Pitunjuk Pamungkas pikeun Peluncuran Layanan Video Langganan

Ngembangkeun Layanan Langganan Pidéo

Aya alesan anu saé kunaon Video Langganan Dipénta (SVOD) niup ayeuna: éta anu dipikahoyong ku jalma. Dinten ayeuna langkung seueur konsumen milih eusi pidéo anu aranjeunna tiasa milih sareng nonton dina paménta, sabalikna tina nonton biasa. 

Sareng stats nunjukkeun yén SVOD henteu kalem. Analis ngaduga kamekaranana pikeun ngahontal 232 juta tanda pamirsa ku 2020 di Amérika Serikat. Pemirsa global diperkirakeun ngabeledug kana 411 juta dina 2022, dugi ti 283 juta di 2018.

Statistik Pidéo ti Statistica

sumber: statistik

Sedengkeun nomer pemirsa matak imut, statistik anu pikasieuneun henteu liren di dinya. Panghasilan global anu ditetepkeun badé ngahontal $ 22 milyar. Pangsa singa bakal ngagentos nami-nami rumah tangga anu ageung sapertos Netflix, Amazon Prime sareng Hulu, tapi ogé aya ratusan rébu panyipta pidéo independen anu ngagentos pasar SVOD anu booming. 

At Kalayan layar, urang tiasa damel sareng panyipta eusi pidéo bebas. Ieu mérek anu ngawangun komunitas ageung anu mayar bulanan pikeun aksés kana kontén premium. 

Candak Jaringan Panggung, contona. Diadegkeun ku Rich Affannato, Jesse Kearney sareng Bobby Traversa, ideu na nyaéta nyiptakeun adegan asli anu panghadéna, pilem, film dokumenter live, acara réalitas, variety show sareng konser ka pamirsa anu langkung lega. 

Kiwari, ngan ukur $ 3.99 per bulan, anjeun tiasa kéngingkeun sababaraha rupa pagelaran teater langsung ti Apple atanapi Android smartphone anjeun, atanapi alat Roku atanapi FireTV.

Panggung Asli

Pencipta SVOD ogé ngalangkungan sababaraha industri. Salaku conto, Wanderlust TV mangrupikeun gagasan Jeff Krasno sareng Schuyler Grant. Éta sumping saatos pasangan éta sadar sabaraha ageung anu dituturkeun aranjeunna tina festival Wanderlust anu diayakeun di 2009. 

Maju-gancang ka dinten ayeuna sareng Wanderlust TV nyayogikeun peminat yoga kalayan ton pidéo. Anjeun tiasa milih ti sakumpulan instruktur anu ageung, masing-masing nawiskeun sababaraha latihan sareng tingkat kasusah.

Kelas Pidéo

Upami anjeun parantos heran ngeunaan ngamimitian jasa SVOD anjeun nyalira, ieu ngan ukur dua tina seueur conto hébat anu kedah ditingali. SVOD, saluareun janten cara anu saé pikeun ngahasilkeun pendapatan, ogé mangrupakeun cara anu pinter pikeun ngadukung strategi pemasaran merek anjeun sacara umum. 

Pidéo dikonsumsi sadidinten dina jumlah anu seueur. Éta ogé dimana waé anjeun angkat, hartosna pesaing anjeun panginten parantos ngamimitian ngahasilkeun pidéo pikeun langkung seueur palanggan anu idéal anjeun. 

Dina tulisan blog ieu, kuring bakal ngabahas kumaha anjeun tiasa ngajalankeun jasa SVOD anjeun nyalira. Kuring bakal ngajelaskeun kumaha modél pidéo langganan tiasa dianggo, kumaha nyiapkeun mérek anjeun pikeun langsung hirup kalayan eusi anu tiasa diaksés ku pemirsa, sareng cara masarkeun jasa SVOD énggal anjeun sareng ngajantenkeun pangunjung janten palanggan.  

Tapi saencan urang ngagali masing-masing titik, naon ari video langganan kitu?

Ngartos Modél Bisnis SVOD

Video langganan mangrupikeun jasa anu sayogi pikeun palanggan pikeun premi bulanan. Sapertos langganan majalah, pangguna mayar biaya anu disetél sareng gaduh aksés kana kontén pidéo. Beda sareng langganan majalah, jasa SVOD nawiskeun aksés langsung kana sadaya pidéo atanapi tiasa nyayogikeun épisode anu dileupaskeun tina waktosna. 

