Kumaha Ningkatkeun Kasatiaan Palanggan sareng Digital Marketing

Ingetan Palanggan

Anjeun moal tiasa nahan naon anu anjeun henteu ngartos. Nalika fokus kana akuisisi pelanggan anu tetep, éta bakal gampang dibawa kabur. Oke, janten anjeun parantos terang strategi akuisisi, anjeun parantos ngajantenkeun produk / jasa anjeun cocog sareng kahirupan para nasabah. Proposisi nilai unik anjeun (UVP) tiasa dianggo - éta entices konvérsi sareng pituduh kaputusan mésér. Naha anjeun terang naon anu lumangsung saatos? Dimana pangguna cocog saatos réngsé siklus penjualan?

Dimimitian ku Ngartos Pamirsa Anjeun

Sanaon pikaresepeun pikeun teras-terasan mendakan saluran sareng pamirsa anu anyar pikeun dijual, jauhna langkung murah pikeun nahan salah sahiji. Nanging, ingetan henteu ngandelkeun supir anu sami sareng akuisisi - tujuan di tukangeun aranjeunna béda-béda, sareng sanaos paripolah pangguna sareng perasaan anu timbul tina dua ieu mangrupikeun palengkep pikeun ditujukeun nyalira. Kasatiaan palanggan ngawangun tina ingetan. Akuisisi konsumén ngan saukur panto pikeun éta.

Candak konci didieu nyaéta pikeun ngartos yén palanggan anjeun henteu ngaleungit saatos siklus penjualan tapi teras-terasan kalibet sareng produk / jasa anjeun sareng ngaitkeun pangalamanana sareng merek.

Janten naon anu anjeun terang ngeunaan konsumén anjeun persis?

Pikeun ngalengkepan gambar paripolah pemirsa anjeun sateuacan sareng salami siklus penjualan sareng ngahijikeun papanggihan kana strategi ingetan anjeun, anjeun kedah ngalebetkeun seueur data. Naon ari Metrik Data Key pikeun nimbangkeun? Anjeun tiasa mimitian ku nganilai:

Milarian Metrik Pamasaran

Kumaha pangguna mendakan anjeun? Naon pamundut pamilarian branded / non-branded pamustunganana ngakibatkeun konvérsi atanapi point of buying? Naon halaman pendaratan anu paling luhur na dimana corong na leakiest? Naha anjeun tiasa ngaitkeun potongan eusi khusus pikeun demografi pangguna khusus anu nyandak anjeun jumlah penjualan pangageungna?

Upami anjeun gaduh pelacakan Google Analytics diaktipkeun sareng diintegrasikeun sareng Google Search Console, anjeun bakal tiasa ngalacak pamundut ieu dugi ka 16 bulan kapengker sareng ngaidéntifikasi anu hadé. Anjeun tiasa langkung jero dina analisa ku cara ngaitkeun kecap konci ieu kana halaman badarat khusus sareng ngaidentipikasi salaku titik awal anu optimal pikeun perjalanan pangguna nuju akuisisi. Ieu tiasa direcah langkung jauh ku ngajantenkeun data ieu kana demografi pangguna, jinis alat, paripolah, sareng minat pikeun ngaidentipikasi jinis pamirsa anu langkung sering ngarobih.

Metrik Penjualan

Kumaha kinerja penjualan anjeun? Naon nilai urutan rata-rata anu anjeun perhatoskeun? Naon nilai rata-rata tingkat pameseran ulang anjeun? Naon produk / jasa unggulan anjeun sareng naha aya korélasi pikeun demografi pangguna sareng tren musiman?

Upami anjeun gaduh Setup pelacakan E-commerce ditingkatkeun ngalangkungan Google Analytics atanapi dasbor perangkat lunak pihak sanés pikeun éta, anjeun bakal tiasa ngalacak sadayana ieu sareng ngumpulkeun wawasan anu berharga. Hal anu paling penting pikeun diémutan nyaéta métrik penjualan anu bénten-bénten sareng volume ruas anu dianalisis. Penjualan musiman atanapi tren tiasa muncul salaku anomali nalika ditingali ngalangkungan waktos anu singget janten tetep panon anjeun kabuka sareng patokan data dina jangka waktos anu sami dina waktos anu sateuacanna atanapi dina waktos anu sami taun sateuacan.

Saluran akuisisi na rujukan

Naha anjeun terang ti mana konsumén anjeun asalna? Naon saluran akuisisi utama anjeun? Naha éta saluran anu sami aranjeunna mendakan anjeun atanapi aranjeunna ngan saukur saluran anu ngadorong seueur penjualan? Naon saluran anu nyababkeun pangasilanna?

