Kumaha Ningkatkeun Dursasana Média Sosial

Kumaha Ningkatkeun Dursasana Média Sosial

Urang nembé ngabagi infographic sareng tulisan anu lengkep ngeunaan dalapan léngkah pikeun ngajalankeun strategi média sosial anjeun. Seueur anjeun parantos ngaluncurkeun strategi média sosial anjeun tapi panginten henteu ningali seueur papacangan sapertos anu diarepkeun. Sababaraha éta panginten tiasa nyaring algoritma dina platform. Facebook, salaku conto, langkung milih anjeun mayar pikeun ngamajukeun eusi anjeun tibatan nunjukkeun langsung ka saha waé anu nuturkeun mérek anjeun.

Éta sadayana dimimitian, tangtosna, ku ngajantenkeun mérek anjeun pantes dituturkeun.

Naha Konsumén Nuturkeun Merk Online?

  • bunga - 26% konsumén nyatakeun yén mérek cocog pikeun kapentingan aranjeunna
  • kurban - 25% konsumén nyarios yén mérek nawiskeun produk atanapi jasa anu saé
  • kapribadian - 21% konsumén nyarios yén mérek pas kapribadianana
  • saran - 12% konsumén nyarios yén mérek pantes nyarankeun ka babaturan sareng kulawarga
  • Tanggung jawab Sosial - 17% konsumén nyarios yén mérek tanggung jawab sosial

Kitu cenah, upami anjeun henteu ningali papacangan anu anjeun ngarepkeun, infographic ieu ti Branex, 11 Média Sosial Taktik Ningkatkeun Dursasana Anu Sabener-leresna Berlakuna, detil sababaraha taktik anu tiasa anjeun anggo:

  1. Ngawasa target audién anjeun - Pilarian terang naon anu paling penting pikeun pemirsa anjeun ku cara niténan kontén anu sanés anu parantos dibagi sareng dikedalkeun pangpangna ... teras gunakeun strategi anu sami Abdi resep ngagunakeun alat sapertos BuzzSumo jeung Semrush kanggo ieu. Sahenteuna, anjeun tiasa marios hasil teangan sareng forum ogé.
  2. Ngaropea tulisan anjeun pikeun unggal platform média sosial - Optimalkeun pidéo, citra, sareng téks anjeun pikeun unggal platform. Kuring salawasna reuwas nalika kuring ningali batur nyebarkeun gambar anu saé ... ngan ukur ningali éta dipotong dina aplikasi sabab éta henteu dioptimalkeun pikeun ditingali dina platform.
  3. Jalma reuwas - Konsumén resep ngabagi kanyataan, statistik, tren, panilitian (sareng meme) dina média sosial, utamina upami aranjeunna pikaresepeun atanapi nangtang wawasan.
  4. Ngadamel kontén anu gaduh papacangan anu luhur - Dibikeun pilihan antara sering update atanapi pembaruan anu endah, kuring langkung resep staf sareng klien kuring nyéépkeun waktos langkung seueur sareng ngalakukeun pembaruan anu endah anu narik perhatian pemirsa.
  5. Gawe sareng influencers sosial - Pangaruh ngagaduhan kapercayaan sareng papacangan pemirsa. Ngetok kana aranjeunna ngalangkungan kemitraan, pamasaran apiliasi, sareng sponsor tiasa nyetir pemirsa pikeun mérek anjeun.
  6. Nyayogikeun panggilan-to-aksi anu jelas - Upami aya anu mendakan tweet atanapi update pangénggalna, naon anu anjeun ngarepkeun aranjeunna salajengna? Naha anjeun parantos netepkeun harepan éta? Kuring terus ngingetkeun ngeunaan jual keras dina apdet sosial, tapi kuring resep ngagoda jalan satapak deui kana tawaran, atanapi nyayogikeun aksi-aksi dina profil sosial kuring.
  7. Milarian waktos anu pangsaéna kanggo posting - Anjeun panginten héran dina anu ieu, tapi éta henteu teras-terasan nalika anjeun nyebarkeun, perkawis kapan jalma-jalma klik-liwat sareng pangbagikeunna. Pastikeun anjeun tetep mayunan kurva éta. Upami, sonten, tingkat klik-langkung langkung luhur ... maka pastikeun pikeun nyebarkeun siang siang di zona waktos konsumén anjeun.
  8. Anggo video langsung dina Facebook - Ieu hiji strategi anu henteu mayar-kanggo-muter (acan) sareng Facebook teras-terasan promosikeun agrésif. Ngamangpaatkeun ieu sareng hirup sacara périodik sareng sababaraha kontén anu saé pikeun panonton anjeun.
  9. Gabung sareng grup anu aya hubunganana - LinkedIn, Facebook, sareng Google+ gaduh sababaraha grup anu luar biasa, hirup kalayan handap anu hébat. Nyebarkeun inpormasi nilai atanapi ngamimitian dialog hébat dina grup éta pikeun nempatkeun diri salaku otoritas anu dipercaya.
  10. Bagikeun kontén hébat - Anjeun teu kedah nyerat sadaya anu anjeun bagikeun. Salaku conto, infographic ieu henteu dirancang atanapi diterbitkeun ku kuring - éta dilakukeun ku Branex. Nanging, eusi sareng tip anu kalebet na aya hubunganana pisan sareng pemirsa, janten kuring bakal ngabagi! Éta henteu nyandak tina otoritas kuring di industri. Panongton kuring ngahargaan kuring mendakan sareng mendakan kontén berharga sapertos kieu.
  11. Ménta tanggepan - Ngalihkeun pemirsa ka komunitas peryogi dialog. Sareng ngagentoskeun komunitas kana pangacara ngabutuhkeun sajumlah kerja keras. Tanya pemirsa pikeun eupan balik sareng ngaréspon éta langsung pikeun ngembangkeun Dursasana média sosial anjeun!

