Kumaha Ningkatkeun Tarif Konversi Handphone Ku Dompet Digital

Dagang Mobile sareng Dompet Digital

Tingkat konversi sélulér ngagambarkeun perséntase jalma anu milih ngagunakeun aplikasi mobile / halaman wéb anu dioptimalkeun seluler anjeun, tina jumlah total anu ditawarkeun. Nomer ieu bakal nyaritakeun anjeun kumaha saé kampanye seluler anjeun sareng, kalayan merhatoskeun detilna, naon anu kedah ditingkatkeun.

Seueur anu sanésna suksés e-commerce pangecér ningali kauntunganana turun nalika pamaké seluler. Tingkat ninggali karanjang balanja téh luhur pisan pikeun halaman wéb mobile, sareng éta upami anjeun untung jalma-jalma ningali tawaran na dimimitian. 

Tapi kumaha ieu tiasa dilakukeun, nalika jumlah pembeli seluler naék ku puluhan jutaan unggal taun?

Jumlah Pembeli Mobile AS

sumber: statista

Alat mobile parantos mekar jauh tina tujuan aslina. Upami urang jujur, telepon sareng téks sanés fungsi utami alat pinter pikeun kaseueuran penduduk deui. Alat sélulér parantos janten perpanjangan manusa modéren sareng ngalayanan ampir unggal tujuan anu tiasa dipercaya, ti sekretaris anu lincah kana karanjang balanja online.

Ieu naha ningali telepon sélulér ngan médium sanésna henteu cekap deui. Aplikasi, situs sareng metode pamayaran kedah diluyukeun sareng diciptakeun deui pikeun alat ieu sacara éksklusif. Salah sahiji metodeu anu paling répolusionér pikeun ngalakukeun transaksi seluler nyaéta manajemén artos ewallet, anu janten topik tina tulisan ieu.

Ngaronjatkeun Tarif Konversi Handphone

Anu mimiti, hayu urang jelaskeun hiji hal. Perdagangan sélulér nyandak alih dunya e-commerce gancang pisan. Ngan dina lima taun éta ningali harga ampir 65%, ayeuna nyepeng 70% tina total e-commerce. Balanja sélulér aya di dieu pikeun cicing sareng bahkan ngambil alih pasar.

Bagikeun Dagang Mobile ngeunaan E-Dagang

sumber: statista

Masalahna

Heranna, karanjang balanja téh masih kénéh langkung luhur dina situs wéb tibatan eusi anu sami ditingali dina komputer desktop. Ieu masalah ageung kanggo sadayana, khususna pangecér alit sareng perusahaan anu énggal dina transisi. Naha ieu kajantenan?

Mimiti, aya anu jelas. Situs wéb sélulér biasana kirang dilaksanakeun, sareng ku alesan anu saé. Aya seueur pisan alat, ukuran, panyungsi, sareng sistem operasional anu ngadamel halaman wéb ramah-seluler anu saé meryogikeun sumber daya sareng waktos anu penting.

Milarian sareng nganapigasi halaman wéb sélulér, kalayan puluhan atanapi ratusan barang balanja anu matak capé pisan sareng pikasieuneun. Komo nalika palanggan cukup nekad pikeun ngaliwat éta sadayana sareng neraskeun ka pamariksaan, henteu seueur anu saraf pikeun ngalebetkeun prosés pembayaran.

Aya solusi anu langkung elegan. Éta panginten rada langkung mahal di awalna, tapi pastina gancang mayar nyalira. Aplikasi mangrupikeun solusi anu langkung saé pikeun alat sélulér. Éta didamel khusus pikeun kaperluan panggunaan sélulér sareng jauh langkung pikaresepeun pikeun ditingali. Sareng, sakumaha urang tiasa tingali, aplikasi sélulér gaduh tingkat ninggali karanjang balanja anu langkung handap langkung murah tibatan situs web desktop sareng mobile.

Gorobag Balanja Ditinggalkeun

sumber: statista

Solusi na

Aplikasi Mobile

Pangecér anu ngalih ti halaman wéb seluler kana aplikasi parantos ningali kanaékan pendapatan anu ageung. Pandangan produk naék ku 30%, barang-barang anu ditambihan kana karanjang balanja naék ku 85% sareng pamasukan sadayana naék ku 25%. Sacara sederhana, tingkat konvérsi langkung hadé ngalangkungan aplikasi mobile.

Naon anu ngajantenkeun aplikasi janten pikaresepeun pikeun pangguna nyaéta cara navigasi anu intuitif, sabab sadayana, didamel pikeun alat sélulérna. Survei ti taun 2018 nunjukkeun yén kaseueuran palanggan ngahargaan kanyamanan sareng kagancangan, ogé kamungkinan ngagunakeun hiji mésér hiji klik kalayan e-dompét anu disimpen sareng kartu kiridit.

Mobile App vs Mobile Site preferensi Ecommerce

sumber: statista

Dompét Digital

Kaéndahan dompét digital aya dina kesederhanaan sareng kaamanan internal. Nalika urus didamel nganggo dompét digital, henteu aya data ngeunaan anu mésér diturunkeun. Transaksi ieu dikenal ku nomer unik na, janten teu aya dina prosés anu tiasa kéngingkeun inpormasi kartu kiridit pangguna. Éta henteu disimpen dina telepon pangguna.

