Sacara palinter: Kumaha Ngajalankeun Langkung Tiasa B2B Kalayan Navigator Penjualan LinkedIn

Kumaha Cara Ngiringan Kalayan Navigator Penjualan LinkedIn

LinkedIn mangrupikeun jaringan sosial anu paling luhur pikeun ahli B2B di dunya sareng, tiasa didugikeun, saluran anu pangsaéna pikeun pemasar B2B pikeun ngadistribusikaeun sareng ngamajukeun kontén. LinkedIn ayeuna ngagaduhan langkung ti satengah milyar anggota, kalayan langkung ti 60 juta influencer tingkat senior. Teu aya ragu yén palanggan anjeun salajengna aya dina LinkedIn ... éta ngan ukur masalah kumaha anjeun mendakanana, hubungan sareng aranjeunna, sareng nyayogikeun inpormasi anu cekap pikeun aranjeunna ningali nilaina dina produk atanapi jasa anjeun.

Wakil Penjualan kalayan aktipitas jaringan sosial anu saé ngahontal 45% langkung seueur kasempetan penjualan sareng 51% langkung gampang pencét kuota penjualanna.

Naon Penjualan Sosial?

Naha anjeun perhatoskeun kumaha kuring henteu namina tulisan ieu Kumaha Nyetir Langkung Tiasa LinkedIn? Éta sabab keterbatasan LinkedIn leres-leres ngajantenkeun mustahil pikeun a jualan profésional pikeun ngungkit pinuh platform pikeun nalungtik sareng ngaidentipikasi prospek salajengna. Anjeun dugi ka sabaraha pesen anu tiasa dikirim unggal bulan, sabaraha petunjuk anu tiasa anjeun simpen, anjeun henteu tiasa ngaidentipikasi saha anu ningali profil anjeun, anjeun henteu ngagaduhan aksés ka unggal unsur anu tiasa dipilarian, sareng henteu ngagaduhan aksés ka prospek luar jaringan langsung anjeun.

Léngkah 1: Daptar Pikeun Navigator Penjualan LinkedIn

Navigator Penjualan LinkedIn ngabantuan ahli penjualan nargétkeun jalma bener jeung perusahaan ku cara nololkeun prospek anu pas sareng anu nyandak kaputusan. Kalayan Navigator Penjualan LinkedIn, propésional penjualan tiasa kéngingkeun wawasan penjualan pikeun jual anu langkung épéktip, tetep waspada sareng mutahir dina akun sareng pitunjuk anjeun, sareng ngabantosan ngajantenkeun nelepon anu tiis kana paguneman anu haneut. Fitur tina platform diantarana:

  • Diterangkeun maju sareng Milarian Perusahaan - target target atanapi perusahaan anu ngagaduhan bidang tambahan, kalebet senioritas, fungsi, ukuran perusahaan, géografi, industri, sareng seueur deui.
  • Saran Diterangkeun - Sales Navigator bakal nyarankeun anu nyandak kaputusan anu sami di perusahaan anu sami sareng anjeun tiasa nampi kalungguhan dina desktop, mobile, atanapi ku email.
  • CRM Sync - Ngamangpaatkeun akun otomatis-dieusian, disimpen sareng kalungguhan tina pipa anjeun ka CRM anjeun diénggalan sadidinten.

Kalayan Penjualan Navigator anjeun tiasa sacara gampil ngalacak lead sareng hubungan anu aya, tetep mutahir dina kontak sareng akun, sareng ngamanpaatkeun platform pikeun prospek kalayan gampang.

Kéngingkeun Percobaan Gratis Navigator Penjualan LinkedIn

Léngkah 2: Ngawangun Daptar Prospék anjeun sareng Tulis Salin Tiis Anjeun

Aya istilah anu urang anggo dina LinkedIn nalika urang ngahubungi batur sareng langsung pencét sareng pesen penjualan anu lebet ... Pitchslapped. Kuring henteu yakin saha anu ngagaduhan istilah éta, tapi éta leres-leres sasaran. Éta ibarat muka panto payun anjeun sareng padamel langsung ucul-ucul kana panto sareng badé nyobian ngical anjeun. Kuring nyatakeun "coba" sabab jual sosial saéstuna teu aya hubunganana sareng pitching, éta ngeunaan ngawangun hubungan sareng nyayogikeun nilai.

