Kumaha kéngingkeun ideu blog nganggo Google

googleblog1

Sakumaha anjeun terang, blogging saé pisan pamasaran eusi aktipitas sareng tiasa ngakibatkeun ningkatna peringkat mesin pencari, kapercayaan anu langkung kuat, sareng ayana média sosial anu langkung saé.

Nanging, salah sahiji aspek anu paling hese dina blogging nyaéta kéngingkeun ideu. Gagasan blog tiasa sumping tina seueur sumber, kalebet interaksi palanggan, kajadian ayeuna, sareng berita industri. Nanging, cara anu saé pikeun kéngingkeun ideu blog ku ngan saukur nganggo anyar Google hasilna instan fitur.

Cara ngagunakeun ieu nyaéta mimitian ngetikkeun kecap konci anu aya hubunganana sareng industri anjeun, teras tingali naon anu dieusian ku Google pikeun anjeun. Salaku conto, hayu sebutkeun anjeun ngaji a blog dahareun sareng anjeun milari ideu. Ieu sababaraha conto maluruh anu anjeun tiasa laksanakeun:

googleblog1

Ku ngan saukur ngetik "tuang di luar" dina kotak search, anjeun dipasihan sababaraha kecap konci buntut panjang pilihan anu tiasa janten topik blog. Ieu conto séjén:

googleblog2

Ku ngan saukur ngamimitian milarian anjeun sareng "tuangeun", anjeun kéngingkeun sababaraha ide instan anu tiasa janten judul anu hébat. Salaku conto:

  • "Resep jaringan pangan: naon anu henteu dicarioskeun ku anjeun dina TV"
  • "Pedoman piramida pangan: wawancara sareng tilu ahli nutrisi lokal"

Ku ngamimitian judul blog anjeun kalayan istilah pamilarian ieu, anjeun ngajajar topik blog anjeun sareng frasa anu leres-leres dipilarian ku jalma, anu ningkatkeun kamungkinan anjeun dipendakan ngalangkungan pamilarian Google.

Upami anjeun macét sareng henteu tiasa némbongan topik pikeun blog anjeun salajengna, angkat ka Google sareng buang sababaraha kecap dina éta anu aya hubunganana sareng industri anjeun. Anjeun tiasa mendakan sababaraha ideu anu saé anu ogé tiasa ningkatkeun SEO anjeun.

4 Komentar

  1. 1
  2. 3

    Hébat dibaca. Penting pikeun perusahaan pikeun tetep ngompa kontén seger sareng némbongan ideu kontén anu rutin sacara rutin tiasa nangtang. Penting pikeun dumuk sareng ngarencanakeun payun, nyandak waktos kaluar sareng fokus kana strategi kontén anjeun. Ti réngking Google kana ngawangun tautan, éta pantes pisan waktos sareng usaha!

  3. 4

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.