Biaya langganan ditangtukeun ku panyipta eusi pidéo sareng tiasa dugi ti $ 2 ka luhur.

Ngan kumaha hasil jasa SVOD? 

Salaku panyadia platform SVOD, kami ngadukung toko di sagala rupa industri. Salah sahiji kategori penghasilan tinggi kami nyaéta kaséhatan sareng kabugaran. Dina taun ieu, urang parantos ningali kanaékan 52% jumlah toko anyar anu diluncurkeun dina kategori ieu. 

Naon deui, unggal toko kéngingkeun rata-rata $ 7,503 per bulan antara April sareng Juni. Ieu ngabuktikeun yén aya rohangan pikeun panyipta eusi pidéo bebas lebet pasar SVOD sareng ngahasilkeun pendapatan. 

Kumaha anjeun ngamimitian?

Léngkah 1: Milarian Niche anjeun sareng Ngembangkeun Merek

Ngadegkeun Ecological anjeun sigana salah sahiji léngkah anu paling penting anu anjeun laksanakeun pikeun ngawangun jasa SVOD anu suksés. Sedengkeun situs sapertos Netflix sareng Hulu ngaladénan sadayana, kami parantos ningali panyipta pidéo bebas bajoang nalika aranjeunna nyobian nyonto modél bisnis éta.

Niching handap bakal ngabantosan anjeun ngahasilkeun kontén anu ditujukeun pikeun pemirsa khusus. Nalika gandeng ku taktik pamasaran pinter, anjeun bakal ningali yén kontén anjeun bakal ngahontal langkung seueur jalma anu leres, hasilna dina kamekaran anu anjeun anggeus.

Milarian Ecological anjeun ogé bakal ngajantenkeun ngembangkeun mérek anjeun langkung saderhana.

Jalma resep kana merek. Langkung jelas pesen mérek sareng posisi anjeun, langkung gampang éta tiasa dikenal ku konsumén idéal anjeun. Nalika ngeunaan nyiptakeun jasa SVOD anjeun, mérek penting pisan. 

Tapi éta langkung ti ngan ukur logo. Éta kalebet warna anu bakal digunakeun ku mérek anjeun, nada sareng sora salinan halaman wéb anjeun, sareng kualitas sareng pendekatan unik anu ngagenclang dina eusi pidéo anjeun. 

Nalika anjeun mikirkeun mérek anjeun sareng naon anu kedah dijantenkeun, pertimbangkeun kumaha anjeun hoyong jalma raoseun saatos meakeun eusi pidéo anjeun. Eusi anjeun kedah ngarengsekeun masalah anu khusus. 

Salaku conto, hayu urang sebutkeun anjeun ngabantosan jalma kaleungitan beurat nganggo video latihan. 

Naon anu kedah dialaman ku pemirsa nalika nonton unggal sési latihan sareng karaos saatos aranjeunna réngsé? Kumaha upami mérek anjeun bakal ngajantenkeun aranjeunna neraskeun langgananana?

Wanderlust parantos nyiptakeun mérek sakitar hirup séhat sareng terinspirasi. Aranjeunna ngabantosan jalma-jalma ngahontal tujuan kaséhatan sareng kasihatanna ku sababaraha cara. Palanggan gaduh aksés kana semedi anu dipandu, tantangan yoga 21 dinten, sareng seueur deui.

Jasa Langganan Pidéo

Unggal pidéo dina halaman wéb na kalebet panulis, gambar panulis sareng gandeng anu saé panginten pikeun pengunjung raoskeun naon anu diarepkeun. 

Pondokna, Wanderlust TV parantos nyiptakeun pangalaman mérek anu sajati. Aranjeunna parantos ngajantenkeun gampang pikeun anu datang janten palanggan sareng teras cicing ku ngembangkeun ti tingkat pamula dugi ka ngarengsekeun tantangan 21 dinten sareng sajabina.

Lengkah 2: Ngawangun sareng Ngepaskeun Halaman Wéb Pidéo Anjeun

Teras, anjeun peryogi halaman wéb pikeun méréskeun kontén anjeun. Éta bakal meta salaku alat pamasaran pikeun ngabantosan ngarobah pangunjung kana percobaan sareng palanggan lengkep.

