Diajar Kumaha Ningkatkeun Penghasilan Ku Ngagunakeun Kakuatan Anu Heboh tina Kotak Milarian Kecil Anjeun

Kacerdasan buatan

Milarian mangrupikeun bahasa universal. Sareng kotak milarian mangrupikeun portal pikeun sadaya waleran anjeun. Di bumi ngalamun ngeunaan sofa anyar pikeun apartemen anjeun? Google sepré bobo pangsaéna pikeun susun leutik. Di padamelan nyobian ngabantosan pelanggan ngartos pilihan langganan na? Milarian intranet anjeun kanggo harga anu paling mutakhir sareng detil kanggo dibagi sareng aranjeunna. 

Dina puncak pagelaran, milarian sareng ngajalajah naekeun garis luhur sareng handap. Konsumén mésér langkung seueur sareng tetep satia, sareng padamel langkung produktif sareng tetep aktipitas nalika aranjeunna tiasa mendakan naon anu dipilari, sareng kéngingkeun saran anu dipersonalisasi. 

Tina pangalaman dagang digital dugi ka tempat damel digital global, Lucidworks ngabantosan perusahaan ngawangun pamilarian anu kuat sareng solusi pendakan data pikeun ngagumbirakeun pangguna sareng ngamaksimalkeun nilai data anu sayogi. 

Milarian langkung seueur tibatan sakotak. Éta tiasa ngadamel atanapi ngarusak sakabéh pangalaman digital. 

Ieu sababaraha conto kumaha Fusion, Platform pamilarian anu didukung ku Lucidworks AI, ngabantosan pangecér global pikeun ngahasilkeun pendapatan, bank luhur ngawangun hubungan klien anu langkung jero, perusahaan minyak bumi paling gedé di dunya nguatkeun kaputusan anu didukung data, sareng basis data médis ngadukung diagnosis anu gancang sareng perawatan médis. 

Kumaha Lenovo Pindahkeun Pilarian pikeun Buka Sumber pikeun naekeun Konversi sareng Perkaitan

Nalika Pimpinan Milarian Global Marc Desormeau ngambil alih tim pamilari Lenovo.com, anjeunna nyanghareupan patarosan:

Naha milarian henteu ngaoptimalkeun sakumaha anu dipikahoyong ku urang?

Milarian ngagentoskeun larutan pamilarian anu CEPAT na sareng platform anu tiasa ngadukung transformasi digital lengkep, Lenovo tos ka Gartner sareng Forrester pikeun kamungkinan diperiksa. Lucidworks Fusion disarankeun. Téknologi open-source Fusion kalebet pakakas luar-kotak anu ngamungkinkeun fleksibilitas sareng kustomisasi sahingga hasil pamilarian tiasa diluyukeun khusus kana garis produk, lokasi, basa, pangguna, sareng seueur deui. Ieu penting pikeun mérek global sapertos Lenovo kalayan produk anu ngalangkungan bisnis B2C, SMB, sareng B2B sareng ngalayanan nasabah di 180 pasar nyarios langkung 60 basa anu béda. 

Jalma-jalma parantos mimiti ngartos aya sababaraha data anu nyata di dieu éta berharga sareng urang tiasa ngagunakeun éta pikeun nampilkeun konsumén urang ku pangalaman anu langkung saé.

Marc Desourmeau, Global Search Lead, Lenovo

Saatos ngalaksanakeun Fusion, Lenovo ningali kontribusi pendapatan taunan ngalangkungan milarian 95%. Dina situs dukungan palanggan Lenovo, tingkat clickthrough sareng tingkat mumbul parantos nunjukkeun pamutahiran anu dramatis, ngabuktoskeun yén palanggan langkung gancang mendakan kontén anu aranjeunna pilari. Ogé, ku ngagabungkeun pamaké sinyal—Kitu kalebet klik, tambahkeun kana gorobag sareng mésér— kalayan pembelajaran mesin, tim pamilarian tiasa ngaotomatisasi hasil pamilarian pikeun jumlah data anu loba di knowledgebase maranéhna. Kasaluyuan, diukur ku sabaraha sering palanggan pencét kana hasil anu munggaran dibanding hasil anu salajengna, parantos ningkat langkung ti 55% dina jangka waktu ngan sababaraha bulan ti saprak ngaluncurkeun sinyal Fusion.



