Kumaha Tetep Tanggal Hak Cipta Anjeun Diropéa sacara Program dina Wéb Anjeun atanapi Toko Online

Kumaha Program Lambang Hak Cipta anjeun

Kami parantos nyambut damel pikeun ngembangkeun integrasi Shopify pikeun klien anu cukup kuat sareng rumit… langkung seueur deui nalika kami nyebarkeunana. Kalayan sagala pamekaran anu urang laksanakeun, kuring éra nalika kuring nguji situsna pikeun ningali bewara hak cipta dina footer parantos lami… nunjukkeun taun ka tukang tibatan taun ieu. Éta mangrupikeun pangawasan anu saderhana sabab kami parantos disandi lapangan input téks pikeun ditingalikeun sareng ngan ukur dikodekeun dina taun di dinya pikeun hirupna.

Citakan Shopify: Nyebarkeun Simbol Hak Cipta sareng Taun Ayeuna Kalayan Cairan

Dinten ayeuna, kuring ngapdet téma template Shopify pikeun otomatis ngajaga taun hak ciptana sareng nambihan téks anu cocog tina widang téks. Solusina nyaéta snippet sakedik skrip cair ieu:

©{{ "now" | date: "%Y" }} DK New Media, LLC. All Rights Reserved

Di dieu ngarecahna:

  • nu ampersand jeung nyalin; disebut hiji éntitas HTML jeung nya éta métode luyu pikeun nembongkeun lambang hak cipta © pikeun sakabéh panyungsi pikeun nembongkeun eta leres.
  • Cuplikan cair ngagunakeun "ayeuna" pikeun meunangkeun tanggal pangladén ayeuna sareng tanggal unsur: "% Y" ngaformat tanggal janten taun 4-angka.

Téma WordPress: Nyebarkeun Lambang Hak Cipta sareng Taun Ayeuna Kalayan PHP

Upami anjeun nganggo WordPress, solusina ngan ukur snippet PHP:

&copy;<?php echo date("Y"); ?> DK New Media, LLC. All Rights Reserved

  • nu ampersand jeung nyalin; disebut hiji éntitas HTML jeung nya éta métode luyu pikeun nembongkeun lambang hak cipta © pikeun sakabéh panyungsi pikeun nembongkeun eta leres.
  • The PHP snippet ngagunakeun "tanggal" pikeun meunangkeun tanggal server urang ayeuna jeung tanggal unsur: "Y" format tanggal salaku taun 4-angka.
  • Kami nembé nambihan bisnis sareng Hak Cipta Dilindungan tinimbang ngaprogramkeun setélan dina téma kami… tangtosna, anjeun ogé tiasa ngalakukeun éta.

Programmatically Nyebarkeun Simbol Hak Cipta sareng Taun Ayeuna di ASP

<% response.write ("&copy;" & Year(Now)) %> DK New Media, LLC. All Rights Reserved

Programmatically Nyebarkeun Simbol Hak Cipta jeung Taun Ayeuna di .NET

<%="&copy;" & DateTime.Now.Year %> DK New Media, LLC. All Rights Reserved

Programmatically Nyebarkeun Simbol Hak Cipta jeung Taun Ayeuna di Ruby

&copy;<%= Time.now.year %> DK New Media, LLC. All Rights Reserved

Programmatically Nyebarkeun Simbol Hak Cipta sareng Taun Ayeuna dina JavaScript

&copy; <script>document.write(new Date().getFullYear());</script> DK New Media, LLC. All Rights Reserved

Programmatically Nyebarkeun Simbol Hak Cipta jeung Taun Ayeuna di Django

&copy; {% now "Y" %} DK New Media, LLC. All Rights Reserved

Programmatically Nyebarkeun Simbol Hak Cipta sareng Taun Ayeuna dina Python

from datetime import date
todays_date = date.today()
print("&copy;", todays_date.year)
print(" DK New Media, LLC. All Rights Reserved")

Programmatically Nyebarkeun Simbol Hak Cipta sareng Taun Ayeuna dina AMPscript

Upami anjeun nganggo Marketing Cloud, anjeun tiasa nganggo metode ieu dina témplat email anjeun.

&copy; %%xtyear%% DK New Media, LLC. All Rights Reserved

Henteu paduli aplikasi anjeun, sistem manajemén eusi, e-commerce, atanapi platform email, kuring nyarankeun yén anjeun salawasna ngapdet taun hak cipta anjeun sacara program. Sareng tangtosna, upami anjeun peryogi bantosan ngeunaan ieu - punten wartosan perusahaan kuring Highbridge. Kami henteu ngalakukeun hiji-hiji proyék leutik tapi tiasa ngalaksanakeun ieu salaku bagian tina proyék anu langkung ageung anu anjeun gaduh.