Ngararancang sareng Ngembangkeun Halaman Wéb anjeun (DIY)

Upami anjeun ngemutan ngembangkeun halaman wéb, aya sababaraha hal anu anjeun kedah terang. Mimiti, éta tiasa janten latihan anu mahal sareng rumit. 

Jasa SVOD anjeun kedah sanggup hosting sareng ngalirkeun pidéo ka pangguna. Ieu ngabutuhkeun platform pidéo anu cukup kuat pikeun nanganan jumlah lalu lintas anu réa. Anjeun peryogi pangembang pikeun ngawangun éta sareng manajer proyék pikeun ngatur pangwangunan. 

Anjeun ogé kedah ngagabungkeun toko atanapi fungsionalitas e-commerce anu ngamungkinkeun pambayaran langganan. Anjeun kedah nampi sababaraha pilihan kartu pamayaran sareng ogé ngagaduhan kaamanan online anu pangsaéna (pikir enkripsi SSL) kanggo ngajagi halaman wéb anyar anjeun sareng pengunjung nalika aranjeunna ngajelajah sareng mayar kontén dina situs anjeun.

Platform khusus SVOD ogé meryogikeun pangropéa. Ieu hartosna langkung waktos ngalereskeun sareng ngajaga platform khusus anjeun sareng kirang waktos nyiptakeun sareng pamasaran eusi anjeun pikeun ngahasilkeun pendapatan.

Ngamangpaatkeun Platform Monetisasi Sadayana-Sareng Sareng Uscreen

Kusabab intricacies anu ditutupan di luhur, sareng kaseueuran panyipta pidéo sanés désainer sareng pamekar halaman wéb, urang ngembangkeun téma halaman wéb anu gampang dianggo.

Ngaropea Platform VOD anjeun

Unggal téma gampang disesuaikan sareng didesain sareng pamirsa anjeun dina pikiran. Téma ogé kalebet halaman pamariksaan internal dimana konsumén tiasa mayar nganggo PayPal atanapi kartu kiridit. 

Kami ogé nyayogikeun pidéo video hosting (kalayan 99.9% uptime), énkripsi SSL, dukungan basa pikeun pemirsa di sakumna dunya, sareng seueur fitur penting anu sanés, sadayana digulung janten biaya langganan bulanan.

Diajar langkung seueur ngeunaan Téma sareng Kustomisasi Uscreen

Copy Website

Salin halaman wéb anjeun sami berharga sareng vidéo anu anjeun bakal nawiskeun. Éta kedah nyarios langsung ka palanggan idéal anjeun supados aranjeunna pikagumbiraeun pisan ngeunaan kontén anjeun pikeun nyobaan atanapi janten palanggan. 

Ieu 3 tips tentang kumaha cara ngadamel olahtalatah halaman wéb

  1. Karajinan Judulkeun Palanggan-Fokus - Judul menonjol di luhur sadaya jinis salinan. Tapi pikeun aranjeunna janten pikaresepeun, aranjeunna kedah résonasi sareng pengunjung halaman wéb. Nalika anjeun ngadamel judul anjeun, pikirkeun ngeunaan hasil-akhir anu bakal dialaman ku pelanggan idéal anjeun ku ningali kontén anjeun. Salaku conto, Alami Sassy mangrupikeun rencana latihan anu unik. Éta ngagabungkeun latihan balét kalayan kakuatan sareng cardio. Latihan cocog pikeun saha waé anu hoyong ngembangkeun awak anu kenceng, tapi fleksibel. Wajar situs wéb Sassy ngajantenkeun program ku ngagunakeun judul anu fokus pikeun konsumén "kéngingkeun awak balerina."

Wajar Sassy

  1. Paké Salin difokuskeun Kauntungan - Judul anu fokus kana palanggan mangrupikeun léngkah pangpayunna pikeun ngarayu pengunjung pikeun janten palanggan. Léngkah salajengna nyaéta nganggo salinan halaman wéb pikeun nyiptakeun narasi anu ngadukung sareng nempatkeun produk anjeun pikeun dijual. Anjeun hoyong masihan aranjeunna sakilas pandangan naon anu aranjeunna pikahoyong tina kontén anjeun. Mangrupikeun ide anu saé pikeun ngagaduhan pamahaman anu intim ngeunaan naon anu diarepkeun pelanggan idéal anjeun tina jasa langganan sapertos milik anjeun sareng daptar masing-masing fitur atanapi aspék layanan vidéo anjeun sareng nyayogikeun manpaat di sisi aranjeunna
  2. Nyiptakeun Panggilan Kuat pikeun Aksi - Telepon pikeun aksi mangrupikeun pemicu literal pikeun pengunjung halaman wéb anjeun. Éta dipaké pikeun ngarahkeun datang anjeun ku masihan paréntah ngeunaan naon anu kedah dilakukeun saterasna. Nalika ditambah ku judul anu kuat sareng salinan, seruan pikeun aksi gampang nutup perjanjian.

