Nampilkeun Jalan satapak dina Peta Google kalayan KML

jalan satapak budaya indy

Ieu mangrupikeun Bagian 2 dina méréskeun jalur (ruas garis) dina Peta.

Taun kamari kuring ngabantosan teh Jalur Budaya Indianapolis ku pemetaan sapédah budaya sareng jalan tol anu luar biasa anu didamel di Indianapolis nganggo Google Earth. Bagéan 1 nyaéta kumaha ngagunakeun Google Earth pikeun ngarencanakeun jalur anjeun sareng ngeksporna ka File KML.

Wengi ayeuna, kuring tungtungna ngirimkeun peta anu parantos disimpen dina diréktori tés kuring Ian pikeun ngadorong nepi ka Jalan Raya Budaya Indy situs. Ieu bakal ngamungkinkeun para pengunjung pikeun ngazum gede, ngarobih tampilan satelit, sareng berinteraksi sareng peta langkung ti gambar statis.

Peta Indy Budaya Budaya

Ditambahkeun kana urgénsi kuring dina ngalengkepan ieu yén kuring nyarios sareng Gail Swanstrom sareng Brian Payne (Présidén, Yayasan Komunitas Indiana Pusat) dinten Sabtu saatos acara Bill McKibben. Gail sareng Brian duanana jalma anu luar biasa - bageur, pinuh tanaga, sareng aduh sabar pisan. Abdi henteu tiasa ngantepkeun aranjeunna.

Hiji proyék turun! Sababaraha deui bade angkat! Nalika peta dipasang, kuring bakal ngamutahirkeun tulisan ieu kalayan tautan.

3 Komentar

  1. 1
  2. 2

    pos hébat. Kuring nuju ngerjakeun sababaraha jinis jasa "pangalusna jalan" anu diintegrasikeun sareng toko/réstoran/jsb locator ngan pikeun ngabantosan supir milarian jalan anu pangsaéna sareng lirén anu pangsaéna dina jalan éta. Éta pasti bakal dumasar kana Google Maps, janten tulisan ieu sapertos Kado Pangaweruh anu Agung pikeun kuring 🙂 Tepat dina waktosna 🙂

    Hade gawe. hatur nuhun.
    Sing salamet.

  3. 3

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.