Ieu infographic lengkep tina Branex:

Kumaha Ningkatkeun Dursasana Média Sosial

Henteu cekap? Ieu sababaraha deui ti Around.io, 33 Cara Gampang pikeun ningkatkeun Dursasana Média Sosial Ayeuna.

  1. Naroskeun patarosan dina tulisan sosial anjeun ngajantenkeun jalma masihan koméntar, ningkatkeun keterlibatan dina tulisan anjeun. Naroskeun patarosan anu khusus sareng jelas tibatan naon anu siga rétorika.
  2. AMA parantos damel hébat dina Reddit sareng Twitter. Ayeuna, aranjeunna tiasa dianggo hébat dina Facebook ogé. Hayu urang terang yén anjeun bakal aktip ngajawab sadaya patarosan (dina topik anu khusus) salami sababaraha jam.
  3. Nalika palanggan nganggo produk anjeun sareng ngirim tulisan ngeunaan éta (tinjauan téks atanapi poto atanapi pidéo), ngamajukeun eusi éta ka pameget anjeun. Jenis tulisan ieu (eusi anu dihasilkeun ku pangguna) nyababkeun langkung Dursasana.
  4. naon bae trending ngagaduhan kasempetan anu langkung ageung pikeun resep, dibagi atanapi dikomentaran. Pilarian terang naon anu nuju tren sareng anu aya hubunganana sareng fans anjeun sareng bagikeun aranjeunna sacara rutin.
  5. Milarian pangguna anu nganggo hashtags sareng ngawalon tweet sareng postinganna: ieu ningkatkeun Dursasana dina profil anjeun nyalira nalika aranjeunna mariksa tulisan anjeun.
  6. ogé, milarian kecap konci patalina sareng pasar anjeun sareng terlibat sareng jalma anu nganggo kecap konci éta dina tulisanana.
  7. Sok balesan kana @mention naon waé anu anjeun tampi dina média sosial - ieu ngamungkinkeun urang terang yén anjeun jaga sareng anjeun ngupingkeun anu dina gilirannana ningkatkeun Dursasana.
  8. Curate na ngamajukeun eusi batur tapi ku hack leutik: sok teg sumberna janten narasumber terang aranjeunna parantos disebatkeun. Eusi tanpa disebatkeun ngahasilkeun kirang Dursasana (sakapeung henteu) ti hiji sareng sesebatan atanapi dua.
  9. Pasang naon anu saé pikeun masarakat sareng wartoskeun ka jalma anu anjeun paduli nilai sosial. Amal, pitulung sareng tanggung jawab sosial ngajalankeun Dursasana nepi.
  10. Ngajalankeun hadiah atanapi kontes dimana resep / mairan sacara alami mangrupikeun bagian tina hadiah / kontes. Otomatis ningkatkeun Dursasana.
  11. Rékat seueur tautan / sumber sareng bagikeun aranjeunna sareng kiridit (tag sumberna). Nyebatkeun masif sering ngagaduhan seueur papacangan.
  12. Ngagunakeun hashtag anu trending nalika anjeun mendakan anu tiasa dikaitkeun kana pasar / merk anjeun sababaraha cara.
  13. Milarian sareng milarian patarosan anu ditaroskeun ku jalma (aya hubunganana sareng pasar anjeun) di tempat sapertos Twitter, Quora, Google+ sareng seueur deui sareng waleran aranjeunna.
  14. Ngenalkeun a dijual-waktos kawates/ diskon atanapi wartoskeun ka penggemar saham anu béak dina produk - sieun-of-leungit-out bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun langkung seueur klik dina tulisan anjeun.
  15. Nalika anjeun tweet atanapi ngabales tulisan, ngagunakeun GIF animasi. GIF sacara alamiah lucu sareng ngajantenkeun jalma resep / mairan aranjeunna (langkung seueur papacangan).
  16. Ménta tanggepan (dina sababaraha produk anu anjeun damel) sareng ideu (pikeun produk énggal anu dipikahoyong ku jalma). Heran pikeun nyatet sabaraha penggemar anjeun gaduh sababaraha tanggapan atanapi ideu (tapi tetep jempé kusabab teu aya anu naroskeun aranjeunna).