Pidéo Palatih Golf Dina Paménta

BirdieTime nyaéta layanan SVOD pikeun peminat golf. Aranjeunna parantos ngagunakeun kombinasi judul anu penting sareng nyalin olahtalatah kalayan seruan kuat ("Candak Sadaya-Akses").

  1. Imagery - Sapertos salinan, citra ogé nyumbang kana desain halaman wéb anu kuat sareng épéktip. Nyatana, panilitian nunjukkeun yén jalma nahan nepi ka 65% langkung seueur inpormasi nalika copy dipasangkeun sareng gambar anu aya hubunganana. Bagian pangsaéna ngeunaan ngagunakeun gambar pikeun halaman wéb anjeun nyaéta anjeun tiasa ngahijikeun gambar pidangan video. Aranjeunna bakal masihan pengunjung conto anu jelas ngeunaan naon anu diarepkeun nalika aranjeunna mayar.

Léngkah 3: Pilih Aplikasi OTT Anjeun

Aplikasi over-the-top, atanapi aplikasi OTT, mangrupikeun aplikasi anu nganteurkeun pidéo ngalangkungan internét. Beda sareng TV kabel atanapi satelit, aplikasi OTT ogé ngamungkinkeun para nasabah anjeun ngalirkeun pidéo dina alat sélulér (smartphone sareng tablet) sareng TV, iraha waé aranjeunna hoyong.

Aplikasi streaming pidéo mangrupikeun komponén penting pikeun layanan SVOD anu diminyakan, tapi sami-sami kompléks. Kacuali anjeun pamekar, anjeun bakal nyanghareupan kurva diajar anu lungkawing nalika anjeun nyobian ngawangun aplikasi anjeun nyalira. 

Anjeun tiasa nyéwa pangembang, tapi éta latihan anu mahal. Ngembangkeun aplikasi ios dasar tiasa hargana $ 29,700 sareng $ 42,000 - teu kaasup pidéo atanapi platform streaming langsung kamampuan sareng hosting pikeun pidéo anjeun.

Salaku solusi, kami nawiskeun jasa turnkey pikeun panyipta eusi SVOD. Pamekar kami bakal ngawangun aplikasi anjeun sareng mastikeun éta ngahijikeun sareng sadayana infrastruktur urang. Ieu masihan anjeun sadaya fungsionalitas sareng kamampuan anu anjeun peryogikeun pikeun ngaluncurkeun aplikasi OTT anjeun sareng henteu hariwang ngeunaan streaming video atanapi naha anjeun tiasa ngahontal pemirsa.

Pidéo Responsif

Kumaha Pilih Aplikasi Streaming Video OTT Anjeun

Nyandak aplikasi OTT anjeun gumantung kana kumaha pemirsa sareng kumaha cara aranjeunna nyéépkeun kontén anjeun. Dijero Studi layar, kami mendakan yén 65% sadaya streaming video kajantenan dina TV sareng aktip OTT mobile.

Dimana jalma ngalirkeun pidéo

Kami ogé terang yén ios gaduh jangkauan pangageungna di pasar anu nyarios basa Inggris, sareng satengah tina sadaya pangguna aplikasi TV resep Roku. 

Sanaos inpormasi sapertos kieu tiasa ngabantosan anjeun milih aplikasi anu leres pikeun pemirsa, dina pikiran yén konsumsi ogé kaiket ku raoseun.

Salaku conto, upami anjeun nawiskeun kontén kasehatan sareng kabugaran anu kalebet latihan awak-lengkep, langkung masuk akal pikeun ngajantenkeun eusi anjeun ngalangkungan halaman wéb anjeun sareng nyieun Roku sorangan sareng aplikasi FireTV. 

Ku cara ieu, pemirsa tiasa ningali gerakan awak lengkep sareng ngalaksanakeunana tanpa kedah nyobian sareng nyepeng alat sélulér, nonton éta sareng ngalakukeun gerakan awak sakaligus.