Upami urang nganggap yén halaman wéb anjeun mangrupikeun titik konversi primér anjeun sareng anjeun gaduh setelan Google Analytics, anjeun tiasa sacara gampil ngajawab patarosan-patarosan di luhur. Didatangan akuisisi> Laporan Tinjauan pikeun ningali saluran mana anu ngajalankeun pangpanjangna pangunjung sareng ngagaduhan panglemahna sahenteuna Anjeun tiasa mendalamkeun analisa ku ngarobih segmen pemirsa ti Sadaya pangguna ka Converters. Upami anjeun ngagaduhan langkung ti hiji gawang atanapi setelan grup tujuan, anjeun tiasa langkung ngarobih ngabandingkeun kinerja saluran kana tujuan anu khusus.

Personas Pelanggan

Kalayan sadaya data di luhur direcah sareng dilapiskeun kana struktur, anjeun ayeuna tiasa ngabayangkeun jinis pemirsa anu paling dipikaresep pikeun ngarobah, jalurna nuju sareng saatos titik konvérsi sareng kumaha kalakuanana sateuacan, nalika sareng saatos aranjeunna ngadamel pameseran.

Ngadegkeun persona pelanggan salaku representasi fiksi pikeun konsumén idéal anjeun bakal ngabantosan anjeun memasarkan produk anjeun langkung saé sareng ngartos naon anu ngajurung aranjeunna pikeun milih anjeun salaku anu ngajual / panyadia. Ieu paling dijelaskeun nalika divisualkeun janten hayu urang iklaskeun conto. Kocapkeun anjeun ngajual buku masak sareng tujuan anjeun nyaéta pikeun nambahan jumlah penjualan sareng ngamajukeun séri anyar kanggo Thanksgiving anu bakal datang ka basis pelanggan anu anyar sareng anu aya. Salah sahiji anu langkung gampang pikeun anjeun masarkeun?

"Kami keukeuh ngamajukeun [ieu] buku masak pikeun Thanksgiving ieu dina Instagram sareng Pinterest. Target kami nyaéta awéwé, umur 24-55 anu resep masak sareng parantos ngagaleuh atanapi dianggap mésér buku masak taun ayeuna "

"Tujuan kami pikeun ngamajukeun [ieu] buku masak pikeun Martha. Anjeunna cicing di bumi ibu dina yuswa pertengahan 40an anu resep masak. Anjeunna mikanyaah #foodporn halaman sareng ngabagi piring na di Instagram. Anjeunna konservatif sareng mikaresep nilai tradisional sahingga liburan utama mangrupikeun hal anu penting pikeun anjeunna sabab éta hiji-hijina waktos sataun nalika anjeunna tiasa masak pikeun sakulawarga sareng babaturanna. Martha parantos ngagaleuh buku masak ti kami sareng parios eupan sareng halaman wéb Instagram kami pikeun resep anu dihasilkeun masarakat sahenteuna sabulan sakali. Anjeunna leres-leres resep masak lambat sareng tuang organik. ”

Ningali bédana? Jenis ieu tina perwakilan persona pelanggan nyaéta naon anu anjeun tiasa kéngingkeun tina métrik anu dipasihkeun diluhur dilapiskeun kana struktur.

Jinis ieu analitik palanggan hésé diatur sareng janten lapisan dina pajeulitna. Upami éta teuing tantangan pikeun anjeun, anjeun kedah pasti milari bantosan ti agénsi digital anu gaduh pangalaman dina analitik pemirsa anu maju, segmentasi, sareng optimalisasi kampanye.

Taktik Pamasaran Reténsi Anu Paling umum sareng KPI Anu Hormat

Ayeuna anjeun terang personas pelanggan anjeun sareng ngartos paripolahna, cara-cara anjeun tiasa ngalaksanakeun ingetan aranjeunna janten langkung jelas. Taktik pamasaran ingetan tiasa bénten-bénten gumantung kana Ecological, pasar, konsumén, sareng tujuan anjeun, tapi kerangka dasar tina ngahartikeunana tetep sami.

Sababaraha taktik pamasaran ingetan anu evergreen sareng parantos divalidasi sababaraha kali. Tangtosna, nunjukkeun asumsi aranjeunna disetir ku data anu diadegkeun dina léngkah sateuacanna.

Nami sababaraha.

