Kumaha Ngahijikeun Stratégi Kandungan anjeun & Kampanye Média Sosial

strategi eusi

Umur Stratégi Kandungan

Mangrupikeun yuswa “strategi eusi"Sareng" pamasaran kontén. " Dimana waé anjeun péngkolan, beuki sering, éta mangrupikeun hal anu bakal anjeun nguping. Kaleresan, eusi parantos janten bagian inti pamasaran online ti saprak jaman mimiti optimasi mesin pencari. Kalayan apdet algoritma Google anu anyar, Nanging, sapertos Panda sareng pingguin, Strategi eusi padet parantos janten langkung penting.

Eusi mérek tiasa dianggo pikeun seueur perusahaan, sareng urang henteu ngan ukur nyarioskeun eusi situs wéb di dieu. Kami ningali eusi anu hadé, aya rangkepan, sareng anu dimaksud-pikeun-sosial-média-kahadéan anu tiasa dilakukeun pikeun merek ageung sareng pangusaha alit.

Strategi kontén hirup sareng najong pikeun halaman wéb. Éta ogé fokus kana seueur tulisan blog SEO, tapi seueur jalma anu kuring ningali - jalma anu kalibet dina média sosial - henteu ngarencanakeun strategi kontén pikeun saluran sosialna. Sanaos kanyataan yén jalma sering nganggap média sosial salaku henteu nganggo eusi anu unik, rangkep (anu asalna tina kapercayaan yén média sosial pikeun "ngabagi" eusi anu dipendakan di tempat séjén), éta tiasa dianggo keajaiban pikeun kampanye / usaha média sosial.

Strategi Eusi pikeun Média Sosial? Ari anjeun heureuy?

Kalebet strategi eusi anu saé pikeun halaman wéb cukup hésé; Barina ogé, butuh seueur sumber pikeun nyiptakeun éditorial pikeun blog saderhana. Naha aya anu hoyong nyéépkeun waktos (sareng panginten artos) kanggo kontén pikeun lebet ka média sosial? Naha urang ngan ukur bakal ngabagi tautan sareng gambar?

Bagian ageung tina kampanye média sosial anjeun mémang kedah diwangun ku ngabagi kontén anu menarik sareng relevan, ngeposkeun status atanapi tweet anu ngabantosan pangguna, ngalibetkeun pamiarsa / pengikut, sareng sajabana Eusi pikeun ieu biasana "sumber," tapi kumaha sareng nalika anjeun nampilkeunana perkara. Aya sababaraha strategi anu kalebet; sareng sajabina ngan ukur stratégi, aya "strategi kontén" bahkan pikeun média sosial. Tilu elemen anu paling penting pikeun kumaha kampanyeu média sosial anjeun ngalakukeun:

  • Relevancy
  • timing
  • Quality eusi

Eusi média sosial sanés ngan ukur dimaksudkeun pikeun ngumpulkeun sinyal sosial pikeun Google, sanaos éta penting pisan. Éta henteu ngan ukur ngajalankeun-klik, ogé. Pangpangna, ulah ngan ukur ngagunakeun strategi kontén hungkul pikeun ngagaduhan halaman média sosial anu "aktip".

Média sosial kedah ngajalankeun Dursasana. Hal ieu ningkatkeun kasadaran merek, popularitas, sareng kapercayaan. Sadaya ieu, henteu heran, gumantung kana strategi eusi média sosial anjeun.

Naon Stratégi Kontén anu Saé kanggo Média Sosial?

Definisi saé tiasa bénten-bénten lega. Sanaos gampang nyarios éta gumantung kana Ecological / pasar anu anjeun lebet sareng ngantepkeun éta, aya ideu dasar tapi kritis anu tangtu anu dilarapkeun ka paling strategi média sosial:

  • Curate sareng nyebarkeun eusi anu paling relevan pikeun "AYEUNA": Jalma sering ngumpulkeun sakumpulan tautan sareng ngajadwalkeun aranjeunna ngalangkungan halaman wéb manajemén média sosial sapertosHootsuite atanapi Buffer. Sanaos henteu kunanaon, pastikeun eusi anu anjeun bagikeun henteu ngan ukur relevan tapi ogé ayeuna pisan.
  • Ngadamelna ngeunah: Posisi, postingan sapisan sareng tautan anu disingget henteu persis narik perhatian pengikut anjeun. Dina situs sapertos Facebook sareng Google+, tambahkeun gambar anu aya hubunganana sareng tulisan anjeun. Hal ieu ngajantenkeun aranjeunna menonjol sareng narik perhatian masarakat. Prinsip dasar tina Perhatian-Minat-Kahayang dilarapkeun kana naon anu anjeun pasang dina média sosial. Sareng tong hilap anu terakhir: Aksi! Salawasna nganggo ajakan-to-aksi.
  • Tulis judul sareng pedaran anu unik, jelas, saderhana, tapi magnét. Unggal saluran sosial ngagaduhan demografi atanapi gaya papacangan anu béda. Dina Facebook, jalma-jalma seuseueurna henteu ngiringan koméntar (tibatan, "resep" sakitar aranjeunna, pikeun kaseueuran tulisan). Di Twitter, papacangan tiasa sakedik langkung jero, ngalangkungan retweet sareng balesan. Kuring parantos ningali komunitas Google+ janten langkung aktipitas tibatan tempat séjén. Tapi éta gumantung kana kumaha anjeun pormat naon anu anjeun pasang dina unggal saluran sosial ieu.
  • Ngartos yén média sosial sanés ngan ukur pikeun ngeposkeun tautan: Sanés Digg, saurna. Anjeun nuju teu aya pikeun ngirim tautan sareng neraskeun. Usaha média sosial anu épéktip nyaéta ngeunaan nyiptakeun papacangan. Upami anjeun tiasa ngiringan pangguna anjeun - ajak aranjeunna bagikeun, retweet, ngawaler, mairan atanapi ngamimitian diskusi éta janten bahan viral - anjeun tiasa nyarios usaha média sosial anjeun parantos hasil.

Média Sosial Mangrupikeun Penyuluhan Anjeun / Usaha anjeun / Halaman Wéb anjeun

Média sosial sanés - sareng henteu tiasa - janten éntitas ekslusif anu misah tina bisnis / halaman wéb. Upami anjeun ngawangun halaman wéb, sareng nyobian ngaoptimalkeunana pikeun patalimarga sareng konvérsi, anjeun kedah pastikeun usaha média sosial anjeun henteu turun-turun.

Ku "usaha média sosial," Kuring henteu ngan ukur nyarioskeun ngadamel profil sosial aktip anu ngagaduhan seueur pameget, pengikut, sareng anu resep. Anu kuring leres-leres nyarioskeun nyaéta:

  • tarif klik-liwat anu dipercaya
  • papacangan langkung hirup
  • konvérsi tina saluran sosial
  • pamiarsa sareng patalimarga
  • kamungkinan luhur saham, retweet, sareng faktor viral anu langkung luhur

Merek ageung ngamanfaatkeun média sosial kalayan ROI ngabeledug. Eusi mérek gancang janten tingkat salajengna pikeun iklan anu henteu ngaganggu - sareng nebak naon? Ieu is damel. Sareng di tukangeun éta mangrupikeun strategi kontén anu padet anu khusus dirancang pikeun saluran média sosial.

Turunkeun kana mobil gancang-gancang anjeun sabab pasti bakal janten tangguh (kanyataanna, éta parantos aya) pikeun nyetél sora anjeun diantara seueur gangguan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.