Tinjauan Anu Dipundut atanapi Dibayar mangrupikeun Ulasan anu Resiko

ulasan online

Kami gaduh diskusi anu padet dina acara kapamimpinan régional dina ngoleksi ulasan ti bisnis sareng konsumén online. Kaseueuran sawala ngeunaan ulasan anu dibayar atanapi konsumén anu pahala pikeun ulasan. Abdi sanés pengacara, janten kuring nyarankeun anjeun nyarios ka anjeun sateuacan ngadangukeun kuring. Pendirian kuring dina ieu saderhana ... entong mayar atanapi ulasan ulasan. Anjeun tiasa henteu satuju sareng kuring, tapi sapertos industri pamilarian organik ditéwak ku peringkat salah ngagedur, ulasan ngagaduhan masalah anu sami. Sareng perusahaan anu ilubiung kaleungitan langkung seueur tibatan anu kantos didamel.

Résiko Tinjauan Dibayar sareng Pahala

Éta kapercayaan pribadi kuring yén anjeun bakal ngagaduhan 4 masalah nalika anjeun mayar atanapi ngajén ulasan:

  1. Hal hukum - Anjeun panginten tiasa pegat Pitunjuk FTC. Henteu ngan éta, pagawé, perusahaan, atanapi jalma anu anjeun mayar ogé résiko ngalanggar tungtunan FTC. Dinten ayeuna, urang henteu ningali seueur kagiatan dina ieu. Nanging, ka hareupna kuring yakin bakal aya sistem anu dioptimalkeun pikeun ngaidentipikasi hubungan anu pamustunganana bakal ngagaduhan sadaya pihak dina masalah. Di sagigireun pamaréntah, tong héran upami anjeun dituntut ku salah sahiji platform ogé.
  2. Pelanggaran - Anjeun panginten tiasa nanem modal sakedik dina ulasan dinten ayeuna, tapi nalika anjeun katéwak ngalanggar syarat jasa situs éta, eusi éta bakal salamina leungit sareng reputasi anjeun tiasa dirusak saluareun naon waé investasi anu anjeun kantos damel. Nyandak bray mayar ulasan sareng anu badé publik henteu matak résiko naon waé. Sababaraha artos anu dibéakeun dinten ayeuna tiasa kéngingkeun biaya perusahaan anjeun engké.
  3. kajembaran ati - Serius, dimana integritas anjeun salaku bisnis? Naha ieu leres kumaha anjeun badé ngalakukeun bisnis? Upami anjeun henteu tiasa dipercaya pikeun ngatur reputasi online anu bersih, naha anjeun leres-leres yakin yén konsumén sareng usaha hoyong bisnis sareng anjeun?
  4. Quality - Naha anjeun resep sareng maca sababaraha ulasan Daptar Angie. Ieu henteu hiji kalimat, éta ulasan kualitas anu ngajelaskeun sakabeh proses anu seueur anu dilakukeun ku pembeli kalayan panyadia jasa. Daptar Angie nembe nurunkeun paywall na konsumén ayeuna sadar kunaon seueur palanggan Angie's List anu resep kana jasa éta. Tinjauan hébat sesah palsu.

Janten Kumaha Kumaha Anjeun kéngingkeun ulasan deui?

Aya bédana antara nyuhungkeun kanggo ulasan sareng naroskeun pikeun aranjeunna. Kuring ngabagi carita sababaraha taun ka pengker sareng a Panjaluk survey GM éta leres pisan pikareueuseun. Dasarna, upami kuring ngajawab naon waé anu henteu sampurna, sirah batur badé dicincang. Éta solicitation. Sareng ngawartosan ka palanggan anjeun aya hadiah pikeun marios aranjeunna henteu béda tibatan nyungkeun ulasan! Entong dilakonan.

Nalika salah sahiji klien kami nyerat kami ku hatur nuhun, tweets jempol online, atanapi nyarios ka urang pribadi kumaha aranjeunna ngahargaan kami, kami hatur aranjeunna sareng naroskeun naha aranjeunna tiasa nyeratna ... naha ku kasaksian konsumén atanapi tinjauan online. Perhatoskeun pesenanna? Aranjeunna ngawartosan ka kami heula, teras kami nyungkeun éta. Kami henteu nyungkeun éta tanpa inputna. Kami ogé henteu ngajanjikeun nanaon ogé. Naha urang tiasa nuturkeun sareng kado salaku hatur nuhun? Tangtosna, tapi éta henteu diarepkeun atanapi dijanjikeun.

Kuring ogé bakal nyarankeun nyebarkeun halaman anjeun pikeun masing-masing situs ulasan dina situs anjeun. Sanés nyuhungkeun ngantepkeun prospek sareng konsumén terang dimana mendakan anjeun ... sareng palanggan anu bagja bakal lumpat ka halaman Facebook anjeun sareng masihan anjeun ulasan. Jantenkeun gampang pikeun palanggan anjeun mendakan, kalebet kana komunikasi internal sareng konsumén anjeun, sareng bagikeun ulasan hébat anjeun nalika aranjeunna dikintunkeun.

Kualitas unggal platform ulasan gumantung pisan kana kualitas ulasan anu aranjeunna anggo di ditu. Kumisan ti kawijakan anu ketat, seueur jasa ieu ogé ngalebetkeun algoritma pikeun nalungtik ulasan palsu. Amazon leres-leres serius ngeunaan kabijakan aranjeunna sareng ayeuna aktip ngagugat rébuan jalma anu ngajual ulasan. Ieu sababaraha situs ulasan umum sareng kabijakanana:

Kawijakan Review Amazon

Amazon henteu ngaganggu kecap sareng teu hoyong réréncangan, kulawarga, atanapi anggota perusahaan ngalakukeun ulasan. Éta ogé henteu hoyong anjeun mayar kanggo aranjeunna, tangtosna.