Search Engine Optimasi (SEO)

Sanaos dianggap salaku taktik akuisisi, SEO nawiskeun sababaraha kasempetan pikeun ningkatkeun ingetan palanggan sareng ngawangun kasatiaan.

Hal ieu dilakukeun khususna ngalangkungan optimasi kontén - duanana onsite boh offsite. Ku ngaidentipikasi kecap konci, eusi sareng sumber rujukan palanggan anjeun kalibet sareng berinteraksi sareng, anjeun bakal kéngingkeun hiji léngkah langkung caket kana personalisasi konténna pikeun moto sareng narik perhatian aranjeunna. Ngungkit métrik pamasaran milarian kana strategi pamasaran ingetan SEO anjeun sareng janten peta jalan eusi.

Entong ngan ukur fokus kana kecap konci buntut pondok tapi cobian tingkatkeun patalina sareng topik anu aya hubunganana. Anjeun tiasa ngahontal ieu ku ngajalajah kecap konci LSI sareng kecap konci kecap konci anu nargétkeun minat sareng hajat pangguna. Hayu urang balikan deui ka Marta sareng promosi buku masak. Jejer anu pamustunganana tiasa nyababkeun Marta mésér buku masak anu sanés ti anjeun resep masak lambat, pantry, sareng pot anu dianggo pikeun nyiptakeunana, pilihan bahan anu disaring ku musim atanapi cara aranjeunna tumuh sareng rangkep. Martha panginten nuju mésér buku masak upami anjeunna ngaidentifikasi dirina salaku tulang tonggong kulawarga sareng ningali méja tuang salaku titik kumpulna, nilai masarakat sareng kulawarga. Entong ngan saukur maksakeun pangguna pikeun ngaidentipikasi dirina nyalira salaku bagian tina bagean ageung, tapi cobi personalisasi pangalamanana.

Sababaraha aspek téknis SEO, khusus tina segi optimasi di lokasi sapertos halaman wéb sareng arsitéktur inpormasi kalayan HTML5 anu sah sareng markup microdata terstruktur bakal bantosan crawler langkung ngartos struktur sareng semantik anu aya di tukangeunana. Ieu ngabantosan kapendakan sareng personalisasi halaman hasil pamilarian numutkeun target pangguna target. Salaku conto, markup halaman wéb struktural sareng semantik bakal ngabantosan nunjukkeun hasil anu béda pikeun jalma anu béda sapertos kieu:

  • Nalika Martha milarian buku masak ngalangkungan mesin pencari, anjeunna sigana bakal kéngingkeun buku masak resep lambat sakumaha hasil anu dikembalikan.
  • Nalika kuring milari buku masak ngalangkungan mesin pencari, sigana mah bakal kéngingkeun Buku Anarkis Cookbook salaku hasil anu dipulangkeun.

Aspék téknis sanés anu aya hubunganana sareng kagunaan halaman wéb sareng kinerja sapertos waktos beban halaman, résponsipitas sareng kasadiaan mangrupikeun faktor SEO penting anu janten dasar ingetan pangguna sareng ngabantosan ngawangun kasatiaan. Upami halaman wéb anjeun henteu tiasa diakses atanapi sesah dimuat, pangguna kamungkinan bakal bouncing atanapi jarang kalibet sareng éta.

Disarankeun KPI pikeun ngalacak:

  • Jumlah Tumbu inbound
  • Jumlah tautan kaluar
  • Volume tina patalimarga organik
  • Volume tina lalulintas rujukan
  • Halaman hasil mesin pencari (SERP) posisi pikeun sét konci anu khusus
  • Pandangan halaman per sési
  • Huni waktos (rata-rata waktos dina kaca)
  • mumbul meunteun

Media Sosial

Média sosial mangrupikeun saluran anu saé pikeun ngawangun kasadaran, kapercayaan, sareng kasatiaan. Éta resonates pisan dina korélasi sareng taktik ingetan SEO / SEM. Didukung ku pamasaran influencer éta mangrupikeun panto anjeun pikeun ngawangun pangacara brand pikeun langkung jero dina ingetan sareng rujukan kualitas luhur.

Nalika disinkronkeun sareng kalénder redaksi / penerbitan anjeun pikeun tujuan pamasaran ingetan SEO sareng digabungkeun sareng hashtag mérek sareng pelacakan tautan janten saluran anu kuat pikeun ngawangun kasatiaan palanggan.

