5 Tips Pikeun Ngaronjatkeun Rates Konversi Iklan Video Anjeun

Kumaha carana ningkatkeun ongkos konversi iklan video

Naha éta ngamimitian atanapi bisnis sedeng, sadaya pangusaha ngarepkeun ngagunakeun strategi pamasaran digital pikeun ngalegaan penjualanna. Pamasaran digital kalebet optimasi mesin pencari, pamasaran média sosial, pamasaran email, jsb. 

Kéngingkeun konsumén poténsial sareng kunjungan palanggan maksimal per dinten gumantung kana kumaha anjeun pasar produk anjeun sareng kumaha aranjeunna diémbarkeun. Publisitas produk anjeun aya dina kategori iklan média sosial. Anjeun ngalakukeun kagiatan anu béda-béda sapertos ngeposkeun gambar sareng téks, unggah pidéo, sareng nambihan kontén kréatif pikeun ngadorong partisipasi pamiarsa. 

Diantara sakabeh strategi ieu, ngabogaan Iklan video dianggo pangalusna pikeun pasar produk jeung ngahontal panongton maksimum. Janten, pamasaran video mangrupikeun alat online anu kuat anu ngajual jasa sareng ngawangun merek anjeun. 

Dina 2021, belanja iklan vidéo digital di Amérika Serikat diperkirakeun 55.34 milyar dolar AS sareng sumberna ngaramalkeun pengeluaran bakal ningkat kana 78.5 milyar dina ahir taun 2023. Total belanja iklan digital di AS diperkirakeun ningkat tina 191 ka 250 miliar dollar AS dina periode waktu anu sarua.

statistik

Ogé, pikeun ngajantenkeun strategi pariwara anjeun langkung seru, investasi dina animasi video. video animasi captivate perhatian pamaké drive prospek pikeun ngarobah. Nyiptakeun pidéo anu pikaresepeun tiasa janten tantangan, janten anjeun panginten hoyong nganggo jasa produksi pidéo sareng animasi pikeun ngabantosan.

Naon Iklan Video?

Iklan pidéo online atanapi iklan pidéo ayeuna mangrupikeun média iklan online anu paling efektif. Eusi promosi dina platform média sosial dimaénkeun sateuacan, salami, atanapi saatos ngalirkeun eusi. Sababaraha profésional pamasaran média ogé manjangkeun definisi iklan vidéo pikeun nyertakeun iklan tampilan sareng eusi pidéo, sapertos anu ngamimitian maén pidéo nalika hiji jalma nempatkeun kursor beurit dina aranjeunna sareng iklan pidéo asli anu diwanohkeun dina jaringan iklan digital.

Ieu conto iklan video pondok anu kami hasilkeun:

Teu aya ragu yén iklan pidéo mangrupikeun salah sahiji cara anu paling populér pikeun ngembangkeun bisnis anjeun sareng ngahontal pamirsa online. Para ahli ngantisipasi sareng yakin yén iklan pidéo bakal ngadominasi dasawarsa salajengna, suggesting yén kiwari mangrupa waktu idéal pikeun professional pamasaran rék dilegakeun pangaweruh maranéhanana dina domain ieu. Ogé, maranéhanana kudu nalungtik kumaha carana ngaronjatkeun jangkauan maranéhanana sarta efektivitas sakabéh kalawan kampanye béda.

Ti nambahkeun headline catchy mun ngalampirkeun gambar kuat, ieu 5 tips Iklan video unggulan anu bakal naekeun ongkos konversi anjeun via pamasaran video. 

Tip pikeun Tuturkeun Nalika Nambahkeun Iklan Pidéo 

Pikeun pamasaran pidéo anu épéktip sareng tingkat konversi anu langkung luhur, ieu sababaraha tip sareng trik dina prosés kreatif anu kedah dipertimbangkeun. Iklan anjeun kedah nyorot masalah anu tiasa direngsekeun ku perusahaan atanapi merek anjeun, paké naskah anu saé pikeun rencana pidéo, sareng pilih platform anu leres. Ieu mangrupikeun 5 tip pikeun iklan pidéo anu mawa konversi. 

