Kumaha Palsu Angka: Pelajaran ti Twitter sareng Facebook

seppukooKuring pernah nyerat tulisan sindiran éta 3.24% pangguna Facebook parantos maot. Intina kuring lumayan saderhana, Facebook teras-terasan ngamajukeun nomerna ku ngitung jumlah total rekening tibatan akun anu dianggo ayeuna-ayeuna.

Dina halaman iklan Facebook, nyatakeun, "Ngahontal langkung ti 350,000,000 pangguna Facebook aktip." Leres? Upami kuring daptar iklan, iklan éta bakal ngahontal langkung ti 350 juta pangguna? Jigana Facebook kedah langkung saé ngahartikeun naon an aktip pamaké nyaéta.

Halaman stats Facebook nyatakeun:

  • Langkung ti 350 juta pangguna aktip
  • 50% pangguna aktip urang log asup kana Facebook dina unggal dinten
  • Langkung ti 35 juta pangguna ngamutahirkeun statusna unggal dinten
  • Langkung ti 55 juta pembaruan status anu dipasang unggal dinten

Sora kuring kawas Facebook gaduh langkung seueur sapertos 175 juta aktip pangguna. Henteu ngan ukur Facebook janten kreatif sareng nomer na, aranjeunna ogé ngaluarkeun pengacara pikeun ngudag aplikasi anu bakal mupus akun anjeun. The Wéb 2.0 Mesin Bunuh Diri parantos dipasang dina Ngeureunkeun sareng hurup Desist tina Facebook. Jenis bullying sapertos kieu kedah lirén! Aranjeunna ogé parantos ngahalangan sareng ngirim C&D ka Seppukoo. Dina waktos anu sami, aranjeunna nyobian nyorong langkung seueur panerapan ngalangkungan pencari sobat otomatis aranjeunna.

Twitter sigana nyandak pelajaran ti pengacara pangajen anu sami. Twitter resep mékanisme autofollow, tapi parantos ngintunkeun anjingna kana aplikasi ku otomatis unfollow.

Kuring henteu ragu éta Twitter jeung Facebook terus tumuh. Janten naha aranjeunna nyobian nyabak jasa ieu sanaos aranjeunna berkembang pisan?

Tilu Alesan: Peniléyan, Iklan, sareng Investor

Kanyataanna aya jutaan rekening anu ditilar di luar sana, sareng éra yén Twitter sareng Facebook maénkeun kaulinan anu goréng ieu. Éta antitésis tina sumanget kabuka sareng kajujuran dina média sosial. Aranjeunna kedah isin sareng kakuatan blogging anu kedah janten tanggung jawab aranjeunna tibatan slobbering jeung ngorondang sapanjang aranjeunna.

Upami urang nyarioskeun perkawis industri Koran di dieu, sareng aranjeunna ngitung unggal jalma anu kantos maca koran ti saprak didamelna, urang bakal ngajerit rajapati getih sareng sigana ngagugat omong kosong pikeun iklan palsu. Tapi ieu mangrupikeun budak emas tina téknologi ... kami henteu bakal ngalakukeun éta ka Twitter.

Pemasar waspada. Ngan hiji jalma anu ngawartoskeun ka kuring yén aranjeunna resep kana iklan Facebook - sareng perusahaan ieu ngeposkeun strategi mérek dimana aranjeunna leres-leres HENTEU pangguna Facebook ngiklik iklanna. Gawéna cemerlang, teu aya anu ngaklik.

Upami anjeun hoyong ngahapus akun Facebook anjeun, buka Seppukoo halaman imah tempat aranjeunna nyayogikeun petunjuk anu dilakukeun. Éta ogé tempat gambarna éndah.

3 Komentar

  1. 1

    Amin. Éta sanés ngan ukur namina ageung. Malah toko-toko leutik ogé ngagunakeun trik anu sami. Ukur milarian gim online sareng unggal situs anu anjeun pendakan bakal ngaku jutaan pangguna maénkeun kaulinan éta. Pasti, jutaan meureun parantos muka rekening tapi anu paling gampang pikeun nyobaan sareng nyingkirkeun gim.

    BTW, ieu mangrupikeun kadaharan anu sanés panginten. Kuring gaduh akun Facebook tapi ngan ukur dianggo pikeun kéngingkeun pembaruan ti jalma-jalma ngalangkungan Trillian. Henteu leres-leres masang pembaruan nyalira. Kuring login ampir unggal dinten ngalangkungan Trillian tapi naha kuring kedah dianggap pangguna aktip? Kuring jarang login sareng nyayogikeun tampilan halaman pikeun tujuan iklan. Pasti, kuring panginten ngahasilkeun panggunaan tambihan menit tapi sacara umum, tingkat kagiatan kuring sapertos titik di jagad raya dibandingkeun sareng tingkat kagiatan saurang nonoman rata-rata atanapi anjeun. 😛

  2. 2
  3. 3

    Nangtoskeun pikeun kuring naon anu pangguna aktip, Ryan? Upami pangguna aktip mangrupikeun jalma anu ngan ukur lebet sakali saminggu - kuring yakin yén TEU bakal nambihan jumlah 350 juta na. Éta intina postingan kuring.

    Twitter Leres-leres ngamungkinkeun sareng PROMOSI nuturkeun otomatis ngalangkungan aplikasi pihak katilu. Tautan anu anjeun kirimkeun ngan ukur ngacu kana nuturkeun otomatis 'agrésif'.

    Sosial-Teuing sacara agrésip sacara otomatis unfollow, éta ngan saukur unfollow pengikut anu nuturkeun anjeun. Naha éta teu kénging?

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.