Tim di Cleverly ahli dina nyerat salinan luar anu tiis anu leres-leres kéngingkeun réspon. Aranjeunna mamatahan pikeun nyingkahan tilu kasalahan ieu:

  1. Entong kabur: Hindarkeun kecap kembang industri sareng nyarios ka Ecological khusus, janten anjeun tiasa nganggo insider lingo prospek anu leres-leres dianggo. Niching turun sacara masif naekeun tingkat réspon.
  2. Anggo pondok: Naon waé anu langkung ti 5-6 kalimat condong diémutan di LinkedIn, utamina nalika ningali dina handphone. Béjakeun ka calon palanggan anjeun kumaha anjeun tiasa ngajantenkeun hirupna langkung saé dina sababaraha kecap sabisa. Seueur pesen anu dilakukeun ku Cleverly nyaéta 1-3 kalimat.
  3. Nyayogikeun Bukti Sosial: Kecondongan munggaran prospek pikeun henteu percanten ka anjeun. Janten, penting pisan pikeun nami nurunkeun klien kasohor, nyatakeun hasil khusus anu anjeun parantos kéngingkeun, atanapi nunjuk ka studi kasus nyata.

Sacara palinter nyerat urutan pesen anu jelas, paguneman, sareng didorong nilai pikeun prospek anjeun.

Léngkah 3: Entong Nyerah!

Unggal usaha pamasaran langsung meryogikeun sababaraha rampa pikeun nembus prospek. Prospék anjeun sibuk, aranjeunna panginten henteu ngagaduhan anggaran, atanapi bahkan panginten henteu ngémutan produk atanapi jasa anjeun. Kusabab kitu penting pisan anjeun gaduh rencana tindak lanjut anu hadé. Sakali nyambung ka anjeun, prospek janten sambungan tingkat 1, sareng aya dina jaringan anjeun salamina, janten anjeun ngamumule aranjeunna sareng tindak lanjut sareng kontén.

Sacara pinter ngirimkeun 2-5 pesen susulan ka prospek, ngarah tiasa masihan langkung seueur nilai dina sekuenna. Salaku conto, touch 3 sering janten studi kasus, ngabuktikeun hasil anjeun.

Léngkah 4: Skala Generasi Diterangkeun Anjeun Kalayan Palinter

Upami ieu sora pikasieuneun, anjeun panginten badé ngusahakeun Singget. Sacara palinter ngagaduhan tim sareng platform nyalira dimana aranjeunna jaringan sareng prospek anjeun atas nami anjeun teras ngadorong kalebet kana koropak wawakil penjualan anjeun dimana aranjeunna tiasa dianggo pikeun nutup aranjeunna. Ieu ngamungkinkeun padamel anjeun pikeun ngalakukeun naon anu aranjeunna lakukeun kalayan saé… jual. Ninggalkeun jual sosial mun palinter!

  • Ningali data kinerja kampanye sacara real-time
  • Gampang ngatur paguneman penjualan
  • Lacak balesan LinkedIn anjeun
  • Tingali sadaya inpormasi kontak LinkedIn prospek anjeun
  • Ékspor kontak LinkedIn anjeun
  • Édit pesen teureuh LinkedIn anjeun iraha waé
  • Ngobrol real-time sareng Cleverly

Sacara palinter ngagaduhan platform anu nyayogikeun anjeun gambar anyar pikeun kampanye LinkedIn anjeun, kalebet métrik sapertos Tingkat Konéksi, Balesan Balesan, Jumlah Jumlah Undangan anu Dihaturkeun, sareng Jumlah Jumlah Anu Diwaler. Unggal-unggal anjeun nampi balesan anu positip dina koropak LinkedIn anjeun, kalayan palinter langsung terang anjeun ngalangkungan email. 

Kéngingkeun Konsultasi Gratis kalayan Calakan

Panyingkepan: Abdi mangrupikeun afiliasi tina Navigator Penjualan LinkedIn jeung Singget.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.