  1. Jadikeun Iklan Pidéo Anjeun Awalna Menarik sareng Nyorot Merek Anjeun

Kéngingkeun ideu pikeun iklan pidéo anjeun henteu cekap pikeun nyandak konvérsi sabab awal pidéo anjeun langkung penting. Upami anjeun henteu hoyong pemirsa ngalangkungan iklan atanapi ngaklik jauh, anjeun kedah perhatosan kana awal iklan pikeun ngémutan sareng ngitung sababaraha detik munggaran. 

Pikeun ngaitkeun pamiarsa anjeun, usaha sakedik sareng mimitian pidéo anjeun ku pernyataan anu pikaresepeun ku cara ngarengsekeun sababaraha masalah umum, naroskeun patarosan anu relevan, atanapi nambihan hal anu pikaresepeun anu ngajantenkeun merek anjeun. 

Kabéh boga usaha hoyong konsumén ningali Iklan pamustunganana; lamun aranjeunna ninggalkeun eta dina interval, aya kasempetan pangsaeutikna pikeun jualan anjeun elevate. Ku kituna, mimitian Iklan video anjeun kalawan visuals hébat, sarta kaasup gambar ditangtoskeun jeung téks jelas. 

Pastikeun merek disorot sareng tiasa narik minat para nasabah gancang. Pikeun tujuan ieu, anjeun kedah nyarios ka para nasabah naha merek anjeun saé sareng kumaha jasa anjeun masihan kauntungan. Jalma ngaharepkeun sagalana ti kualitas produk ka rojongan customer, jadi ad anjeun kudu ngantebkeun naha perusahaan anjeun unik jeung dipercaya. 

  1. Bukti Sosial Penting dina Iklan Pidéo 

Tip sanésna pikeun difokuskeun nalika ngalakukeun produksi pidéo nyaéta buktina sosial. Éta mangrupikeun unsur iklan média sosial anu sering ditingali. Sakumaha anu urang terang yén aya seueur kompetisi di dunya digital, janten anjeun kedah langkung luhur sareng saluareun pikeun ngadorong palanggan anjeun yén anjeun nyayogikeun jasa kualitas online anu tiasa dipercaya. Tapi, henteu gampang pikeun ngajalankeun dina rohangan anu sami sareng pesaing anu teu kaétung. 

Sadaya pamilik usaha kedah nerapkeun ieu produksi video strategi pikeun ningali merekna ngahontal tingkat anu langkung luhur. Dina hal ieu, ngawangun kapercayaan kedah janten prioritas. Tanpa faktor ieu, bakal sesah percanten naon anu anjeun nyarioskeun ka pamiarsa anjeun. 

Aranjeunna tiasa gaduh mamang, khususna nalika éta mangrupikeun kampanye corong anu paling luhur dimana anjeun berinteraksi sareng jalma anu henteu acan ningali merek anjeun sateuacanna. Ku kituna, pikeun infuse proofs sosial dina pamasaran video, anjeun tiasa nganggo testimonials, ulasan, badges béntang, sarta eusi-generate pamaké. 

Testimonials mantuan nyandak kecap kaluar tina sungut customer anjeun lajeng bagikeun komentar ka dunya. Tinjauan atanapi tanggapan para nasabah ngajelaskeun sadayana pangalaman sareng kumaha jasa anjeun nguntungkeun para nasabah. Salajengna, testimonial ieu ngabantosan para nasabah énggal pikeun percanten ka merek anjeun. 

Ngagunakeun eusi-generate pamaké nyadiakeun prospek anjeun kalawan konsumén anu ngarasakeun produk atawa jasa anjeun. Ieu jalan gede pikeun tengah kampanye corong jeung ngarobah konsumén poténsial dina pager.

  1. Paké Rahasia Industri Iklan

Upami anjeun tos réngsé ideu kréatif sareng awal iklan, anjeun saé pikeun narik perhatian pangguna. Tapi, kumaha upami penjualan sareng tingkat konversi? Éta pivotal pikeun ngajalankeun penjualan sareng kéngingkeun langkung seueur klik tanpa nyéépkeun sababaraha jam.

