Kumaha Ngalaksanakeun Chatbot pikeun Usaha anjeun

bisnis chatbots

Chatbots, program komputer éta anu niru paguneman manusa ngagunakeun kecerdasan buatan, anu ngarobah cara jalma hubungan sareng Internét. Henteu héran upami aplikasi obrolan dianggap pangotéktak anyar sareng chatbots, halaman wéb anyar.

Siri, Alexa, Google Ayeuna, sareng Cortana sadayana conto chatbots. Sareng Facebook parantos muka Messenger, sahingga sanés ngan ukur aplikasi tapi platform anu pamekar tiasa ngawangun ékosistem bot.

Chatbots didesain janten asistén maya anu pamungkas, ngabantosan anjeun ngalaksanakeun tugas mimitian ti ngawalon patarosan, kéngingkeun pitunjuk arah, ngarobah térméntal di bumi pinter anjeun, dugi ka maénkeun lagu favorit anjeun. Heck, saha anu terang, hiji dinten aranjeunna bahkan tiasa tuang ucing anjeun!

Chatbots pikeun Usaha

Sanaon chatbots parantos aya mangtaun-taun (kawitna mimiti ka 1966), perusahaan nembé nembe ngamimitian nyebarkeunana pikeun tujuan bisnis.

Merek anu nganggo chatbots pikeun ngabantosan konsumén ku sababaraha cara: milarian produk, streamlining penjualan, mangaruhan kaputusan pameseran, sareng ningkatkeun dorongan média sosial, pikeun sawatara ngaran. Sababaraha parantos ngamimitian ngalebetkeun aranjeunna salaku bagian tina matrix layanan palangganna.

Ayeuna aya bot cuaca, bot berita, bot keuangan pribadi, bot penjadwalan, bot numpak-numpakan, bot anu hirup, sareng bot sobat pribadi (sabab, anjeun terang, urang sadayana peryogi anu diajak ngobrol, sanajan éta bot) .

A diajar, dilakukeun ku Opus Research sareng Nuance Komunikasi, mendakan yén 89 persén konsumén hoyong ngalaksanakeun paguneman sareng asistén maya pikeun gancang mendakan inpormasi tibatan milarian halaman Wéb atanapi aplikasi sélulér nyalira.

Putusanana aya - jalma ngagali chatbots!

A Chatbot pikeun Usaha anjeun

Naha anjeun kantos nimbalan ngalaksanakeun chatbot pikeun bisnis anjeun?

Anjeun tiasa. Sareng sanaos naon anu anjeun pikirkeun, éta henteu rumit. Anjeun tiasa ngadamel bot dasar dina sababaraha menit nganggo sababaraha sumber anu didaptarkeun di handap ieu.

Ieu sababaraha sumber anu disarankeun anu peryogi henteu aya coding:

  1. Botsify - Botsify ngamungkinkeun anjeun ngawangun chatbot Facebook Messenger gratis tanpa kode. Aplikasi na ngan ukur peryogi sababaraha léngkah pikeun ngawangun bot anjeun sareng jalan. Website éta nyarios yén éta tiasa ngéléhkeun Chatfuel dina waktos anu diperyogikeun: ngan lima menit dina kasus Botsify, sareng éta kalebet penjadwalan pesen sareng analytics. Éta gratis kanggo pesen anu teu aya watesna; Rencana harga dimimitian nalika anjeun ngahijikeun sareng platform sareng jasa sanés.
  2. Chatfuel - Ngawangun chatbot tanpa coding - éta anu dilakukeun ku Chatfuel pikeun anjeun. Numutkeun kana halaman wéb, anjeun tiasa ngaluncurkeun bot dina ngan tujuh menit. Perusahaan khususkeun ngembangkeun chatbots pikeun Facebook Messenger. Sareng anu pangsaéna ngeunaan Chatfuel, henteu aya biaya pikeun ngagunakeunana.
  3. Sabalikna - Conversable mangrupikeun platform kecerdasan paguneman perusahaan pikeun nyiptakeun intuitif, paménta, pangalaman otomatis dina unggal olahtalatah atanapi saluran sora.
  4. drift - Kalayan Drift dina halaman wéb anjeun, paguneman naon waé tiasa janten konversi. Daripada platform pamasaran sareng penjualan tradisional anu ngandelkeun bentuk sareng nuturkeun, Drift ngahubungkeun bisnis anjeun sareng kalungguhan pangsaéna sacara real-time. Bot mangrupikeun tim canggih anu dianggo pikeun ngajadikeun otomatis pamasaranana. LeadBot nyayogikeun pangunjung situs anjeun, ngaidentipikasi mana penjualan anu kedahna aranjeunna nyarios sareng teras buku rapat. Teu kedah dibentuk.
  5. gupshup - Platform olahtalatah pinter pikeun ngawangun pangalaman paguneman
  6. ManyChat - ManyChat ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun bot Facebook Messenger pikeun pamasaran, penjualan sareng dukungan. Éta gampang sareng gratis.
  7. MobileMonkey - Ngawangun chatbot pikeun Facebook Messenger dina sababaraha menit kalayan henteu kedah disandi. Obrolan MobileMonkey diajar gancang pikeun naroskeun sareng ngajawab patarosan naon ngeunaan bisnis anjeun. Ngalatih bot Monyét anjeun saderhana nganalisa sareng ngajawab sababaraha patarosan unggal sababaraha dinten.

Upami anjeun hoyong nyobian ngawangun bot nyalira nganggo platform, Majalah Chatbots ngagaduhan tutorial anu nunjukkeun anjeun tiasa ngalakukeun éta sakitar 15 menit.

