Kumaha Kéngingkeun Halaman Wéb Anyar Anu Dianggo ku Google Isukan

milarian1

Anyar-anyar ieu, kuring parantos ngaluncurkeun seueur halaman wéb anu anyar. Salaku AddressTwo parantos ageung sareng waktos kuring parantos dibébaskeun, éta nyiptakeun badai sampurna ideu anyar sareng waktos luang pikeun ngaéksekusi, janten kuring nuju mésér puluhan domain sareng nerapkeun situs mikro kénca sareng katuhu. Tangtosna, kuring ogé teu sabar. Kuring gaduh ideu dina dinten Senén, ngawangun dina dinten Salasa, sareng kuring hoyong patalimarga dinten Rebo. Tapi butuh sababaraha dinten atanapi minggu sateuacan domain énggal kuring nembongan dina pamilarian Google, sanaos kuring milarian nami domain nyalira.

Janten, kuring parantos ngamimitian tinkering sareng rumus supados laba-laba datang langkung gancang. Upami SEO mangrupikeun alechemy, maka ieu mangrupikeun home-brew kuring pikeun ngagancangkeun waktos ti mimiti ka indéks. Éta saderhana, tapi kabuktosan épéktip. Sababaraha ékspérimén anyar kuring parantos ngorondang sareng muncul dina hasil teangan dina handapeun 24 jam. Kuring ngan nuturkeun 8 léngkah saderhana ieu.