Léngkah 4: Narik Rame Anjeun

Anjeun dina peregangan akhir! Pikeun malikeun, anjeun terang naon éta SVOD sareng ngartos pentingna ngawangun mérek sareng halaman wéb anu kuat sareng épéktip. Anjeun ogé terang naon pilihan anjeun pikeun ngembangkeun aplikasi OTT anjeun sareng kumaha nangtoskeun aplikasi mana anu dipilih pikeun pangsaéna pikeun pemirsa anjeun. 

Teras, urang nuju teuleum narik pelanggan idéal anjeun. 

Pamasaran langkung ilmiah ayeuna tibatan tiheula. Ieu kusabab unggal bentuk pamasaran réngsé online tiasa dumasar kana data, janten langkung gampang pikeun nyandak kaputusan anu langkung terang ngeunaan kumaha nyéépkeun artos dina iklan. 

Tapi dimana anjeun ngamimitian?

Narik pemirsa henteu ampir rumit sakumaha anjeun panginten. Leres, aya seueur variabel anu kedah diperhatoskeun. Ti waktos dinten ka musim sareng kumaha faktor-faktor ieu mangaruhan tingkat klik-liwat sareng akhirna penjualan. 

Tapi warta anu saé nyaéta anjeun tiasa nangtoskeun kumaha faktor ieu mangaruhan pamasaran anjeun sareng ngarencanakeun sasuai. 

Kaseueuran data anu anjeun peryogikeun sayogi dina platform anu anjeun anggo pikeun pamasaran. 

Salaku conto, Facebook nyayogikeun seueur inpormasi ngeunaan pemirsa. Dina sababaraha klik, anjeun tiasa netepkeun sabaraha ageung pemirsa anjeun, dimana ayana, naon padamelan anu dicekel, naon kapentingan anu dipibanda, sareng sabaraha pendapatan anu tiasa dipibanda.

Statistik Pidéo Facebook

Tujuan anjeun pikeun milari dimana pemirsa anjeun sareng posisi pesen anu cukup kuat di payuneun aranjeunna. 

Kiwari, aya langkung ti 50 platform média sosial anu béda, tapi henteu sadayana bakal dianggo pikeun mérek anjeun. Anjeun kedah milarian platform dimana konsumén idéal anjeun nongkrong. 

Kumaha? Tanya patarosan ieu ka diri anjeun: 

Dimana palanggan idéal anjeun milari milari inpormasi ngeunaan cara ngajawab masalah anu anjeun atos ku kontén pidéo anjeun?

Ieu sababaraha tempat anu dipikaresep ku pemirsa pikeun nyéépkeun waktos: 

  • Média sosial:  Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, Pinterest sareng Snapchat.
  • Mesin Milarian: Google, Youtube, Bing, Yahoo! DuckDuckGo sareng MSN.

Anjeun tiasa ogé ngamajukeun jasa SVOD ngalangkungan email. Upami anjeun ngagaduhan daptar palanggan, nyiptakeun siaran email kalayan olahtalatah anu leres tiasa épéktip. Salaku palanggan, aranjeunna bakal atos kenal sareng merk anjeun, sahingga langkung gampang pikeun ngajual langganan video kana daptar anjeun.

Salaku tambahan kana daptar email anjeun, cobian pariwara nyalira. Iklan solo mangrupikeun email anu didamel sareng dikirim kana daptar palanggan milik batur. Iklan nyalira tiasa ngahasilkeun tingkat konvérsi anu luhur, tapi meryogikeun olahpesen anu kuat sareng relevan janten épéktip.

singgetan

SVOD ngembang sareng henteu nunjukkeun tanda-tanda kalem. Sedengkeun mérek ageung bakal ngadominasi pasar, aya rohangan pikeun panyipta eusi pidéo bebas pikeun ngukir kasuksesanna sorangan kaluar tina industri booming ieu. 

Pikeun ngaluncurkeun jasa SVOD anu suksés, anjeun kedah ngembangkeun mérek anu kuat anu bakal diawaskeun ku pemirsa sareng nyiptakeun halaman wéb anu épéktip kalayan desain anu pikaresepeun sareng olahtalatah anu fokus ka pelanggan. Anjeun ogé kedah milih aplikasi OTT anu pas pikeun pemirsa sareng ngaidentipikasi sareng masarkeun ka pemirsa pikeun ngawangun dasar palanggan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.