Dompét digital bertindak salaku proksi antara dana anu saleresna sareng pasar. Kaseueuran platform ieu nawiskeun metode pamayaran online anu disebat hiji-klik-beuli, hartosna henteu kedah ngeusian formulir naon waé sareng masihan inpo naon waé - salami aplikasi ngamungkinkeun mayar e-dompét.

Sababaraha dompet digital paling populér ayeuna nyaéta:

  • Android Pay
  • Apple Pay
  • Samsung Pay
  • Amazon Pay
  • PayPal Hiji Toel
  • Visa Checkout
  • Skrill

Sakumaha anjeun tiasa tingali, sababaraha diantarana khusus pikeun OS (sanaos kalobaannana ékspérimén sareng palang silang sareng kolaborasi), tapi kaseueuran mandiri dompet digital sayogi di sadaya platform sareng fleksibel pisan. Aranjeunna nawiskeun dukungan pikeun sababaraha kartu kiridit sareng debit, ogé pembayaran voucher sareng dukungan cryptocurrency.

Bagikeun Pasar Mobile Di Seluruh Dunia

sumber: statista

ngahiji

Naha anjeun badé ngawangun aplikasi ti mimiti pikeun nyocogkeun sareng kabutuhan khusus anjeun sareng tuntutan estetika, atanapi nganggo platform e-commerce siap, integrasi dompét digital kedah diperyogikeun. Upami anjeun nganggo platform, kaseueuran kerja keras parantos parantos dilakukeun pikeun anjeun.

Gumantung kana jinis bisnis sareng lokasi anjeun, platform e-commerce bakal ngabantosan anjeun pikeun milih e-dompét anu pangsaéna pikeun grup udagan anjeun. Hiji-hijina hal anu anjeun kedah lakukeun nyaéta nerapkeun pamayaran éta.

Upami anjeun badé ngawangun ti mimiti, éta bakal bijaksana pikeun ngamimitian ku sét pilihan e-dompét anu langkung ageung teras turutan métrikna. Dompet digital tangtu panginten langkung seueur paménta dibandingkeun anu sanés, sareng ieu gumantung pisan kana lokasi anjeun, barang anu anjeun jual sareng umur para nasabah anjeun.

Aya sababaraha padoman di dieu.

  • Dimana konsumén anjeun? Unggal daérah ngagaduhan karesep masing-masing, sareng anjeun kedah wijaksana pikeun ieu. Aturan simbut pikeun ritel sadunya nyaéta PayPal. Tapi upami anjeun terang yén bagian ageung tina penjualan anjeun ti Cina, anjeun kedah ngalebetkeun AliPay sareng WeChat. Palanggan féderasi Rusia langkung resep Yandex. Éropa ngagaduhan basis pangguna anu ageung pikeun Skrill, MasterPass sareng Visa Checkout.
  • Alat mana anu paling populér? Tingali kana métrik anjeun. Upami sabagéan ageung pembeli anjeun nganggo ios, bakal langkung bijaksana kalebet ApplePay. Sarua pikeun Android Pay sareng Samsung Pay.
  • Sabaraha umur umur konsumén anjeun? Upami anjeun biasana hubunganana sareng jalma ngora, kalebet dompét digital sapertos Venmo mangrupikeun leres. Seueur jalma dina umur 30-50 damel jarak jauh atanapi salaku Pagawé Leupas sareng ngandelkeun jasa sapertos Skrill sareng Payoneer. Urang sadayana terang yén Millenial sanés kebat anu paling sabar, sareng pastina bakal ngantunkeun pameseran upami aranjeunna henteu ningali pilihan pembayaran karesepna.
  • Naon barang anjeun ngajual? Dagangan anu béda narik béda méntalitas. Upami judi mangrupikeun padang rumput hejo anjeun, WebMoney sareng platform anu sami anu nawiskeun voucher mangrupikeun pilihan anu saé kusabab éta parantos populér di masarakat. Upami anjeun ngajual kaulinan sareng dagangan digital, pikirkeun ngeunaan ngalaksanakeun e-dompét anu ngadukung cryptocurrency.

Upami anjeun henteu yakin badé kamana, ngobrol sareng palanggan anjeun. Sadayana resep pisan dipénta pendapat, sareng anjeun tiasa ngagentoskeun kauntungan ieu ku nawiskeun survei pondok. Tanya pembeli anjeun naon anu aranjeunna resep ningali di toko anjeun. Kumaha anjeun tiasa ningkatkeun pangalaman balanja, sareng metode pamayaran anu mana anu aranjeunna raoseun. Ieu bakal masihan anjeun arah anu saé pikeun pembaruan di hareup.

Kecap pamungkas

E-commerce sayogi kanggo sadayana. Éta ngajantenkeun ngajual barang ka sadayana dimana waé gampang pisan ... Sareng hésé pisan dina waktos anu sasarengan. Élmu sareng statistik di tukangeun pasar anu teras-terasan ieu henteu gampang dijerat. 

Méntalitas rata-rata konsumén parantos robih pisan dina 10 taun ka pengker sareng anjeun kedah meta sasuai. Diajar sareng adaptasi, sabab laju di dunya digital mekar mangrupakeun niupan. 

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.