  1. Siapkeun SEO halaman anjeun heula, sahenteuna minimal. Diaku, ieu teu aya hubunganana sareng ngorondang, tapi upami anjeun henteu ngalakukeun ieu mimitina, 7 léngkah salajengna musnah. Khususna, pastikeun yén tag judul anjeun dioptimalkeun. Naha ieu penting pisan? Kusabab, sanaos urang tiasa nganggo lancah ka halaman anjeun gancang, éta henteu hartosna aranjeunna bakal gancang balik. Janten, upami peluncuran awal anjeun ngagaduhan tag judul anu kirang nyerat, maka anjeun tiasa nyangkut sababaraha minggu ka payun kalayan eusi sindangan anu kirang-idéal dina indéks Google. Pastikeun yén naon anu anjeun buru-buru ditingali pantes ditingali sakumaha-kanggo sababaraha minggu nalika anjeun ngantosan ngorondang salajengna.
  2. Pasang Google Analytics. Laksanakeun ieu sateuacan peta situs pikeun hiji alesan saderhana: éta ngahémat waktos. Salah sahiji cara pikeun nga-verifikasi halaman wéb anyar anjeun sareng Google Webmaster nyaéta ngalangkungan analytics naskah. Janten, simpen léngkah sareng ngalakukeun ieu mimitina. Pikeun ngalakukeun ieu, didatangan www.google.com/analytics.
  3. Kirimkeun sitemap XML ka Pakakas Wéb Google. Anjeun tiasa masang salah sahiji tina puluhan plugin WordPress pikeun ngadamel sitemap ieu sacara otomatis, atanapi ngadamel na sacara manual. Ieu penting pikeun kéngingkeun anu akurat sareng lengkep, nanging seueur wéb novice anu yakin yén éta mangrupikeun tungtung-sadayana pikeun nyusup. Henteu. Upami anjeun lirén dina léngkah ieu, sakumaha 99% wébmaster anyar dilakukeun, maka anjeun bakal ngantosan minggu atanapi sasih sateuacan Google ngorondang situs anjeun. Anu nuturkeun bakal ngagancangkeun prosés éta. Pikeun ngalengkepan léngkah ieu, kunjungi www.google.com/webmasters
  4. Tambihkeun URL kana Profil LinkedIn anjeun. Nalika anjeun ngédit profil LinkedIn anjeun, anjeun ngagaduhan kamampuan ngalebetkeun dugi ka 3 halaman wéb URL. Upami anjeun parantos nganggo sadayana tilu slot éta, waktosna kanggo ngorbankeun samentawis. Pilih salah sahiji URL kanggo dipiceun salami sababaraha minggu ka payun sareng gantikeun ku URL kana halaman wéb anu énggal. Tong hariwang, anjeun tiasa ngarobih ieu engké. Pasang catetan dina kalénder anjeun pikeun NO SOONER ti 14 poé sanggeusna pikeun balik deui kana profil LinkedIn anjeun sareng malikeun daptar URL anjeun kana naon anu anjeun kantoskeun. Dina jangka waktu 14 dinten éta, Google panginten tiasa mendakan tautan énggal sareng dituturkeun kana halaman wéb anjeun.
  5. Tambihkeun URL kana Profil Google anjeun. Google langkung leueur sareng jumlah tautan anu aranjeunna idin dina profil anjeun. Nalika lebet kana Google, tina halaman Google naon waé (kalebet halaman halaman na) anjeun tiasa ngeklik Témbong Profil di belah katuhu luhur, teras pencét Édit Profil. Di belah katuhu, anjeun kedah milarian bagian anu disebut "Tautan". Di dinya, anjeun tiasa nambihan tautan khusus. Di dieu, anjeun bahkan tiasa nyetél jangkar téks kana kecap konci anu anjeun pikaresep nalika anjeun nambihan URL énggal kana profil Google.
  6. Sebutkeun halaman wéb anjeun dina Wikipedia. Leres, kuring spam dina Wikipedia. Anjeun tiasa ngirim hate-mail anjeun ka nick@i-dont-care.com. Tujuan anjeun didieu nyaéta nyebatkeun sumber dina halaman wéb anjeun (artikel blog atanapi halaman inpormasi sanés) dina tulisan anu aya hubunganana dina Wikipedia. Aya seni pikeun ieu. Ieu tujuanna: supaya cutatan anjeun salamet sahenteuna 72 jam sateuacan batur mupus éta di Wikipedia. Pikeun ngalengkepan ieu, milari tulisan anu henteu kasohor. Upami tulisan nampi sababaraha éditan per dinten, sigana tambihan anjeun bakal gancang dihapus sateuacan bot Google ngagaduhan kasempetan pikeun mendakanana. Tapi, upami anjeun mendakan tulisan anu nampi éditan sakitar bulanan, éta tikét emas anjeun. Tambahkeun kalimat anyar anu cerdas sareng relevan (enya, bahkan akademik sareng faktual) sareng nambihan a CITE_WEB rujukan dina tungtungna. Entong wani teuing ku nambihan bagian atanapi paragrap anu anyar pisan. Tujuan anjeun pikeun ditingali ku bot, tapi TEU diperhatoskeun ku manusa.
  7. Nyebarkeun tulisan Google Knol. Sakali Google sadar yén Wikipedia kasohor pisan, aranjeunna nyobian bersaing sareng éta. Google Knol (www.google.com/knol) jauhna kurang akademis sareng teu aya sistem waspada pikeun mupus tulisan anu dipikaresep nyalira. Anjeun ampir dijamin kéngingkeun Knol anjeun salamina tanpa wates waktos. Ieu hartosna: langkung saé langkung saé. Entong nyebarkeun hal anu bakal salamet sareng ngagambarkeun goréng kana nami sareng mérek anjeun saumur hirup. Tulis tulisan anu pondok sareng relevan sapertos entri blog sareng kaitkeun deui kana URL anu nembé diterbitkeun. Sapertos naon waé, kalebet kecap konci dina judul Knol ieu sareng dina jangkar téks anjeun disarankeun ogé.
  8. Nyebarkeun pidéo Youtube. Sababaraha bulan ka pengker, kuring nyebarkeun tulisan anu ngajentrekeun kumaha carana kéngingkeun jus link ti Youtube. Tanpa malikan deui konténna di dieu, kuring ngan saukur gé nitah anjeun nuturkeun pitunjukna Ieuh sareng léngkah ka 8 anjeun bakal lengkep.

Sadayana, nalika kuring ngaluncurkeun halaman wéb anu anyar kuring paling henteu kedah gaduh 30 menit damel sateuacan beres. Upami kuring ngalakukeun dalapan léngkah ieu, kuring tiasa yakin yén situs abdi bakal némbongan dina pamilarian Google dina sababaraha dinten, upami henteu jam. Kumaha? Kusabab kuring parantos masihan Google unggal kasempetan pikeun mendakan URL énggal. Upami anjeun parantos mendakan metodeu sanés anu anjeun anggo "alkimia" anjeun, punten bagikeun dina koméntar ieu di handap.