Karyawan di Bank Top nganggo Saran Pribadi pikeun Ningkatkeun Nilai Hirupna Klién 

Salah sahiji bank AS anu paling luhur berjuang pikeun ngabantosan penasihat kauanganna gancang ngaidentipikasi saran pribadi sareng produk anu relevan pikeun klien. Bank ngagaduhan langkung ti 250 lembar panilitian investasi dihasilkeun sareng diunggah unggal dinten kana sistem, tapi kaseueuran panaséhat gaduh waktos pikeun membiasakan diri ngan ukur 15-20 dokumén. Mustahil pikeun ngayak sadaya bahan, kontekstualisasi, sareng terang mana anu paling aya hubunganana pikeun masing-masing 2,000 palanggan na. Waktos anu diperyogikeun pikeun ngaidentipikasi solusi hartosna produktivitas handap sareng kasempetan lasut pikeun ngahubung sareng klien.

Milarian mangrupikeun pusat tina alur kerja panaséhat kauangan sareng dianggo pikeun transisi kana alur kerja investasi, perdagangan, atanapi jasa anu sanés. 

Lucidworks terang yén penasihat peryogi gancang muka konci korélasi antara minat sareng pola paripolah klien. Kalayan Fusion, perusahaan tiasa ngahasilkeun daptar prioritas wawasan anu tiasa dilakukeun sareng analytics pikeun ngabantosan aranjeunna gancang ngaidentipikasi Aksi Pangalusna salajengna pikeun tiap palanggan individu. Panaséhat kauangan ayeuna tiasa ngutamakeun naon anu kedah pelanggan mésér atanapi ngajual investasi khusus dumasar kana tren sareng pola dina akun, nyayogikeun yén "anjeun-kenal-kuring" jinis pangalaman anu diarepkeun ku klien. "Salajengna Aksi Pangsaéna" ngaotomatisasi kaputusan kaputusan sénsitip waktos sareng ningkatkeun épisiénsi pikeun panaséhat ngarah ngajual jasa klién langkung sasar dina kirang waktos. Sadaya ieu nyababkeun hubungan anu langkung jero sareng klien sareng ningkatna pendapatan. 

Unduh Ebook Gratis: Transformasi Pangalaman Penasihat Keuangan Sareng AI

Sawangan tina Minyak sareng Gas Bumi Extracks Wawasan tina 150 Taun Data Anu Berharga 

Salah sahiji perusahaan minyak sareng gas panggedéna di dunya ngagaduhan inpormasi anu balik 150 taun sumebar di kertas, basis data, aplikasi, email, drive pribadi sareng bersama, di panjuru dunya. Kusabab pagawé henteu tiasa mendakan data anu diperyogikeun, aranjeunna mimiti ngiringan jauh, antukna nambihan pengetahuan janten 250 juta dokumén. Milarian anu paling énggal, versi anu akurat dina 28 alat anu sanés perusahaan anu dikintunkeunna tangguh. Sababaraha data henteu diindéks sareng sumber sanésna langkung ti hiji terabyte ageung, anu sesah teuing pikeun diindéks. Sanajan alatna ngahasilkeun hasil anu saé, jalma-jalma henteu percanten kana hasilna — sareng upami anjeun henteu mendakan naon anu dipilari, data na henteu aya gunana. 

Perusahaan Minyak sareng Gas

Lucidworks sumping sareng tugas ngadamel pangalaman data anu narik ati ku ngagunakeun analitik pikeun ngahubungkeun silo inpormasi, nyiptakeun katalog tangkas kontéks sareng patalina, sareng ngaktipkeun pangguna nimba élmu bisnis anu relevan dina sadaya basis data sajarah. Fusion tiasa nganalisis jutaan dokumén ngalangkungan ngolah basa alam (NLP) dina basa Inggris, Perancis, Jérman, Rusia, ngaktipkeun dimeunangkeun inpormasi dina sumber data, sareng ngagampangkeun papanggihan inpormasi énggal ngalangkungan pemicu dumasar kana kapentingan khusus anu disimpen ku pangguna. Kalayan panempatanana, tim éksplorasi tiasa ngungkit kabeungharan data anu dihasilkeun, sareng gancang kéngingkeun inpormasi anu akurat nalika aranjeunna meryogikeunna, anu pamustunganana nyababkeun nyandak kaputusan sareng hemat biaya anu langkung saé.