Anjeun tiasa ngungkit tagar mérek sareng nyukcruk tautan pikeun ngaidentipikasi sareng ngajajah kasempetan énggal pikeun papacangan sareng ngetok sumber pangrojong merek poténsial. Panginten kauntungan ageung média sosial mangrupikeun kasempetan pikeun kalibet sareng poténsi sareng basis pelanggan anjeun anu aya sacara langsung. Ngamangpaatkeun chatbots sareng ngadidik staf penjualan anjeun nganggo média sosial salaku bagian tina layanan palanggan anjeun mangrupikeun taktik anu paling teu dipaliré anu ngalakukeun kaajaiban pikeun ngawangun ingetan sareng kasatiaan palanggan.

Disarankeun KPI pikeun ngalacak:

  • Jumlah pengikut sareng pameget
  • papacangan meunteun - duanana kampanye sareng halaman khusus
  • Perséntase tina lalulintas rujukan dihasilkeun ngaliwatan saluran média sosial
  • nu volume eusi kadorong salaku bagian tina distribusi pamasaran
  • Jumlah réngsé pamundut layanan palanggan ngalangkungan obrolan média sosial, koméntar sareng olahtalatah

pamasaran email

Surélék moal pernah maot sareng éta mangrupikeun médium anu ngadasar pikeun sadaya karya wéb sareng panggunaan.

Email marketing paling umum dianggo salaku supir utami kanggo ingetan pangguna sareng ka pamanasan tiis ngarah. Dua taktik paling umum padamelan ngalangkungan pamasaran email pikeun ningkatkeun ingetan palanggan nyaéta ngirim buletin ku beja sareng update eusi pangénggalna sareng pikeun mésér pamulangan berulang ku nawiskeun diskon sareng tawaran ka basis pelanggan anu aya.

Kurasi kontén pikeun salah sahiji taktik ieu tiasa nyingkronkeun sareng kalénder redaksi anjeun pikeun nyayogikeun hasil anu pangsaéna tina hal kabuka sareng CTR. Anjeun tiasa langkung ngarecah usaha anjeun kana ngabagi daptar email numutkeun kahoyong pangguna, tren musiman, sareng demografi.

tapi pamasaran email kedah dideukeutan kalayan ati-ati langkung ageung tibatan anu kasebat di luhur. Overpromotion sareng penanganan anu lemah tiasa kéngingkeun sadayana domain anjeun daptar hideung sareng parah ngarusak kapercayaan anu diwangun dugi ka ayeuna. Hal anu paling penting pikeun diperhatoskeun di dieu nyaéta yén pangguna anjeun sadar kumaha anjeunna asup ka milis anjeun, kumaha anjeun bakal ngatur éta sareng anjeunna dipasihan kasempetan pikeun ngarobih karesepna atanapi mantenkeun langganan iraha waé.

Nalika mutuskeun naha anjeun badé nganggo server mailing anjeun nyalira atanapi jasa pihak katilu pikeun éta, punten nimbangkeun upami anjeun tiasa nuturkeun sadaya aturan anu didaptarkeun di luhur sareng ngagaduhan kamampuan pikeun ngukur sareng ngalacak prestasina.

Disarankeun KPI pikeun ngalacak:

  • Jumlah email dikirim kaluar - kampanye khusus sareng umum
  • Laju klik liwat (CTR) tina hiji email
  • Laju kabuka tina kampanye email dikirim
  • Laju mésér ulang ngalangkungan saluran email

Monitor, Ngukur sareng Ngaoptimalkeun Tumuwuh

Sakumaha didadarkeun di luhur, pikeun leres-leres ningkatkeun kasatiaan palanggan ku pamasaran digital, anjeun kedah ngartos palanggan anjeun. Aya seueur kerangka pikeun analisis pelanggan pikeun ngajalajah sareng hubunganana sareng usaha pamasaran ingetan anjeun. Nyusun strategi pamasaran ingetan konsumén tiasa bénten-bénten ti usaha ka mérek tapi tujuan prosésna dumasarkeun kana hubunganana.

Ngukur jero sareng analytics ditingkatkeun unggal bagian tina perjalanan palanggan anjeun mangrupikeun mimiti anu saé tapi bakal masihan anjeun ton data henteu terstruktur. Cara anjeun ngungkit data ieu pikeun naroskeun sareng masihan jawaban kana patarosan-patarosan khusus ngeunaan paripolahna saluareun parantosan siklus penjualan bakal nangtoskeun kasuksésan anjeun ngawangun hubungan jangka panjang sareng basis pelanggan anjeun.

Sareng tina ingetan naek kasatiaan sareng kapercayaan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.