Kumaha Lebetkeun Pamaca PDF Dina Loka WordPress anjeun Kalayan Downloader Pilihan

Kumaha Lebetkeun PDF Dina WordPress

Tren anu terus tumbuh sareng klien kuring nyaéta nempatkeun sumber daya dina situsna tanpa maksa prospek pikeun ngadaptar pikeun ngaunduhana. PDFs husus - kaasup tulak bodas, lambar jualan, studi kasus, kasus pamakéan, Panungtun, jsb Salaku conto, mitra sarta prospek urang mindeng menta yén kami ngirim aranjeunna lambar jualan keur ngadistribusikaeun kurban pakét kami boga. Hiji conto panganyarna nyaeta urang Salesforce CRM Optimasi jasa.

Sababaraha situs nawiskeun PDFs via tombol download nu datang bisa klik pikeun ngundeur tur muka PDF. Aya sababaraha kalemahan ieu:

  • Parangkat lunak PDF - Pikeun ngaunduh sareng muka PDF, pangguna anjeun kedah gaduh pakét parangkat lunak anu dipasang sareng dikonpigurasi dina sélulér atanapi desktopna.
  • Vérsi PDF - PDF anu didesain ku perusahaan sering gaduh versi sareng apdet. Upami klien anjeun nyimpen tautan ka PDF anu langkung lami, aranjeunna tiasa gaduh publikasi anu katinggaleun jaman.
  • Analytics - PDF mangrupikeun file dina situs sareng henteu ngagaduhan halaman wéb anu aya hubunganana sareng éta pikeun nyandak data analitik naon waé anu datang.

Jawabanna nyaéta ngalebetkeun PDF anjeun dina halaman wéb sareng nyebarkeun tautan éta. Upami urang nyelapkeun PDF dina pamaca PDF dina halaman wéb, sémah tiasa ningali PDF, unduh PDF (upami diaktipkeun) sareng urang tiasa ngalacak tampilan halaman sapertos halaman sanés dina Google Analytics.

Plugin PDF WordPress

Lamun masang PDF Embed Plugin pikeun WordPress, anjeun bisa kalayan gampang ngalengkepan sakabéh ieu. Urang sabenerna boga conto on urang daptar kampanye kampanye pamasaran. Plugin PDF Embedder nawiskeun duanana kode pondok anu anjeun tiasa dianggo atanapi anjeun tiasa nganggo unsur Gutenberg pikeun pangropéa WordPress standar.

[pdf-embedder url="https://martech.zone/wp-content/uploads/2021/02/2022-Marketing-Campaign-Checklist-compressed.pdf" title="Marketing Campaign Checklist"]

Ieu kumaha hasilna dina halaman:

2022-Marketing-Kampanye-Checklist-dikomprés

Sabalikna aya kulawarga plugins anu nawiskeun sababaraha fitur:

  • Fitur anu aman anu nganonaktifkeun pikeun diunduh.
  • Mindahkeun pagination sareng tombol unduh opsional ka luhur atanapi handapeun PDF.
  • Nampilkeun ménu PDF dina hover atanapi katingali sepanjang waktos.
  • Tombol layar lengkep.
  • Plugin gambar leutik PDF.
  • Ningali responsif sareng unduh mobile.
  • Tautan aktip dina PDF.
  • Henteu kedah kode naon-naon, nalika anjeun nyisipkeun PDF, éta otomatis ditampilkeun dina shortcode!

Kuring parantos nganggo plugin ieu dina sababaraha situs sareng tiasa dianggo kalayan sampurna. Lisénsi aranjeunna salamina, janten kuring saéstuna mésér lisénsi lengkep anu ngamungkinkeun kuring ngagunakeunana dina seueur situs anu kuring pikahoyong. Dina $ 50, éta pisan.

PDF Embedder pikeun WordPress

Panyingkepan: Kami apiliasi pikeun PDF plugins (sareng ogé palanggan).

One comment

  1. 1

    @dknewmedia Hatur nuhun pikeun artikel anjeun ngeunaan cara nyelapkeun PDF! Gampang nuturkeun, damel sapertos pesona, sareng anu pangsaéna, éta ngabantosan ngarengsekeun masalah. Bravo! Tetep nepi ka tulisan alus.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.