Platform Pangwangunan Chatbot

Upami anjeun ngagaduhan sumber daya pangwangunan, anjeun ogé tiasa ngembangkeun bot obrolan anjeun nyalira nganggo alat-alat anu gaduh pangolahan langage alami, inteligensi artifisial, sareng pembelajaran mesin parantos siap:

  • Amazon Lex - Amazon Lex mangrupikeun palayanan kanggo ngawangun antar muka paguneman kana aplikasi naon waé anu nganggo sora sareng téks. Amazon Lex nyayogikeun fungsionalitas diajar anu jero pikeun pangakuan biantara otomatis (ASR) pikeun ngarobih pidato kana téks, sareng pamahaman basa alam (NLU) pikeun mikawanoh maksud téks, pikeun ngamungkinkeun anjeun ngawangun aplikasi anu gaduh pangalaman pangguna anu pikaresepeun pisan sareng paguneman anu saé. interaksi.
  • Kerangka Bot Azure - Ngawangun, nyambungkeun, nyebarkeun, sareng ngatur bot calakan pikeun alami interaksi sareng pangguna anjeun dina halaman wéb, aplikasi, Cortana, Microsoft Teams, Skype, Slack, Facebook Messenger, sareng seueur deui. Ngamimitian gancang sareng lingkungan gedong bot anu lengkep, bari ngan ukur mayar naon anu anjeun anggo.
  • Chatbase - Kaseueuran bot peryogi dilatih sareng Chatbase diwangun khusus pikeun prosés ieu. Otomatis ngaidentipikasi masalah sareng kéngingkeun saran pikeun ngaoptimalkeun gancang via pembelajaran mesin.
  • Dialogflow - Pasihan pangguna cara anyar pikeun berinteraksi sareng produk anjeun ku ngawangun panganteur paguneman dumasar téks sareng téks anu didukung ku AI. Sambungkeun sareng pangguna dina Asisten Google, Amazon Alexa, Facebook Messenger, sareng platform sareng alat populér sanés. Dialogflow didukung ku Google sareng dijalankeun dina infrastruktur Google, anu hartosna anjeun tiasa skala kana jutaan pangguna.
  • Platform Facebook Messenger - Bot pikeun Messenger kanggo saha waé anu nyobian ngahontal jalma dina telepon sélulér - henteu paduli sabaraha ageung atanapi alit perusahaan atanapi ideu anjeun, atanapi masalah naon anu anjeun nyobian pikeun direngsekeun. Naha anjeun ngawangun aplikasi atanapi pangalaman pikeun ngabagi pembaruan cuaca, mastikeun reservasi di hotél, atanapi ngirim kuitansi tina beuli panganyarna, bot ngamungkinkeun anjeun janten langkung pribadi, langkung proaktif, sareng langkung lancar dina cara anjeun berinteraksi sareng jalma.
  • IBM Watson - Watson dina IBM Cloud ngamungkinkeun anjeun ngahijikeun AI anu pangkuatna sadunya kana aplikasi anjeun sareng nyimpen, ngalatih sareng ngatur data anjeun dina awan anu paling aman.
  • Luis - Jasa berbasis mesin diajar pikeun ngawangun basa alami kana aplikasi, bot, sareng alat IoT. Gancang ngadamel perusahaan-siap, modél khusus anu teras-terasan ditingkatkeun.
  • Pandorabots - Upami anjeun hoyong kéngingkeun geek anjeun sareng ngawangun chatbot anu peryogi sakedik coding, maka Pandorabots 'Playground kanggo anjeun. Mangrupikeun jasa gratis anu ngagunakeun basa skrip anu disebat AIML, anu singkatan tina Bahasa Markup Kecerdasan Ponggawa. Sanaos kami moal pura-pura ieu gampang, halaman wéb nyayogikeun tutorial step-by-step nganggo kerangka AIML pikeun ngamimitian. Di sisi anu sanésna, upami ngawangun chatbots henteu aya dina daptar "to-do" anjeun, Pandorabots bakal ngawangun hiji kanggo anjeun. Hubungi perusahaan pikeun harga.

kacindekan

Konci pikeun panggunaan chatbot épéktip nyaéta pikeun mastikeun yén aranjeunna ningkatkeun pangalaman pelanggan anjeun. Entong ngawangun salah sahiji sabab éta trend anu panas. Ngadamel daptar cara pikeun nguntungkeun konsumén anjeun, sareng upami anjeun wareg chatbot tiasa ngalaksanakeun tujuan anu manpaat, marios sumberdaya anu didaptarkeun di luhur pikeun milarian anu pas pikeun anjeun.

One comment

  1. 1

    Proyék alus Paul! Mémang, chatbots parantos janten senjata pamasaran rahasia anyar anu dikenalkeun pikeun nyandak pangalaman palanggan ka tingkat anu énggal. Kuring salawasna panasaran pikeun terang langkung seueur ngeunaan chatbots sareng AI, sareng kuring kedah nyarios chatbots ieu sareng fitur-fiturna henteu pernah gagal ngareuwaskeun kuring. Abdi nembé nganjang ka sababaraha blog anu sami anu ngajelaskeun sababaraha jinis chatbots sareng kumaha aranjeunna ngaréovasi dunya pamasaran. Kieu aya tautan. (https://www.navedas.com/the-chatbot-marketings-new-secret-weapon/ jeung https://mobilemonkey.com/blog/best-chatbots-for-business/)

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.