Kumaha Ningkatkeun Kinerja Tim Penjualan Anjeun

naékkeun

Sakitu seueur réréncangan abdi jalma penjualan anu hébat. Jujur pisan, kuring henteu kantos hormat kana karajinanna dugi ka ngamimitian bisnis kuring sorangan sareng nyabak éta. Kuring gaduh pemirsa anu hadé, hubungan anu padet sareng perusahaan anu ngahargaan kuring, sareng layanan anu saé anu aranjeunna peryogikeun. Henteu aya anu penting anu kadua kuring ngalangkungan panto kanggo lungguh dina rapat penjualan!

Kuring henteu ngalakukeun naon-naon pikeun nyiapkeun diri sareng teu lami mendakan masalah. Kuring mimiti ngalatih sareng palatih anu nyandak kuring di handapeun jangjangna, kenal sareng kuring naon anu kuring saé, teras ngabantosan kuring pikeun nyiptakeun strategi khusus anu kuring pikaresepeun nalika ngudag kaitan penjualan sareng prospek. Éta ngarobih bisnis kuring, sareng ayeuna kuring nonton juragan hébat di sakuriling kuring kagum ku kumaha aranjeunna ngudag nguruskeun nutup.

Hiji dinten, kuring ngarepkeun nyewa tim penjualan. Sanés sanés abdi hoyong ayeuna - tapi kuring terang yén kuring kedah nyandak jalma anu pas dina panto anu tiasa ngabantosan urang ngahontal poténsi urang. Kuring nonton seueur perusahaan nyewa, elehan, sareng ngagiling ngalangkungan staf penjualan anu teu ngalaman sareng kuring ngan ukur henteu tiasa ngalangkungan rute éta. Kami hoyong udagan sareng mendakan perusahaan anu pas damel, maka gaduh batur anu cukup aral pikeun narik aranjeunna ngaliwatan panto.

Pikeun anjeun anu ngagaduhan tim penjualan, infographic ieu ti Healthy Business Builder nyayogikeun 10 Cara Pikeun Ngaronjatkeun Kinerja Penjualan Anjeun.

Inefisiensi penjualan tiasa ngambah jero kana bisnis anjeun sareng tiasa ngakibatkeun akibat serius upami henteu langsung kajawab. Dina infographic ieu, urang bakal ngabahas sababaraha cara kumaha anjeun tiasa langkung ningkatkeun efisiensi tina tim penjualan anjeun supados bisnis anjeun tiasa terus mekar sareng makmur dinten ayeuna sareng taun anu bakal datang.

10 Cara Pikeun Ngaronjatkeun Kinerja Penjualan Anjeun

  1. Nyayogikeun ketat palatihan sareng susulan.
  2. mere ilham tim penjualan anjeun.
  3. Terang konci na kaunggulan unggal anggota tim.
  4. Tahan juragan anjeun tanggung jawab.
  5. Nyayogikeun tim penjualan anjeun ku hébat data.
  6. Ngalaksanakeun biasa hiji-on-hiji rapat.
  7. boga view holistik konsumén Anjeun.
  8. Entong teuing insinyur anjeun prosés penjualan.
  9. ngalaksanakeun nurturing kalungguhan jeung nuju nyetak.
  10. Pastikeun yén penjualan, palanggan, sareng pamasaran Blok jeung terpadu.

Kumaha Ningkatkeun Kinerja Penjualan

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.