sareng ngabantosan tim anjeun ningkatkeun komunikasi sareng prospek sareng konsumén.

Newoldstamp mangrupikeun jalan kaluar otomatis otomatis anu henteu meryogikeun tindakan ti padamel anjeun. Dorong sadaya parobihan tina dasbor kami langsung kana setélan klien email na. Otomatis nyingkronkeun data tina Active Directory atanapi Google Workspace (Baheula G Suite) Diréktori pikeun nyiptakeun tanda tangan dumasar kana hiji témplat.

Mangpaat Email Signature Marketing

Mangpaat pamasaran tanda tangan email nyaéta organisasi tiasa:

  • Lebetkeun tanda tangan email anu saluyu sareng merk di sadaya karyawan perusahaan anu nuturkeun pedoman anjeun.
  • Ningkatkeun konversi pamasaran sareng penjualan ngalangkungan komunikasi email bisnis anjeun sareng ngajalankeun kampanye spanduk tanda tangan email.
  • Atur sadaya tanda tangan email tina hiji dasbor. Tanda tangan email anu gancang sareng gampang dipasang.
  • Ngahijikeun tanda tangan anjeun sacara mulus sareng klien email utama sareng alat sélulér, Google Workspace (Baheulana G Suite), Exchange, Microsoft 365.

Teu aya ragu pangaruh kana ESM. Panghasilan investasi ESM ageung - Newoldstamp parantos ningali dugi ka 34,000% pangasilan dina investasi dina platform maranéhna. Platform ieu tiasa dianggo pikeun bahkan ngabagi komunikasi dumasar kana tanggungan karyawan anjeun sareng leres-leres ngalacak réspon tina kampanye éta.

Kumaha Ngaluncurkeun Kampanye Marketing Signature Email Suksés

Tim di Newoldstamp ngembangkeun infographic step-by-step ieu anu ngalirkeun anjeun ngalangkungan 7 léngkah pikeun ngaluncurkeun kampanye tanda tangan email anu suksés.

  1. Milarian tempat pikeun tanda tangan email dina strategi marketing anjeun
  2. Bagéan pamirsa anjeun
  3. Nangtukeun tujuan kampanye pamasaran pamasaran tanda tangan
  4. Ngembangkeun desain tanda tangan email kalayan mérek dina émutan
  5. Jadwalkeun kampanye anjeun
  6. Lacak kampanye pamasaran tanda tangan email anjeun
  7. Optimalkeun kampanye numutkeun data ieu

Ngadaptarkeun Newoldstamp

email pamasaran kampanye infographic infographic

Panyingkepan: Kuring nganggo tautan afiliasi pikeun Google workspace.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.