Portal Panilitian AI-Powered Mantuan Dokter Diagnosa sareng Ngurus Pasén 

AllMedx direnjangkeun a Google pikeun dokter. Aranjeunna terang dokter frustasi ku mesin pencari konvensional sapertos Google sareng Bing kusabab hasilna sering diincer ku eusi anu teu dipercaya anu ditujukeun pikeun konsumén sareng pasién. AllMedx ngaraos yén médis sareng ahli Podomoro sanésna tiasa nguntungkeun tina alat pamilarian anu sumberna eusina ngan ukur tina tulisan MD-vetted, jurnal médis berdampak tinggi, sareng sumber-sumber klinis anu kawéntar anu terkenal. Tujuanana nya éta pikeun ngaleungitkeun potongan-potongan anu teu aya hubunganana sareng konsumen anu janten nilai sakedik-henteu pikeun médis milari waleran kana patarosan klinis, titik-of-perawatan. 

allmedx google pikeun dokter

Saatos AllMedx ngawangun korpus anu terstruktur pisan dumasar kana kaparigelan kontén-médis anu éksténsif, aranjeunna diperyogikeun pikeun gampang milarian. Ngagunakeun algoritma ML Fusion, hasil pamilarian diluyukeun pikeun unggal pangguna. Nguji pangguna ngamungkinkeun AllMedx kana pipa pamundut anu hadé sareng ngaoptimalkeun pangalaman milarian pangguna. Kalayan Fusion, AllMedx tiasa percanten ngadukung pangguna dokter na ku nyayogikeun aksés langkung ti 12 juta dokumén anu dipilarian ngalangkungan milarian AI-Powered. Dumasar kana umpan balik pangguna dokter, tim AllMedx yakin situs éta bakal ningkatkeun aksés kana inpormasi kritis, titik-of-perawatan klinis anu bakal ngabantosan perawatan pasien.

Diajar langkung seueur ngeunaan kumaha AI ngarobih ubar janten langkung saé

Pilarian Naon Hartosna Transformasi Digital Anu Kuasa AI Pikeun Anjeun 

Puncak tina pangalaman digital ieu dina sadaya vertikal nyaéta individualisasi, atanapi kamampuan pikeun ngaduga maksud masing-masing pangguna. Ieu dimana anjeun tungtungna ninggalkeun rébuan aturan anu dikelola sacara manual sareng malah ngungkit henteu ngan ukur analytics prediktip, tapi learning mesin, sinyal, sarta ngolah basa alami. Babarengan, sadaya téknologi ieu memberdayakeun pamilarian anjeun pikeun langkung seueur tibatan kotak alit di juru layar. 

Sareng kotak pamilarian sanés mangrupikeun hiji-hijina bagian tina pangalaman digital anu asak pikeun transformasi — kumaha pinter chatbot anjeun? Salah sahiji perbaikan paling berharga sareng universal anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun bisnis anjeun nyaéta ngaluncurkeun solusi chatbot pinter. Lucidworks Jawaban Cerdas mangrupikeun panambah chatbot anu nerapkeun sadayana ngolah basa alami, learning mesin, sarta sinyal ngumpulkeun alamiah dina Fusion kana pangalaman chatbot. Pelayanan mandiri anu hadé ku chatbot pinter nyayogikeun palayanan jasa gancang sareng ngabébaskeun agén dukungan sareng helpdesk pikeun difokuskeun kasus kompléks, outlier. Konsumén wareg sareng padamel langkung padamelan damelna. 

Naha éta kotak milarian kosong atanapi asistén maya anu langkung pinter, Lucidworks Fusion nyayogikeun kamampuan kelas perusahaan pikeun mendesain, ngembangkeun, sareng nyebarkeun aplikasi pamilarian calakan dina skala naon, sareng parantos diaku ku perusahaan téknologi independen sareng perusahaan piwuruk Forrester sareng Gartner. Perusahaan di saluareun Global 2000 ngandelkeun Lucidworks unggal dintenna pikeun nguatkeun aplikasi pamanggihan anu nyanghareup konsumen sareng perusahaan. Kabetot dina milarian terang kumaha anjeun tiasa kéngingkeun langkung seueur tina pamilarian anjeun?

Hubungi Lucidworks Dinten

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.