Favicon Generator: Naha Henteu anjeun gaduh Favicon?

generator favicon

Ieu sigana sepele, tapi unggal-unggal kuring ngahontal situs anu éndah sareng teu aya ikon paporit anu pakait dina browser, kuring heran naha padamelan éta henteu réngsé. Memang, favicon kuring henteu spektakuler éta ... Kuring ngan ukur hoyong nyandak hal anu ngabédakeun situs abdi sareng anu sanés:

favicon mtblog

Setup Favicon Dasar

Upami anjeun henteu acan nyetél favicon pikeun halaman wéb anjeun, éta saderhana sederhana. Cara anu paling gampang nyaéta lungsur file ikon anu disebat favicon.ico dina diréktori akar halaman wéb anjeun. Éta biasa nyandak program ikon sapertos Microangelo (aplikasi pamekaran ikon anu hadé) tapi aya anu saé alat panyipta ikon alternatif online!

Kantun unggah file gambar naon waé ka Dynamic Drive, kaluaran file, sareng leupaskeun kana diréktori akar anjeun. Sadaya panyungsi modéren bakal milari sareng ningalikeun ikon ieu dina palang alamat.

Advanced Favicon Setup

Upami anjeun hoyong ngaheureutan situs anjeun sareng leres ngembangkeun ikon paporit, aya sababaraha HTML header anjeun tiasa masukan.


Upami anjeun nganggo WordPress, anjeun tiasa nambihan kode éta dina header.php tina témplat anjeun dina bagian.

7 Komentar

  1. 1
  2. 3
    • 4

      Jigana kuduna aya dina situs dulur, Patric. Kuring damel sareng seniman grafis anu khusus dina nyiptakeun ikon sareng éta leres-leres mangrupikeun kasenian, ogé!

  3. 5

    Kuring masih nganggo Microangelo. Upami anjeun henteu terang, anjeun tiasa ngalebetkeun sababaraha ukuran dina favicon janten JIKA aya anu nyeret kana desktop (atanapi anu sami) anjeun moal nyangkut versi 16 × 16.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.