Anjeun sadayana kedah nyusun iklan pikeun penjualan maksimal. Aya hiji rumus anu copywriters iklan geus relied on mangtaun-taun ngahurungkeun prospek kana Mayar konsumén konsistén. Rumusna disebut Aida, anu nangtung pikeun perhatian, minat, kahayang, jeung tindakan. Anjeun tiasa nganggo rumus ieu pikeun ngahasilkeun skrip pidéo sareng kéngingkeun langkung seueur klik sacara otomatis tanpa investasi jam-jaman ngagentoskeun sirah anjeun kana témbok.  

Nalika ngalakukeun produksi pidéo, naha pidéo biasa atanapi animasi, anjeun kedah narik perhatian prospek, ngajaga minat, ngawangun gairah pikeun produk teras nyorong aranjeunna pikeun ngalakukeun. Léngkah-léngkah ieu bakal mastikeun yén iklan tetep relevan, pikaresepeun, sareng konvérsi-fokus.

  1. Waktu Iklan Video Anjeun

Kalolobaan jalma lalajo Iklan lamun maranéhna manggihan éta seru tapi skip teuing mimiti lamun iklan meunang panjang. Ku kituna, ulah ngarobah kameunangan anjeun kana dokumenter. Tetep iklan pidéo pondok sareng manis sabab seuseueurna iklan pidéo online 30 detik atanapi kirang. 

Nalika produksi pidéo, jaga panjang optimal ieu dina pikiran anjeun nalika anjeun nyiptakeun naskah pikeun pidéo. Nanging, pidéo anu langkung panjang ogé tiasa dianggo, nalika anjeun nuju urusan posisi merek. Salaku conto, upami anjeun ngajelaskeun pangalaman atanapi carita ngeunaan merek anjeun anu ngagaduhan perwakilan konsumen atanapi perusahaan, pidéo anu langkung panjang langkung saé.

Bisi wae, perlu ngaleungitkeun eusi anu teu relevan sareng teu perlu. Ogé, cobian nyebarkeun pesen anjeun gancang-gancang pikeun ngajaga pemirsa ningali sareng aktipitas. Panjang iklan video anjeun kedah mastikeun yén para palanggan henteu mendakan éta kusam sareng henteu pikaresepeun. 

  1. Tambahkeun Telepon pikeun Aksi

Naha éta pidéo anjeun atanapi tulisan anu nambihan panggero pikeun aksi maénkeun peran anu penting pikeun nyarioskeun ka jalma naon anu kudu dilakukeun. Ngagunakeun panggero pikeun aksi (CTA) ngajadikeun jalma diideuan ku eusi tur mantuan aranjeunna mutuskeun lamun éta OK mésér produk.

A panggero pikeun aksi bisa mangrupa pernyataan atawa sababaraha kecap nu mantuan pamaké ngalakukeun salajengna sakali maranéhna geus diawaskeun iklan atawa maca artikel lengkep. 

Sumawona, tujuan unggal iklan pidéo nyaéta pikeun ngadorong pamiarsa pikeun ngalakukeun sababaraha tindakan. Panggero pikeun aksi (CTA) tiasa difilmkeun atanapi ditambah ku téks sareng grafik.

Ideally, leuwih sae pikeun make panggero pikeun aksi di ahir video. Salaku conto, pikeun nunjukkeun ka konsumén anjeun, aranjeunna tiasa nganjang halaman atanapi halaman wéb anjeun pikeun langkung rinci, ngadaptarkeun diskon sareng tawaran, atanapi mésér produk sareng jasa anjeun.

Iklan Pidéo

Iklan pidéo parantos janten alat anu paling kuat anu ngajaga palanggan anjeun nyambung sareng merek anjeun. Kalayan saurna, ngadamel pidéo anu kreatif, pondok, sareng pikaresepeun penting pisan. Jalma-jalma henteu ningali sadaya anu anjeun pasang dina platform média sosial, aranjeunna nyaring eusi anu paling pikaresepeun, sareng upami aya iklan, aranjeunna langkung milih anu paling pikaresepeun. Pamasaran pidéo anu épéktip ngajaga anjeun kéngingkeun palanggan, ningkatkeun penjualan sareng pangakuan merek. Janten, iklan pidéo kedah dilakukeun saatos nimbangkeun tip anu dibahas dina tulisan.