  17. Ngabuburit ocon kana tulisan anjeun. Humoris sakapeung narik langkung seueur like / share atanapi bahkan koméntar sakapeung - sadayana ngarah langkung seueur papacangan sareng, langkung seueur.
  18. Do survey sareng jajak pendapat (ngagunakeun fitur polling asli di tempat sapertos Facebook, Twitter). Malah sakumpulan jalma anu ilubiung dina polling ngabantosan ningkatkeun hubungan anjeun sareng gampang ngahontal.
  19. Ilubiung dina relevan Twitter obrolan kusabab papacangan biasana tinggi nalika ngobrol Twitter kusabab sababaraha alesan (jumlah tweet, popularitas #hashtag, komunitas obrolan jsb)
  20. Ngagaduhan ulasan customer? Bagikeun aranjeunna dina propil sosial anjeun sareng tag palanggan anu masihan anjeun ulasan / peunteun.
  21. Salawasna sisihkan sababaraha menit dinten anjeun pikeun milarian sareng nuturkeun jalma anu aya hubunganana ti industri / pasar anjeun. (Anjeun ogé kedah nganggo alat anu ngajadikeun otomatis ieu kanggo anjeun)
  22. Tunjukkeun ka penggemar anjeun yén aya manusa anu aya di tukangeun éta - ku ngagunakeun emoticons sapertos sesa umat manusa.
  23. Bagikeun kontén anu aya hubunganana libur sareng acara musiman anu sanés. Tulisan ieu biasana ngagaduhan tingkat Dursasana anu langkung saé tibatan tulisan biasa anu sanés.
  24. Tembongkeun rasa syukur; hatur nuhun ka penggemar anjeun kana tonggong tonggong (sareng sacara umum) sareng pameget anjeun bakal kalibet sareng anjeun.
  25. Pilarian terang naon sababna waktos pangalusna pikeun ngirim (gumantung kana demografi fans anjeun) sareng pasang dina waktos-waktos ieu. Anjeun kedah ngaoptimalkeun tulisan anjeun pikeun jangkauan maksimum kusabab éta mangaruhan langsung kana papacangan dina kaseueuran kasus.
  26. Upami anjeun hoyong ngajantenkeun jalma-jalma diklik, sebutkeun éta sacara jelas. "Pencét di dieu pikeun milarian terang." Tulisan sareng Nelepon-to-aksi téks performa langkung saé dina ngalibetkeun jalma.
  27. Tanya fans anjeun pikeun "Tag babaturan”. Seueur jalma ngalakukeun sareng éta ukur ningkatkeun jangkauan sareng Dursasana dina pos anjeun.
  28. Pos sosial siga anu ngahontal langkung nalika anjeun tag lokasi mun aranjeunna.
  29. Urang kabeh terang tulisan poto kéngingkeun langkung seueur papacangan (boh dina Facebook atanapi Twitter). Tapi taroskeun pikeun poto-poto anu pangsaéna nalika anjeun ngabagikeunana.
  30. ogé, taroskeun ka jalma pikeun ngencét deui atanapi bagi eksplisit. Ieu nuturkeun aturan CTA.
  31. Kapendak sumber anu aya mangpaatna? Atanapi aya anu ngabantosan anjeun dina bisnis anjeun? Pasihan aranjeunna a ngagorowok, tag aranjeunna sareng wartoskeun ka penggemar anjeun.
  32. Palang-promosikeun propil sosial anjeun dina saluran sosial anu sanés. Ngagaduhan dewan Pinterest anu saé? Entong hilap promosikeun papan Pinterest anjeun dina Facebook atanapi Twitter (atanapi tempat sanés) unggal sakali dina waktos.
  33. Kolaborasi jeung pasangan kalayan mérek populér séjén / usaha dina ngabagi tulisan atanapi nyiptakeun nawaran. Kolaborasi ngabantosan anjeun pikeun ngahontal langkung seueur penggemar (tina mérek sanés), ningkatkeun hubungan sareng jumlah pengikut anu anjeun gaduh.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.