12 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Tulisan anu saé, Nick. Abdi dina prosés ngeusian halaman wéb kuring sorangan ku titik pélor, kecap konci, sareng barang-barang sanés anu aya hubunganana sareng bisnis urang. Ieu teu naon Abdi hoyong sagalana kasampak kawas dina tungtungna, tapi éta mimiti, sarta éta boga pangaruh. Jigana éta anjeun anu naros ka kuring sakali, "naon anu ngahalangan anjeun ngamimitian?" anu kuring ngajawab, "henteu nanaon, abdi badé ngamimitian minggu payun." Nu dijawab, "Henteu. Naon anu ngahalangan anjeun ngamimitian, HARI INI?”

    Chet
    http://www.c2itconsulting.net

    • 3

      Éta sigana sapertos anu kuring nyarioskeun 😉

      Naha anjeun nahan ngirimkeun pikeun ngorondang dugi ka anjeun gaduh salinan halaman wéb anjeun cekap kecap konci anu dieusi… eh… Maksudna "dioptimalkeun"?

  3. 4

    Artikel alus ngeusi sababaraha conto padet, tapi ku dua omissions héran; Twitter jeung Facebook kaca. Kusabab Google mayar aksés kana aliran Twitter, akun anu gaduh otoritas anu santun ngabagi tautan sareng panginten sababaraha urang nga-retweet deui pikeun ukuran anu saé bakal ngajantenkeun Google pikeun nalungtik. Sanajan henteu dituturkeun. Upami anjeun hoyong mastikeun no-follow moal aya dampak, RSS feed kana akun freindfeed.

    Kitu ogé halaman Facebook, sanés profil, bakal gancang dirayap ogé. Pikeun ukuran alus tweet link ka status kaca Facebook, sarta Facebook masangkeun link ka status Twitter. Alesan kuring nyarankeun ieu kusabab langkung seueur jalma anu parantos gaduh hiji atanapi duanana setelan.

    Ieu henteu hartosna kontradiktif sareng naon anu anjeun laksanakeun tangtosna, ngan sababaraha deui anu parantos damel saé pikeun kuring. Jalan anu mana waé, nempatkeun tautan dimana Google sering ngorondang bari laju ngorondang sareng anggaran ngorondang rendah dina domain énggal atanapi situs anu dirévisi bakal ngagancangkeun indéks sareng mangrupakeun ide anu sae.

    • 5

      Kevin, anjeun leres. Éta dua kedah aya di dinya. Ieu sababna aranjeunna henteu ngadamel resep "alchemy" kuring:
      - Kalayan twitter, sadayana premis nyaéta anjeun kedah gaduh akun anu luhur-klout pikeun nga-tweet. Upami anjeun badé nyiptakeun akun twitter énggal, kuring yakin yén éta sakedik nilai pikeun ngahontal perhatian crawler.
      - Kalayan Facebook, masalahna nyaéta yén halaman butuh sababaraha waktos pikeun ngalakukeun anu saé, sareng ngalakukeun anu goréng tiasa langkung bahaya tibatan anu hadé.

      Upami anjeun gaduh sumber daya, ide anu saé anu sering kuring lakukeun tapi henteu kedah resep ka sadayana nyaéta nempatkeun tautan ka halaman wéb énggal anjeun tina domain otoritas luhur anu anjeun parantos gaduh. Tangtosna, seueur jalma anu henteu acan gaduh hiji, kitu deui, kuring ngaleungitkeun éta tina alkimia.

      Hatur nuhun pikeun nambahkeun ieu.

      Nick

  4. 6

    Hatur nuhun Nick pikeun ideu anu saé ieu ... Kuring bakal masihan ka klien kuring. Naha anjeun kapikiran upami kuring reblog ieu dina blog kuring kalayan kiridit pinuh ka anjeun?

  5. 8

    gagasan hébat Nick. Ieu rumus padet. Abdi henteu acan mikir ngeunaan Wikipedia atanapi Knol, tapi éta utamina kusabab éditan konstan. Abdi kedah émut éta ka hareup.

  6. 9
  7. 11
  8. 12

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.