Tinjauan Promosi - Kanggo ngajaga integritas Harita Palanggan, kami henteu kéngingkeun seniman, panulis, pangembang, pabrik, penerbit, ngajual atanapi padagang nyerat ulasan Palanggan pikeun produk atanapi jasa nyalira, pikeun masang ulasan négatip dina produk atanapi jasa anu saling bersaing , atanapi pikeun milih dina mangpaat ulasan. Kusabab alesan anu sami, anggota kulawarga atanapi réréncangan caket jalmi, grup, atanapi perusahaan anu ngajual dina Amazon henteu tiasa nyerat Ulasan Pelanggan pikeun barang-barang éta khusus.

Tinjauan Dibayar - Kami henteu kéngingkeun ulasan atanapi undian ngeunaan mangpaat ulasan anu dipasang pikeun tukeur naon waé, kalebet pembayaran (naha dina bentuk artos atanapi sertipikat kado), eusi bonus, lebet ka kontes atanapi undian, diskon pikeun pameseran kahareup, produk tambahan, atanapi hadiah anu sanés.

Kawijakan Tinjauan Google

Kawijakan Tinjauan Google jelas nyatakeun yén éta bakal ngahapus eusi éta ngalanggar kawijakan ulasan aranjeunna:

Konflik minat: Ulasan paling berharga nalika aranjeunna jujur ​​sareng henteu bias. Upami anjeun gaduh atanapi damel di tempat, punten tong marios bisnis atanapi dunungan anjeun nyalira. Entong nawiskeun atanapi nampi artos, produk, atanapi jasa nyerat ulasan pikeun bisnis atanapi nyerat ulasan négatip ngeunaan pesaing. Upami anjeun gaduh bisnis, tong nyetél stasiun paninjauan atanapi kios di tempat bisnis anjeun ngan ukur pikeun nungtut ulasan anu ditulis di tempat bisnis anjeun.

Kawijakan Review Yelp

Yelp datar kaluar nyarios ka bisnis Entong Nyungkeun Ulasan:

Tinjauan anu dipikaresep henteu disarankeun ku parangkat lunak otomatis kami, sareng éta bakal ngajantenkeun anjeun gélo. Naha ulasan ieu henteu disarankeun? Nya, urang gaduh tugas anu teu pikaresepeun pikeun ngabantosan pangguna pikeun ngabedakeun antara ulasan anu nyata sareng palsu, sareng nalika kami pikir kami ngalakukeun padamelan anu saé ku algoritma komputer anu mewah, kanyataanana anu parah nyaéta ulasan anu dipénta sering digolongkeun di antara . Bayangkeun, contona, pamilik bisnis anu "naroskeun" kanggo marios ku nempelkeun laptop di payuneun palanggan sareng mesem ngajak anjeunna nyerat ulasan bari ningali kana taktak. Kami henteu peryogi jinis ulasan ieu, janten henteu matak héran nalika teu disarankeun.

Kawijakan Tinjauan Daptar Angie

Daptar Angie ngagaduhan kajelasan anu luar biasa dina kawijakan ulasan aranjeunna:

  • Sadayana ulasan sareng peringkat anjeun bakal dumasarkeun kana: (i) Pangalaman langsung anjeun anu sabenerna sareng Panyedia Layanan Anu anjeun marios; atanapi (ii) sakumaha anu disayogikeun dina Bagéan 14 (Panyayogi Jasa) di handap, hiji jalma anu sanés sareng pangalaman anu sanésna sacara individu ku panyawat kasehatan atanapi kasihatan dimana anjeun ngagaduhan wewenang hukum pikeun nyingkabkeun inpormasi kasihatan sapertos kitu sareng pangalaman jalma sapertos kitu;
  • Sadayana ulasan sareng peringkat anjeun ngeunaan Panyedia Layanan anu anjeun peunteun bakal akurat, leres sareng lengkep dina sagala hal;
  • Anjeun henteu damel, gaduh minat naon waé, atanapi ngalayanan dewan direksi, salah sahiji Panyayakeun Layanan anu anjeun kirimkeun ulasan sareng peringkat;
  • Anjeun henteu damel, gaduh minat atanapi ngabdi kana dewan direksi tina pesaing naon waé Panyayogi Layanan anu anjeun kirimkeun ulasan sareng peringkat;
  • Anjeun henteu aya hubunganana waé (ku getih, panerapan, perkawinan, atanapi kemitraan rumah tangga, upami Panyayogi Layanan mangrupikeun individu) ka Panyadia Layanan anu anjeun Kirimkeun ulasan atanapi peunteun;
  • Ngaran sareng inpormasi ulasan anjeun bakal sayogi pikeun Panyayogi Layanan anu anjeun marios; jeung
    Daptar Angie tiasa ngarobih, adaptasi, atanapi nolak ulasan anjeun upami éta henteu saluyu sareng kritéria publikasi Angie's List, anu tiasa robih ti waktos ka waktos ku daptar Angie's discret.

Kawijakan Review Facebook

Facebook nunjuk ka aranjeunna Standar Komunitas tapi henteu pati jelas ngeunaan solicitation atanapi ulasan mayar sanaos aranjeunna nekenkeun ulasan otentik.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.